reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Ło matko kochana, co tu się dzieje :-D:szok::-D:szok:
Carola, Błonka, niegrzeczne wy, hahaah.
Kora, cześć :-) może nie przyjdzie @ wredna.
mama, pilinguj się, przyjemności!
Nikusia &&&&&&&&&&
Kinga, jak tam na froncie?

U nas w miarę...Chociaż same ciągle siedzimy, mąż ma duuużo pracy ostatnio, wraca do domu po 20, w weekendy niektóre też pracuje...:blink: Mała rośnie, chociaż ostatnio jakoś marudna jest, dzisiejsza nocka była kiepska.
Ja chyba doszłam już do siebie po porodzie, waga nawet mniejsza niż przed ciążą :sorry2: a nie ograniczam się zupełnie, słodycze wsuwam...

Oj widzę, ze na tych wszystkich wątkach odwiedzanych przeze mnie wesoło wczoraj było, że hej! Ja niestety wieczory mam zajęte kursem a jak wrócę to padam na twarz :nerd:

Koralikowa-ja tak ostatnio miałam ,że mnie z bb wywalało-wrrr!

Esme-eeeee,nie gadaj-dawaj fotę i bedziemy podziwiać ;)))
a włosy-chodzi Ci o kolor czy długość??bo ja prawie 3 lata miałam krótkie ..takie,że aż uszy miałam odkryte a teraz zapuszczam i ciekawe jak długo dam radę :)
następnym razem Cię zabiorę

Kora dzięki w imieniu Toma...ale zaraz normlnie się spalę...babki-my tu wszystkie laski nebeskie :)))
Ty tez dawaj fotkę Kora :))

mama trzymam Cię za słowo ;) a mi chodzi głównie o kolor, ostatnio byłam sobie rozjaśnić ale nie wyszły takie ładne, ja też zapuszczam ;) ale już parę lat więc mam trochę dłuższe :P nawet sporo :-D

tak wogóle to cześć wszystkim ;)

ale miałyście wczoraj tematy seksualistyczne :P

a ja dziś dzień podle zaczęłam :(

esme czemu podle?
zjola a ja mam dzis temat o technikach relksacyjnych, bolu porodowym ,metodach lagodzenia itp... pierwsze 2 zajecia przegapilam ale mam nadrobic z nowa grupa pozniej.. wcisnela mnie teraz do skzoly bo w lipcu rodze i bala sie ze nie zdazymy... a przegapila moje zgloszenie i dostalam teraz dopiero odpowiedz.... bo sie upomnialam.. ale babeczka fajna.. przeprosila, mowila ze tyle ludzi miala ze musiala przegapic a ja sie z nia juz umawialam przed swietami zeby mnie zapisala...

Błonka - ja pamiętam, że śmieszyły mnie te wszystkie techniki oddychania, bo do każdej fazy porodu były inne, ale jak w trakcie porodu chciałam się przekonać i zatrzymałam oddech, to jak mnie zabolało, to od razu grzecznie wróciłam do oddechów. nie się wydaje, że pomaga to w dotlenieniu dziecka ale też odwraca uwagę rodzącej od bólu.

reklama
no ja coraz czesciej o tym mysle.. i sie troche nawet juz boje... poki co szykuje sobie kacik dla dzidzi powolutku, juz zaplanowalam co gdzie i jak.. musze przywiezc moja szafke z dziecinstwa dla zojki i poprac ciuszki.. poukladac... zrobic zakupy pieluchowe butelkowe itp... a potem moge rodzic.. jak juz bedzie wszystko na miejscu to juz moge :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry