reklama

Staraczki Weteranki...

Witam sie bez kawy :-D zaraz sobie zrobie.. odkurzylam mamie mieszkanie z siersci... wroci zaraz z targowiska moze cos dobrego przyniesie... a tymczasem ide po kawe hehe

a tak w ogole to wiecie ze ja w 4 tygodnie przytylam tylko 1 kilo? zawsze w miesiac mi jakos tak wiecej wychodzilo... no ale od poczatku na plusie jestem 9 wiec sie ciesze :D dycha nie przekroczona ale jeszcze mam czas hihihihi

dzis pobilam rekord siusiania w nocy... i bóli na @... sila persfazji w gabinecie ze brzuch nizej dziala :-p

Kinia ja juz tesknie.. :-( wypoczywaj :tak: przyjedziesz 20 moze bedziesz juz e-ciocią :-p

zjola hip hip HURAAAAA!!!:-D ale to było wiadome :sorry:

corazon jak tam świeże pieczywko z rana ? :-p

reklama
Hej kobietki
zjolcia, no oczywista, że zdałaś, wiadome to było ;-) a powiedz mi, bo jakoś nie zarejestrowałam, co to był za egzamin? :-p
Błonka, ja też pod koniec już mało tyłam. Potem Ci się jeszcze woda zbierze w okolicach porodu i po porodzie.
Corazon, no to postępy z tymi bułkami heh.
Kinga, jak wrócisz, to może będziesz juz e-ciocią i może jeszcze ciężarówka, heeh, tego Ci życzę.

Przepraszam, że nie wszystkim odpisuję, ale ja trochę w biegu zazwyczaj. Dzisiaj dawałam małej pierwszy raz kaszkę z glutenem, śmiesznie było, zdjęcia na grupie. Jedziemy na 15 do mojego chrześniaka na urodzinki, skończył 3 lata :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry