Betusia
Chcę być mamusią!!!!!
dziękuję za bardzo obrazowe wyjaśnienie tego wlasnie potrzebowałam :*****Hej, wróciłam, zaraz Wam wszystko opowiem.
rurka, do dupy z tymi lekarzami! Człowiek płaci grubą kasę, a oni olewają!
Betusia, co do szyjki, to ja czasem badam...Najlepiej to robić wieczorem po sikaniujeżeli ledwo dosięgasz szyjkę, albo czujesz ja dopiero na opuszku palca, to znaczy, że jest wysoko. Jeśli nie musisz się tak bardzo wysilać, żeby znaleźć, to jest nisko lub średnio. Z miękkością zwykle mam problem, ale jeśli przypomina w dotyku wargę, to jest miękka, a jeśli czubek nosa to twarda. Otwartość-jeśli wyczuwasz wgłębienie, dziurkę, tak, że opuszek palca się zagłębia, to jest otwarta, a jak nie, to zamknięta.
Bree, a czemu napisałaś "buuu"? Przecież trafiliście ze starankami...
No więc teraz co u mnie...Byłam u internisty. Bez problemu wypisała mi skierowanie do onkologa i do endokrynologa. Powiedziała, że do endokrynologa baaardzo długo się czeka, nawet parę miesięcy, więc stwierdziłam, że najwyżej pójdę prywatnie. To od razu doradziła mi, żeby iść do Ciechanowa, a nie u mnie w Płońsku, bo tam podobno dobra poradnia. Mówiłam jej tez o moich bólach stawów i podobno to może być od zaburzeń hormonalnych-m.in. od problemów z tarczycą (!), więc kolejnego objawu niedoczynności się doszukałam u siebie. Generalnie jestem zadowolona, jeszcze nigdy internista tak nie zainteresował się moim przypadkiem
Udało mi się tez kupić prezent na komunię-Biblię dla dzieci i kolczyki.

super ze trafilas na takiego lekarza
o i prezent juz masz bardzo fajny super
Nie nadrobilam Was jednak bo wpadlam na pomysl zeby zrobic szybkie poduszeczki z ciasta francuskiego z owocami ale juz bede na biezaco, bo wlasnie sie upiekly;-).
kahaka pokaz prezenty
o matko ale mi smaka zrobilas ja mam ciasto francuskie moze tez zrobie jutro :-) hmmmmm
smacznego

;-)