reklama

Staraczki Weteranki...

WITAJCIE-U MNIE SIĄPI;/

Rurka- mówiłam Ci lej!!
beda tak Cie jak Amalfi pisze-od lekarz do lekarza -rzucać jak pies flakiem!!!:wściekła/y:
no co za los!!
wlacz z ginem !Ty juz sie intensywnie starasz i nie wychodzi więc niech cos zadziałaja oni-lekarze!

Iza-fajnie,ze mimo wszytko masz bratnia duszę i pogadałaś sobie wczoraj...a jakby co to jeszcze masz nas:))
Tobie również miłego dnia:)

babki a ja nie wiem jak to rozumieć...
chodzi o tempkę
9 maja @
10@
11-@
12
13-36,7
14-36,6
15-36,4-tu miałam to plamienie co Wam pisałam(7d.c.)
16-36,4
17-dziś -36,6-skok o 2 kreski....czy to już owu???mam dzis 9d.c. a cykle 26dniowe...

narazie śluzu jest niewiele,starania mieliśmy dzis lub jutro zaczynać i co...?? lipa???
skok jest po owu-to jak Tomi wróci o 18.00 juz za pozno na działania...

niestety nigdzie nie dostałam testów owu i nie mam jak zrobić....;/

bo jesli to owu to cykl stracony:( jeszcze działań nie było...

taki to optymistyczny akcent u mnie-mam nadzieje,ze coś mi poradzicie...Wikula,KAHAKA...jak myslicie babolki???

Amalfi- co Ty tak mało piszesz??zalatana ??dzis juz wolne czy od jutra?
Małpajaja-jak tam u Ciebie na froncie???
Beatko czy Ty nadal zaciskasz za nas &&&&&&&&&&&& :)??

pozdrawiam wszystkie z koleżanka kawą :)

reklama
Witam witam :)
Oj dawno dawno mnie tu nie bylo:) I mimo ze to starania po raz pierwszy to juz ide do weteranek bo to juz tak dlugo sie staramy i nic. W sumie teraz bardziej sie skupilam coby zbedne kiloski zgubic... Mam nadzieje przygarniecie mnie do swojego grona :)

jeera czesc, witaj ponownie bidulko!! Staraczki po raz pierwszy duuuuzo pisze heheh i nie na temat ;-)
mama ja mam cykle 27 dniowe i owulke mialam ok 14 15dc a jak po pregnylu to gora 16dc, wiec nie sadze zebys miala juz owulke, ale to sprawa indywidualna ja myske ze Ty bedziesz miala ok 13 14 dc. Malo pisze bo praca caly dzien a w nocy juz sie nie chce i nie ma z kim w sumie heheh. A dzis wolne, ale lece na sprzatanko na 2 godz a potem wydam ta kase szybciej jak ja zarobie czyli w jakies 2 min ;-). Ide kupic ciuszek jakis dla bobasa-chlopca polrocznego i wysle mamie mojej bo potrzebuje na prezent, ide cos poogladac, a potem silownia.

Hej:)
niunia współczuję zagipsowania, za to mam nadzieję ze po tych 2 tyg nie będziesz już miała problemów z nawracaniem kontuzji.

amalfi też nie mogłam uwierzyć jak mi m opowiadał o tych warunkach. Rozumiem że państwo nie ma kasy ale zamek do drzwi to chyba majątek nie kosztuje??

jeera witamy, widzę ze dziewczyny cię kojarzą a ja jestem od niedawna więc się nie znamy. miałaś przerwe od bb czy w staraniach?

mama a ja mam mrówki na tarasie i wchodzą mi do domu:( wczoraj próbowałam z octem i m zakleił wszystkie szpary silikonem. zobaczymy czy odpuściły... co do skoku to myślę że to jeszcze nie owulka, no chyba ze taki krótki będzie ten cykl. a co łykasz teraz?

A wiecie miałam wam napisać i chyba zapomniałam. Jak się zaczął ten cykl to stwierdziłam że muszę sie przygotować do tej IUI i zaczełam pić ziółka o. Sroki nr3 i okazało sie że one nie najlepiej na mnie działają. endo miałam cienkie i pęcherzyk powoli rósł, przestałam pić i za 2 dni endo już było piękne i pęcherzyk dojrzały. Chyba już nie będę kombinować z tymi ziołami bo z tego wynika że u mnie nie działają dobrze... a czytałam ze na niektórych super działają. Jakby któraś chciała wypróbować to mogę wysłać to co zostało:)

jeera witamy, widzę ze dziewczyny cię kojarzą a ja jestem od niedawna więc się nie znamy. miałaś przerwe od bb czy w staraniach?

Od staranek nie robilismy przerw :) troche chcialam odpoczac od bb.. pojechalismy na dluuugie wakacje do tesciow pozniej staalam sie powrocic.. nawet cos tam napisalam na staraczkach ale jak tam wiekszosc w ciazy to nawet nie wiedzialam jak ciagnac temat. Ale nie wiem dlaczego co jakis czas sprawdzalam co tam u amalfi tak jakos polubilam Cie kobitko :)
Mialam isc do lekarza na badania ale... wiem ze by zaraz stwierdzil.. "pani nie zachodzi bo pani gruba" wiec daje sobie czas do konca roku na wrocenie do idealnej wagi.. Jednak te nieudane starania wpedzily mnie w cos na ksztalt depresji.. bo przez rok przytylam ponad 15kg.. a i tak nigdy nie bylam mala. Ale teraz juz zgubilam 7 wiec oby tak dalej. Nie chce szybko chudnac ze wzgledu na to ze im szybciej chudne tym szybciej wraca.. no i chce odzywiac sie zdrowo w razie W jak by fasolka zakielkowala :)

jeera czesc, witaj ponownie bidulko!! Staraczki po raz pierwszy duuuuzo pisze heheh i nie na temat ;-)
mama ja mam cykle 27 dniowe i owulke mialam ok 14 15dc a jak po pregnylu to gora 16dc, wiec nie sadze zebys miala juz owulke, ale to sprawa indywidualna ja myske ze Ty bedziesz miala ok 13 14 dc. Malo pisze bo praca caly dzien a w nocy juz sie nie chce i nie ma z kim w sumie heheh. A dzis wolne, ale lece na sprzatanko na 2 godz a potem wydam ta kase szybciej jak ja zarobie czyli w jakies 2 min ;-). Ide kupic ciuszek jakis dla bobasa-chlopca polrocznego i wysle mamie mojej bo potrzebuje na prezent, ide cos poogladac, a potem silownia.
Amalfi wiesz,że Cię uwielbiam ?:-D hahah

Witajcie Kochane :)
Lece nadrobić co tam u Was... wczoraj jakoś nie mialam weny na pisanie ...
pogoda u mnie nie nastraja .... glowa mnie ćmi....
miłego dzionka wszystkim :)))))

Amalfi- no tak wy wypadało "normalnie" zeby owu była w 13,14 d.c....no co mi zostało..dzis podziałamy a jutro sie tempkę zmierzy i zobaczę:sorry:

Tymonka- hej kochana-ja nic nowego niż w tamtym cyklu nie biore -czyli rano castagnus,po obiedzie acard i wieczorem omega 3...
nadal &&&&&&&& za IUI:tak::-)

Jerra-witaj-wiem jak to z tymi kilosami...ja na hormonach(żeby zajść w ciążę) przytyła 10 czy 11 kg:szok:dzidzi brak kilosy są:baffled:też walcze z nimi i udało sie je zrzucić ,ale teraz nowu mi 5 naszło...
także z tym to ciągła walka:eek:

zaraz nam wybije 200-setna stronka-która testuje niedługo?????:-D:-Dostatnio na 100tną były fasolki to może i teraz sie uda:tak:

Betusia- witaj,miłego nadrabiania :)))
mnie tez głowa ćmi...;/

Mamuś nie myśl że cykl stracony jak dla mnie to owulka jeszcze bedzie ...
myśł pozytywnie proszę :)))))
jeera86 wspieram Cię :) a co do kg to mnie w zeszlym roku Pani doktor powiedziala zeby schudnac 5kg .... przez operacje i rehabilitacje schudlam 10kg ale tak sie zastanawiam przeciez nie tylko szczuple kobitki w ciaze zachodza wiec dla mnie to takie pitolenie... ;-) trzymam kciuki aby w trakcie gubienia wagi udało się!!!!
amalfi ja musze cos na czerwiec mojej prawie 3 letniej cheśnicy cosik kupic ... uwielbiam to
przyznam się Wam skrycie że czasami jak mnie dopada to ogladam stronki z rzeczami dla dzieciaków łóżeczka ubranka i wszystko niezbedne dla maluchów...:-( i tak sobie wyobrazam jak to bedzie jak juz bede mogla takie zakupy robić... na razie robię je dla chrzesnicy.... mojej najukochanszej :-)
tymonka kciuki trzymam mocno zacisniete :tak:, co do ziółek nr 3 to ja je pije razem z m. od tego cyklu zobacyzmy czy cos zdzialaja a na piatek mam wizyte u gina moze monitoring da i jeszcze reszte badan i poze progesteron pod koniec cyklu i cos na podtrzymanie w razie czego ;)
a w sobote do gina endo mojego ulubionego juz z wynikami moimi i m.
ale jak na Ciebie nie dzialaja to dobrze ze wieszi odstawilas... ja za to probuje a noz widelec ;-)

chyba wezmę procha po co się meczyc o zapomnailabym o moim biomarinie i kwasie foliowym ... a tak w ogole to od wczoraj staranka zaczęte małż stiwerdzil ze sprobujemy codziennie zeby nie przeoczyć ani jednego dnia .... ciekawe jak to bedzie w praktyce ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Betusia- staram sie włączyc pozytywne myślenie :)
tylko zapomniałam gdzie mam przycisk :)))

a Wy działajcie :)-&&&&&&& zaciskam:)

powodzenia u gina-daj znac jak tylko wrócisz..

ide robic kawę bo normalnie zasypiam ,taka pogoda,takie ciśnienie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry