reklama

Staraczki Weteranki...

mama fajny przepis super sprobuje go
betusia ja dalam sliwki bo mialam i z puszki brzoskwinie, ale mozesz dac czekolade np, takie zrobie nastepnym razem, posmarowalam jajkiem i posypalam cukrem trzcinowym, pycha i proste jak drut! Moj chlop zjadl dwa na stojaco hehhe w pospiechu, przypominam ze jest na diecie i nie je slodyczy;-)

reklama
Amalfi-polecam-zrób:))
ja nastepnym razem zakupie caisto fr.i zrobie te poduszki-mam wisnie i czereśnie w domu więc popróbuję :)
a Twój M fajna ma dietę :))))))

Betusia- ja jak sprawdzałam szyjkę to opierałam jedna noge o ubikację i grzebałam:))

Bree, a to już Ci się skończył płodny śluz? To co ja podałam, to jest taki "okienko", w który jest owu, jednak faktem jest, że NAJCZĘŚCIEJ owu jest w dniu szczytu śluzu lub w dniu skoku temperatury.
Taak, o śluziku już dawno zapomniałam. Już wczoraj susza była. No ale działamy ostro. Wkurzam się tylko, ze tak późno zaczęliśmy. Tak się jakoś złożyło, że się nie złożyło ;)

Bree- -stop!!żadnych dołków:no:;-)
podaję Ci rekę zebys z tego dołka wyszła-bedzie dobrze:tak::tak:działania były..trza czekac i mieć nadzieję:-p

Bree dobrze mamus mowi!!!!!!!!!! prosze mi się tu nie dołować bo w dupkę klapsa dam!!!

Nadstawiam się na klapsa :)
Dzięki dziewczynki.
Właśnie była u mnie koleżanka w ciąży. Wpadka. Pogadaaaałyśmy sobie. Tego mi dziś trzeba było :(((

A propos wypieków własnie na pocieszenie dokończyłam wczorajszy torcik gruszkowy. Nawet trochę pomogło :)

Ostatnia edycja:
no ja w wannie ;) niezle to sprawdzanie a jak robisz pierwszy raz to nie wiesz co i jak ocenic ;)
a mam pytanie odnosnie tych poduszeczek rozwalkowujecie ciatso i wycinacie w kwadraciki? czy jak? muszę się podpytac specjalistek ;)
bo ja raz rbilam ale na slono i po rozwalkowaniu do ciasta wlozylam ser bialy z przyprawami i szpinakiem bylo pycha ale takie mniejsze fajniesze :)

Bree nie mysl ze pozno moze akurat dobrze co ja mowie no pewno ze dobrze bedzie :) i nie ma co rozpaczac mnie sie wydaje ze akurat :)
no nie zazdroszczę ale przynajmniej na osłode ciacho mialas....
zdaje sobie sprawe z Twojego samopoczucia dlatego tulam ja na razie nie mam ciezarnych kolezanek ale na spacerach i u lekarzy jest pelno... ;/
ale jeszcze chwila i my bedziemy dumnie paradowaly :)

Ostatnia edycja:
Bree- no to git ,ze już Ci lepiej:tak:
na nasze wsparcie zawsze możesz liczyc:tak:

Betusia- myślę,ze te poduszeczki możesz zrobić tak jak tamte robiłaś ,tylko te beda na słodko;-)
tylko Amalfi musiałaby podac w jakiej temp.i ile czasu piec:sorry:

betusia ja z warzywami tez robilam pare razy pyszne byly ale za duzo roboty, bo wszystko na drobna kosteczke trzeba kroic, potem dusic itd, a poza tym chcialam na slodko dzisiaj. No mama poprobuj, niewazne co sie wsadzi do srodka i tak dobre beda. No a moj ma zajebista diete, zawsze sie drze na mnie ze nie bedzie jadl a potem dwa kawalki od razu hehehehehheeh
W 200 stopniach nie wiem ile minut, az sie zarumienily szybko z 10 -15 min, moze 15 bardziej ale nie sprawdzalam czasu tylko zrumienienie heheh

Bree nie mysl ze pozno moze akurat dobrze co ja mowie no pewno ze dobrze bedzie :) i nie ma co rozpaczac mnie sie wydaje ze akurat :)
no nie zazdroszczę ale przynajmniej na osłode ciacho mialas....
zdaje sobie sprawe z Twojego samopoczucia dlatego tulam ja na razie nie mam ciezarnych kolezanek ale na spacerach i u lekarzy jest pelno... ;/
ale jeszcze chwila i my bedziemy dumnie paradowaly :)

Dzięki Betusia. Na pewno niedługo się brzuszki Weterankowe posypią. :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry