reklama

Staraczki Weteranki...

Lopop- jak wrzucisz do garka najpierw ser i masło a potem jajka i cukier i na wolnym ogniu zaczniesz kulą mieszać to nie zetną sie-masło i ser sie szybko wiążą i nie ma szans na zcięcie jeśli bedziesz mieszać:))

robię ten sernik 2 razy w miesiącu albo i częsciej i nigdy mi sie to nie zdażyło:))

a co do nieplanuje i ma .....
jedna nasza foremka ma w tej chwili 2 letniego synka i ponad 2-m-czną córke i...własnie jest w ciąży!! szok jak szybko jej płodnośc wróciła...
jak urodzi bedzie miała3 latka ,roczniaka i noworodka..........

ja starałam sie zanim Ona zaczęła-a Ona juz przeszła ciążę ,urodziła i zrnów jest w ciąży a ja nadal sie szarpie-też miałam dól wczoraj...nie dlatego ,ze Ona jest ,ale dlatego ,ze ja wciąż nie mogę utrzymać ciąży jak już zajdę...;/

reklama
Lopop- jak wrzucisz do garka najpierw ser i masło a potem jajka i cukier i na wolnym ogniu zaczniesz kulą mieszać to nie zetną sie-masło i ser sie szybko wiążą i nie ma szans na zcięcie jeśli bedziesz mieszać:))

robię ten sernik 2 razy w miesiącu albo i częsciej i nigdy mi sie to nie zdażyło:))

a co do nieplanuje i ma .....
jedna nasza foremka ma w tej chwili 2 letniego synka i ponad 2-m-czną córke i...własnie jest w ciąży!! szok jak szybko jej płodnośc wróciła...
jak urodzi bedzie miała3 latka ,roczniaka i noworodka..........

ja starałam sie zanim Ona zaczęła-a Ona juz przeszła ciążę ,urodziła i zrnów jest w ciąży a ja nadal sie szarpie-też miałam dól wczoraj...nie dlatego ,ze Ona jest ,ale dlatego ,ze ja wciąż nie mogę utrzymać ciąży jak już zajdę...;/
wiesz jak mam takie doły to wyrzucam sobie że nic nie umiem i jestem do niczego i niestety jak widać nawet najprostszy przepis jest dla mnie "za trudny":-( mam nadzieję że kiedyś mi to przejdzie
mama przykre to wszystko jest

mama, lopop, odrzucić smęty na bok! I to już! Dziewczynki, nie wolno się poddawać, razem damy radę :tak::tak::tak:

Wiecie co, weszłam na forum o chorobach tarczycy, to co mi Bree, poleciła i tam jest taki kalkulator wyników badań. I zdecydowanie wychodzi, że juz w listopadzie miałam niedoczynność :crazy: zobaczymy, co teraz wyjdzie...

Lopop- ie jestes do niczego kochana...wiem,ze jak sie ma dól to tak sie myśli-sama tez nie raz tak myślałam o sobie-ze jestem do bani,ze nieudacznik jestem...dołowołam sie jszcze bardziej i ryczałam pół dnia...

przytulam Cię bo wiem jak to jest-żadne słowa tu nie pomogą-poprostu jestem z Tobą-pomilczymy sobie razem..........

a jak Ci dół przejdzie to zrób sernik i zobaczysz jaki pycha i od razu świat bedzie lepszy..

ja w koło słyszę WYLUZUJ (:wściekła/y:) ODPUŚĆ( :wściekła/y:).. DAJ SOBIE SPOKÓJ TO SAMO PRZYJDZIE (:wściekła/y:)
przestałam mówic w realu bo dół i brak zrozumienia jeszcze większy..
wiesz co mi ostatnio gin powiedział-tydzień temu?????????????????? ze proponuje mi wizyte u psychologa lub psychiatry bo nie widział jeszcze tak zdesperowanej osoby mającej juz dzieci i ze to grozi mojemu zdrowiu i psychice..............

ale mam Was i Wasze wsparcie...no i męża..

nie dam sie tak łatwo- QRWA ZAJDĘ W TA CIĄŻĘ!!!!! zajdę tak jak my wszystkie tu zajdziemy!!!!!

dzieci zasypiaja a my zaraz idziemy działać :)

Hej Lopop widzę, że masz dziś taki humorek jak ja. mama dobrze to ujęłaś. W realu to nawet szkoda gadać jeszcze gorzej się po tym można poczuć. Syty głodnego nigdy nie zrozumie.

mama powodzenia.

Ostatnia edycja:
Lopop- ie jestes do niczego kochana...wiem,ze jak sie ma dól to tak sie myśli-sama tez nie raz tak myślałam o sobie-ze jestem do bani,ze nieudacznik jestem...dołowołam sie jszcze bardziej i ryczałam pół dnia...

przytulam Cię bo wiem jak to jest-żadne słowa tu nie pomogą-poprostu jestem z Tobą-pomilczymy sobie razem..........

a jak Ci dół przejdzie to zrób sernik i zobaczysz jaki pycha i od razu świat bedzie lepszy..

ja w koło słyszę WYLUZUJ (:wściekła/y:) ODPUŚĆ( :wściekła/y:).. DAJ SOBIE SPOKÓJ TO SAMO PRZYJDZIE (:wściekła/y:)
przestałam mówic w realu bo dół i brak zrozumienia jeszcze większy..
wiesz co mi ostatnio gin powiedział-tydzień temu?????????????????? ze proponuje mi wizyte u psychologa lub psychiatry bo nie widział jeszcze tak zdesperowanej osoby mającej juz dzieci i ze to grozi mojemu zdrowiu i psychice..............

ale mam Was i Wasze wsparcie...no i męża..

nie dam sie tak łatwo- QRWA ZAJDĘ W TA CIĄŻĘ!!!!! zajdę tak jak my wszystkie tu zajdziemy!!!!!

dzieci zasypiaja a my zaraz idziemy działać :)
a wiesz co mnie wkurza że teraz po porornieniu to zajdę z zamkniętymi oczyma :wściekła/y::wściekła/y: taka gadka strasznie mnie w capia bo i tak już dupa bo co następny miesiąc leci i jakoś nie rozsypuję się ciążami

Lopop- wiem kochana ...mam takie same teksty w koło.....
ach....tulę Cię !

my podziałalismy,poleżakowałam..teraz m jak miłość i spać a ~~~~o ~~~~o ~~~~o lecą do celu...

owocnych starań kochane :*

reklama
Bry:)

Walczyłam jak lwica, nie dałam się i przesiedziałam u pana doktora 40 min
laugh.gif

zrobił usg, cysty nie ma, wszystko pięknie, zauważył śliczny pęcherzyk, a dziś dopiero 6 dc. Ale to nie ważne. Dostałam dupka i clo!!! w tym miesiącu tylko dupek, a clo od przyszłego. Dostałam po 2 opakowania. Jak się uda to dupka brać cały czas, a jak nie to w sierpniu znowu na wizytę. Ale ja wiem, że sie uda
laugh.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry