Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej
jestem dzićś jeszcze bardziej wściekła, ten palant kurier miał przyjechać między 7-10 a przyjedzie o 16 m misiał sobie dziś wziąć wolne a ten palant to olał, chyba złożę skargę u jego szefa!!
mmm... z kurierami tak jest...
ja ostatnio tez mialam przygode, czekalam na łózeczko, zamawiałam je koło 10 czerwca, i prosiłam o przesyłkę na 29 czerwca po wypłacie
no i firma wysłała łóżeczko do DPD a oni mieli na magazynie przetrzymać do 29 czerwca (przesyłka za pobraniem) a oni mi dzwonią juz po 2 dniach jakos ze kurier pod drzwiami stoi.. na co ja ze przesylka miala byc na 29 i z fochem ze odmawiam przyjecia paczki i odeslali to do firmy lozeczkowej... potem telefony o co chodzi i dopiero po tym jak wytlumaczylam co i jak paczka przyszla 29... ale nie bez przygod bo kurier dzwoni o 7 rano ze bedzie za godzine a ja w przychodni siedzialam i mowilam ze zaznaczylam ze prosze o przesylke w godzinach popoludniowych i znow foch bo kuriera tam nie bedzie popoludniu... emek sie wkurw... zadzwonil do DPD... i nagle sie dalo przyjechac popoludniem................. wrrrrrr
Błonka ooo działa klawiaturaa...bo jest łłłłłłłłłłłłł.....miałam miły spacer,,bo załatwiłam wszystko i słonko wyszło heee corazon masakraa..tam ludzi innych wyzywaja,,po co taki portal,to jest obraza...
mmm kliknietee