reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Błonka ty się leń i czekaj na akcje porodową
a włściwie juz byś mogła rodzić 38 tc tak w sam raz

lopciu no teoretycznie z miesiaczki to sie zaczął 39 tydzien hehe... ale emek ma jeszcze od jutra 3 dniowki po 12 h i potem urlop :P wiec jeszcze 3 dni moge poczekać :) potem wypad :P trzeba cos poruszac tyleczkiem zeby sie zaczeło :P

dzis dzien lenia... obiadek jakis dobry trzeba zrobic, moze frytki i buraczki... :) hm schabowy by sie przydal ale w taka pogode to nie chce nam sie isc po miecho :P

Kasiu
:P nie moge sie doczekac :P w koncu sama chciałam :)

jaaaaaaaaaa:angry:..cos mi sie dzieje z klawiatura..nie wciska wszystkich przyciskow...a te z kreseczkami kropeczkami nie mam wogole...
napisalam posta i wrypalo go:crazy: i spacja szwankuje...

Blonka no to juz niedlugo,,od razu napisze ze zycze ci bezbolesnego porodu i szybkiego...ii zdrowej Zosi:)
corazon uwazaj bo zaraz ci do drzwi zapukam;-),hee...a ty juz do pracy nie chodzisz? ze w domu lezysz??

Dzisiaj się lenię!
Leżę w łóżku i nic nie robię. Muszę dom ogarnąć ale nie chcę się przeciążać...Wpadaj:))

bezbolesny to malo prawdopodobne... ale krotki.. o to by bylo cos :)
moja mama rodzila 8 h... bolesnych skurczy miala kolo 2 albo 3 h wiec sie pocieszam ze moze bedzie podobnie...

corazon chetnie bym wpadla,,ale inaczej heeee...nie dzisiaj nie,,ale na pewno cie nawiedze heee
zjola u mnie Bonka..bo nie mam l z kreseczka...hee

zmykam z parasolem do zusuu
niedlugo wrocee

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry