Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja się przerzuciłam kilka lat temu na soczewki. Jakoś nigdy nie czułam się dobrze o okularach. Teraz tak się do soczewek przyzwyczaiłam, ze jak mam w okularach wyjść to w depreche wpadam
no i u mnie jest ten psikus, że mam dużą różnicę między jednym okiem a drugim. Lewe (ostatnio) +2,75, a prawe +4,5...Pytałam dziś o soczewki-w moim przypadku to będzie drogi interes-przez astygmatyzm właśnie, więc pewnie skończy się na okularach. Ja już je tak długo noszą (od 2 klasy SP), że się przyzwyczaiłam, ale chciałabym spróbowac soczewek. No zobaczymy, ile to będzie kosztować... A jakich Ty używasz? Ile rocznie na to wydajesz?Ja od początku liceum noszę najpierw okulary a teraz soczewki od kilku lat też mam astygmatyzm ale malutki i nie koryguję go. Mój M. też ma astygmatyzm ale wadę tak, jak ja minusy tylko trochę większą -3,75 i -4,0. I też nosi soczewki. Normalne, bez cylindrów. My też byśmy się nie zdecydowali na cylindryczne, bo są bardzo drogie. Ale okulista nam wyjaśnił, że soczewki same w sobie trochę korygują astygmatyzm. Czasem trzeba tylko dobrać ciut większą moc od tej jakiej nosi się okulary.Bree, ja mam plusy, ale do tego mam astygmatyzmno i u mnie jest ten psikus, że mam dużą różnicę między jednym okiem a drugim. Lewe (ostatnio) +2,75, a prawe +4,5...Pytałam dziś o soczewki-w moim przypadku to będzie drogi interes-przez astygmatyzm właśnie, więc pewnie skończy się na okularach. Ja już je tak długo noszą (od 2 klasy SP), że się przyzwyczaiłam, ale chciałabym spróbowac soczewek. No zobaczymy, ile to będzie kosztować... A jakich Ty używasz? Ile rocznie na to wydajesz?