Bree
Fanka BB :)
Bree- chyba tylko ja nie umiem piec tortów...zawsze zamawiam gotowy)
dzisiaj na obiad planuję racuszki, tak mnie ostatnio nachodzi na słodkie, że nie umiem się powstrzymać...
Ja niby nie lubię piec ale piekę. I to często. M. się ze mnie śmieje, że zawsze narzekam a piekę.
Co do słodkości to mama tak mi ostatnio narobiła ochoty na pierogi z truskawkami, że aż!! Niestety lepienie pierogów to dla mnie największa kara, więc zrobiłam naleśniczki z serem i polałam sosem truskawkowym. Pycha były.
Bree, wbrew pozorom chłopy potrafią stanąć na wysokości zadania jak trzeba się zbadać. Ja się o mojego bałam, że się zestresuje i nic nie wyjdzie, a on zadzwonił do mnie po 5 czy 10 minutach, że po wszystkim
Oby mojemu też tak poszło
bardzo dobrze. witaminki tak czy inaczej się przydadzą a ja trzymam za cibie kciuki żeby badania dalsze były niepotrzebne! Jak długo się staracie? my dopiero po roku zaczęliśmy robić jakieś badania. najpierw m. a jeszcze ci nie napisałam że wyniki tego pierwszego badania z poradni były napisane ręcznie na kartcejak na to patrzę to mi się wydaje że laborantka siedzi przed mikroskopem i liczy plemniki na piechotkę w myślach. a tymczasem mamy XXIwiek. :-)
Tymonka nie wiem czy to do mnie pisałaś ale i tak odpowiem
My się staramy teraz 13 m-c. Zaczęłam robić badanka tak około 6mca starań. Na szczęście trafiłam na fajnego gina - takiego co podchodzi do sprawy poważnie. bo wcześniej miałam taką ginkę co mi mówiła że wszystko ok.ok nie ma się czym martwić. Dopiero po badaniach się okazało, ze mam chorobę Hashimoto i zaawansowaną przez to niedoczynność tarczycy, ehh z tymi lekarzami. Co za problem podpowiedzieć jakie badania zrobić??
Beatka my juz po obiadku ,pranie na ogrodzie rozwieszone..teraz czas na kawkę)
Mama ale Ty szybka jesteś. Ja dopiero z zakupów wróciłam.
Biorę się za obiad i pieczenie tego tortu.
Ostatnia edycja: