mama05
prrrryy szaaaalona :))
Lopop- jak wrzucisz do garka najpierw ser i masło a potem jajka i cukier i na wolnym ogniu zaczniesz kulą mieszać to nie zetną sie-masło i ser sie szybko wiążą i nie ma szans na zcięcie jeśli bedziesz mieszać
)
robię ten sernik 2 razy w miesiącu albo i częsciej i nigdy mi sie to nie zdażyło
)
a co do nieplanuje i ma .....
jedna nasza foremka ma w tej chwili 2 letniego synka i ponad 2-m-czną córke i...własnie jest w ciąży!! szok jak szybko jej płodnośc wróciła...
jak urodzi bedzie miała3 latka ,roczniaka i noworodka..........
ja starałam sie zanim Ona zaczęła-a Ona juz przeszła ciążę ,urodziła i zrnów jest w ciąży a ja nadal sie szarpie-też miałam dól wczoraj...nie dlatego ,ze Ona jest ,ale dlatego ,ze ja wciąż nie mogę utrzymać ciąży jak już zajdę...;/
robię ten sernik 2 razy w miesiącu albo i częsciej i nigdy mi sie to nie zdażyło
a co do nieplanuje i ma .....
jedna nasza foremka ma w tej chwili 2 letniego synka i ponad 2-m-czną córke i...własnie jest w ciąży!! szok jak szybko jej płodnośc wróciła...
jak urodzi bedzie miała3 latka ,roczniaka i noworodka..........
ja starałam sie zanim Ona zaczęła-a Ona juz przeszła ciążę ,urodziła i zrnów jest w ciąży a ja nadal sie szarpie-też miałam dól wczoraj...nie dlatego ,ze Ona jest ,ale dlatego ,ze ja wciąż nie mogę utrzymać ciąży jak już zajdę...;/

zobaczymy, co teraz wyjdzie...
).. DAJ SOBIE SPOKÓJ TO SAMO PRZYJDZIE