reklama

Staraczki Weteranki...

o wow błonka szok, coś z tą naszą policją jednak jest nie tak..i z polskim prawem niestety całym..ehh, szkoda słów..ale ciesz się, będziesz miała telefon jakiego nie ma nikt w dzisiejszych czasach :P

reklama
tak wiwat... i szok zarazem... normalnie jestem szczesliwa ze odzyskam telefon ktory jest mniej wart niz bilety ktore musze wydac zeby dojechac do sadu...
nawet nie wiem czy dostane ten telefon spowrotem bo sprawa sie dalej toczy... ale jakby to fakt.. nikt takiego telefonu ponadczasowego nie ma :-p

Bossssssssszeee ja dalej szukam ludzi na szkolenia w Łodzi...szkolenia darmowe + hotel+ wyżywienie i nie ma chętnych:szok:

Błonka powodzenia

niby sie cieszę że wyszło co mi dolega.... ze to tsh musze zbić i pewnie bede leki brała
ale...ile takie leczenie trwa? zanim bedzie możliwa ciąża u mnie... :/
porobie jeszcze inne badania zobaczymy... jestem jednak już bliżej niż dalej do spełnienia tego marzenia:]

jutro idę się zarejestrować do endokrynologa.
oby się udało załatwić to dobrze. jeszcze zrobię sobie ft4 i ft3.
trzymajcie kciuki za mnie.
Jeżeli to jest to.... to jestem dobrej mysli. Może w przyszłym roku w końcu bede już mogła cieszyć się ciążą... :happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie i ja a u mnie @ blisko juz sie czuje małpowo i plamic poamlu zaczynam
wiec pewnie jutro przylezie
Kuzynka o ktorej wam pisalam ze jest w ciazy ma krwiaka bardzo jest zmartwiona

reklama
:-) ale bedzie radocha jak mi się w końcu uda....
dziewczyny to już 3 lata bedzie prawie..... fak
mogłam wczesniej to tsh zrobić ajj... cała ja, zabiegana i czasu nie mam :| ale w tym roku sobie postanowiłam ze sie biore za to moje archiwum x i dojde w czym problem tkwi! :cool2::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry