reklama

Staraczki Weteranki...

witam po pracy ..my z Tomem grill-schab i łosoś na ruszcie-chętne zapraszam ...podam jeszcze piwo z sokiem malinowym i grzanki z masłem ..dla ciężarnych i karmiących sok:))

Błonka teraz u mamy jest a potem bedzie pielić ..po pieleniu prysznic i jedzie rodzic hahahahaaaaa taki ma plan wiec babki &&&& żeby się udało ;))

no smaki wyszukane, coś w moich klimatach :) a co do soku... proponuje chmielowy gorzki :P

mama malo wyszlo z pielenia bo do sasiada przyjechal "znajomy" ktorego nie toleruje.. dluzsza historia... jak on siedzi u nich na podworku ja siedze w domu bo mnie trzepie jak widze tego kaczora......
ogolnie cham buc i tak dalej

reklama
Błonka wiem jaki to typ ..nie lubie takich ludzi..pewnie sie panoszy...
dostałas mojego smska ??

Kahaka pewnie...nie budź niech spi słodziak mały kochany:))

Kwiatek no problemo ;))) możesz wpadać ;)

pozdrawiam wieczornie...japo prysznicu ,po masażu wykonanym przez pana męża i zaraz spać ...w pracy mam mase roboty bo babki sie na wakacje szykują i jest co robić ..padam ze zmęczenia..ale jeszcze jutro i wolne ;) moje stare kości odpoczną ;))

ah mama... wlasnie... mialam Ci odpisac ale cos mnie zatrzymalo tylko teraz nie pamietam co.... ale bylam u tesciowej wiec sodze ze mnie zagadali...

panoszy ojj tak.. mielismy z nim problem w zimie... ja sie zdenerwowalam bardzo i nawrzeszczalam tez na niego ze sie nie moge denerwowac i ze stary a glupi i nie ma kultury

Błonka nie przejmuj sie typem ...
najwazniejsze ,że sms doszedł bo juz myslałam ,że cyferki pomyliłam ;))

Nikusia wytchnienia zycze po takim dniu..
zimne piffko podaję :)

Balbinka ???????????????????????????????????????????

Kahaka widzialam fotki słodziaka ;))))))))))))))))))

dziewczyny ja też po grillu podobnie jak u mamy
schab, karkówka i oprócz rybki klopsiki mielone tak na kebaby zrobione:):) bo dzieci lubią
potem poznanskie klimaty do tego (;-) leszek z lemioniada dla kobiet)
a mężczyźni wiadomo męskie piwka:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry