reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
dam rade :tak: przezylam hsg, comiesięczne zastrzyki to i przy porodzie damy rade :tak::-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

błonka tiaaa dasz radę, jeszcze trochę czasu masz, to ze wszystkim zdążysz, ja też już latem chcę kącik dla maleństwa robić, może trochę za szybko ale wstępnie się przygotuję, bo i tak trzeba ściany odświeżyć i wogóle to i kącik się przygotuje.. a ja na szkołę chyba nie pójdę, jakoś to wyjdzie w praniu później, znaczy podczas porodu:-)
a błonka Ty też miałaś z tarczycą coś nie teges?? możesz mi powiedzieć jakie miałaś dawki leków poprzez całą ciążę?? ile euthyroxu, do kiedy na prolaktynę brałaś, bo pewnie też brałaś, bo większość kobiet ma z prl problem więc wnioskuję że Ty też.. no i czy brałaś lutkę, do kiedy ?? i w jakich ilościach?? i czy robiłaś te wszystkie usg genetyczne co tam w każdym trymestrze trzeba zrobić..czy jakoś tak..
błonka mój nastrój wyraziłam na grupie, bo to za dużo szczegółów żeby tak publicznie..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
esme z moja tarczyca wsio ok, ja mam PCOS.
co do kacika rob rob po to kasa idzie na to wszystko jak... ja zaluje ze nie zaczelam od poczatku wszystkiego robic ;/
a na szkole ide nie ze wzgledu na porod ale tam tez ucza obslugiwac dziecko itp :) mozna inne pary poznac ciezarne :) mysle ze fajna sprawa :)
a co do badan genetycznych.. pierwsze takie badanie to prenatalne, robilam je, potem genetyczne chyba bylo.. nie wiem jak sie to nazywa wszystko w kazdym badz razie teraz ide na 3 badanie zeby sie upewnic ze przy porodzie nie bedzie niespodzianki i ze nie trzeba bedzie szybko reagowac bo niedaj boze sie oakze ze serduszko jest nieteges albo cos...

Ostatnia edycja:
Nie bylo mnie dluugo.. ale przez ten czys robilismy wyniki i mamy prawie wszystko porobione... u M niby wszystko oki na ml ma 265 ml plemnikow ale tylko (az) 4% jest oki. U niego problemem jest zycie plemnikow bo po 24h wszystkie sa martwe.
U mnie znowu wyszlo ze wszystko wporzadku no moze mam troszke za duzo meskich hormonow ale nie znacznie przekracza to norme, dlatego mialam miec w czawartek ale ze nie moge sie z pracy zwolnic to za 4 tygodnie przeswietlenie z kontrastem bo moze kanaly sa niedrozne...

błonka zdaje sobie z tego sprawę, że to fajna sprawa taka szkoła, ale może następnym razem :P narazie nie mam możliwości..:/ a Ty nie miałaś nic z tarczycą?? to kto miał?? ale jakaś ciężaróweczka wiem, że była z tarczycą tylko nie pamiętam kto :O zdawało mi się że Ty właśnie...to Ty żadnych leków nie przyjmujesz?? :O wow, ale masz fajnie ;)
jeera cześć, u mojego m jak badaliśmy to miał 7 % prawidłowych, no ale jak długo żyją, takiego badania akurat nie robiliśmy..aj będzie dobrze, napewno lekarz Was poprowadzi co i jak..oby prześwietlenie u Ciebie wyszło oki, przynajmniej jeden problem mniej..będzie dobrze :tak:

No badania i na tarczyce mam oki i wszystkie hormony tez w normie i sa 2 wyjscia jak mowi lekarz albo wlasnie niedrozne mam jajowody albo cos sie dzieje z pecherzykami moze rosna a nie pekaja tylko sie wchlaniaja... w sumie tylko sa te mizliwosci... A i na szczescie nie mam POC bo tego sie balam :)

A co do nasienia to w sumie jest 4% ale biorac ze w calej obietosci ma 530 milionow to te 4% to 21 milionow z czego AB jest 12 milionoe to chyba najgorzej nie jest... Chociaz nie wiem nie znam sie :(

reklama
wiesz co jeera, szczerze mówiąc to ja też się nie znam na męskich sprawach, niby wynik masz przed sobą a i tak nie wiadomo jak go interpretować, najlepiej, żeby lekarz go zinterpretował, bo oni to wiedzą najlepiej co i jak, ale mi się też wydaje, że chyba nie jest zły ten wynik Twojego m... a co do Twoich badań to faktycznie, porób wszystko co tam trzeba i się przegryziecie w końcu przez to jak postępować dalej co leczyć itp itd..ja tam wierzę w to, że podstawą jest właściwa diagnoza, a jak już się człowiek zacznie leczyć to nie ma bata, żeby coś nie zagrało, musi poskutkować

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry