reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
błonka ja nie wiem czy dopiero po 3 miałam owulkę, nie pamiętam już, ale pewnie raczej tak
nikusia wiosna cuda czyni z człowiekiem, słoneczko, ładna pogoda i aż chce się żyć :) dlatego tak wszystkie ruszyły a entuzjazmem do boju, i to fajne jest ^^

dobra ja narazie uciekam, później wpadnę jeszcze ;) miłego dzionka wszystkim :*:*:*:*

Nikusia:
Dziewczyny widzę, że istna bojówka, badania, endokrynolodzy, ząbki...pięknie ruszamy....kto jak nie my podwyższymy statystykę urodziń
yes2.gif
no oczywiście że tak!!!!! :tak:;-)

u mnie troszkę schody się pojawiły ale dam rade.
endokrynologa nie ma do sierpnia.... bo ona w ciąży ( a chciałam prywatnie)
na nfz czekałabym do października.. jeszcze lepiej prawda... :/

bede szukać... no bez przesady tyle czekać :shocked2:

jenyy niech mi ktos da kopa... pochowalam sobie naczynia i umylam nowe... nastawilam zupe... wlaczylam pralke i nic mi sie juz nie chce... a mam podloge do mycia i lazienke... pomocyyy

jak ja zazdroszcze kobietom które mają tak czas na dom na porządki pranie....
ja to wszystko w biegu robię jak wracam z pracy albo wieczorem. podem padam na twarz. masssakra :cool2::-D

Kinga - u mnie to samo a teraz, to już w ogóle masakra! Wczoraj ugotowałam część żurku a dzisiaj go będę kończyć, bo nie zdążyłam. We wtorek miałam jazdy w środę wykłady, dzisiaj jazdy w sobotę wykłady a przyszły tydzień zapowiada się podobnie, jak nie gorzej :szok:. O porządkach i gotowaniu nie ma mowy :no:. Ja sie nie wyrabiam. Jest jednak jeden plus tego wszystkiego :tak:. Przestało mi przeszkadzać chrapanie mojego M :-D. Padam na pysk i niczego nie słyszę :eek:

hehe zjola a moj jak spi plecami do mnie to nie chrapie a jak sie obraca do mnie przy samym uchu to zaczyna jeździc traktorem.... ja nie wiem czy to jego podswiadomosc mu karze czy jak...:-p

reklama
kinga może spróbuj u innego endokrynologa, napewno są jeszcze jacyś prywatnie... no bo na nfz to faktycznie nie ma sensu czekać, porażka, miałam to samo, załamałam się jak poszłam zdaje się w czerwcu czy w sierpniu i mi mówią że mogą mnie umówić dopiero na listopad a gdzie indziej było na grudzień, szoook..:szok:

wiecie co mój m chrapie jak tylko zamknie oczy, to ja mu każę się przewrócić na bok, bo wtedy już mu przechodzi to chrapanie, a on jeszcze się ze mną sprzecza, że on woli na wznak spać, o boższsz :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry