reklama

Staraczki Weteranki...

Blonka, Ty mnie nie strasz HSG i nie porownuj tego do porodu! Brrrr Moj porod byl jedna wielka masakra!!! a HSG za tydzien w srode...

esme - to Bree miala problemy z tarczyca...

Czesc dla reszty kobitek!

reklama
jeera właśnie to się tam porządnie poprzytulać :P, hehe, a te testy owu to są do niczego, ja im nie wierzę, ja mimo, że nie miałam wcale owulki to mi wychodziło w testach, że mam..także chyba lepsze usg..:Pno znaczy już stuprocentowa pewność wtedy, no i krew tak samo stuproc.pewność.. no ale ja też tak myślę, że Ty w tym miesiącu będziesz w ciąży ;)
mama a ile tych clo wcinasz??
kwiatuszek 19 cykl to cykl szczęśliwy :P wiem z autopsji
hejka suzi ;) dziękuję, no to teraz już wiesz :D hehe a Twój dzidziolek, właśnie ma już miesiąc!! szok ;) jak ten czas leci..fajniutko ;)
kora heeeej :) aha, no widzisz, wiedziałam, że ktoś na "b" :P ja to mam skleroze
no i proszę, a tu fluidki do Was posyłam dziewczynki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mimo ze po drodze w ciagu tych prawie 3 lat stracilam instynkt macierzynski to zostal on obudzony na nowo :) kurcze za 20 dni skoncze 26lat i wiec czas odpowiedni :) Kurcze w sumie tak jak dzisiaj napierdziela mi prawy jajnik to juz nie raz czulam wiec moze cos jest w droznosci, ale jak nie bedzie fasolki to wtedy sie umowie na badania :)

A dziewczyny wiecie jak mozna wykryc endometrioze czy jak to sie nazywa?? Znaczy sie wiem ze przez hgs czy jak to sie zwie ale czy np. na usg moglo by byc cos widac jak by cos bylo?

jeera skoro nawet lekarz Ci powiedział, że masz owulkę, no to wtedy jajnik działa..a może za parę dni, tam nie wiem dwa trzy, pójdź na usg zobaczyć czy była ta owulka, chyba, że lekarz jest sto procent pewien, że będzie. wiesz co u mnie było, ja miałam non stop robione usg, dwa razy w miesiącu i wiem dokładnie że bez stymulacji by się nie udało, moje pęcherzyki rosły tam sobie, ale nie dorastały do odpowiednich rozmiarów, a potem i tak się wchłaniały..jak zaczęłam dostawać leki to działało, ale słabo i wraz ze zwiększającą się co miesiąc dawką leków coraz bardziej mi się jajniki budziły do życia :P jednego miesiąca mi urosły wielkie pęchole i czekaliśmy, że sobie same pękną ale nie pękły..w następnym miesiącu ginka dorzuciła zastrzyk i już miałam owulkę ;) no także tak...a ja się stale tym podniecam :P hehe, także może na usg też może oblukaj wszystko co i jak..
a jeśli chodzi o endometriozę to ja niestety nie pomogę, bo nie mam bladego pojęcia o tym, ale może w necie coś znajdziesz..

No wlasnie co do owulki to chyba sa pewni dzisiaj mialam usg i mowila ze taknie mozna stwierdzic na 100% ale pobiora mi krew (4 raz w tym cyklu). Wizyte mielismy na 12 o 13 juz do domu jechalismy a jakos kolo 16 dzwonila lekarka do M cobysmy sie poprzytulali do owulka jest :-):-) Wiec chyba wie co mowi :) Tez juz wlasnie myslalam o tym usg, ale tak mi glupio... a pecherzyk rosl bo juz 10 dc gin na usg mowil ze rosnie juz pecherzyk i owu bedzie z prawego i w sumie caly czas pobolewa mnie wlasnie prawy.. adzis bol jest nawet calkiem spory.
W sumie jak by nie wyszlo teraz to wlasnie nastepny krok to jest hsg a pozniej wlasnie sie okarze czy potrzebna jest laparo a jezeli kanaly sa drozne to co robimy dalej... Bo jak mowilam wszystko dobrze wyszlo... A tylko musze przejsc na diete i zrzucic 5 kg chociaz moje marzenie to 15 :)

A wiecej o hormonach bede mogla naoisac jak dostane na papierze wszystkie wyniki bo tak tylko mowila tylko nie przyszly jeszcze na taxo itp.

A teraz spadam bo jutro znow o 4:40 pobudka :)

pozdrawiam

heja...
Ja dzis po prayc, po skzoleniu....po wyjeździe do kina i na lody...

Carol wow od razu jak szybko...i jak sprawdził sie:)??
kasiu macie dni dla siebie,a nocki z mezem dla siebie..kurcze szybko spadła ci waga,,ale masz dobrze...
mama to za jutro&&&&& na pewno zadiałało:)))
jeeraa no do dzieła:)
Błonka hee i co nadmuchałaś sie dzisiaj?? ja nie chodzilam dos zkoły rodzenia:) i tez urodziłam bez problemu:)
esme troszke nabrałam:) dzieks..
suzi hejja,jak dziubasek:)) rośnie co?? a tyjak sie czujesz??

ja zmykam zaraz wyra robić...lulu,,moj bedzie za jakas godzine i chyba jego szwagier u nas śpi,,bo ma na 5 do roboty,a 30km do domu....

jeera ja nigdy nie miałam z krwi, ale wiem, że też tak idzie ;) jeśli lekarz wybrał tym sposobem to się tego trzymaj wtedy, masz rację on wie co mówi :) także spoko, tak rób wszystko jak zaplanowałaś, grunt to iść do przodu i cały czas działać w tym kierunku :) także powodzonka :) a mówisz, wstajesz wcześnie juterko, ajć, Ty prędzej wstajesz niż mój m, a on tak narzeka :D
koralikowa łap łap, a jutro podeślę następne ;)

dobrej nocki życzę Wam wszystkim :*

reklama
Blonka, Ty mnie nie strasz HSG i nie porownuj tego do porodu! Brrrr Moj porod byl jedna wielka masakra!!! a HSG za tydzien w srode...

esme - to Bree miala problemy z tarczyca...

Czesc dla reszty kobitek!
HSG nie boli :)

Koralikowa
nie nadmuchalam :P fajnie bylo :D kobitka z jajem, duzo brzuszkow... ale co moje to moje i w sumie sadze ze mnie to spotkanie troche nawet uspokoilo :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry