reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
witam
widzę że Bree tez dołek u mnie wczoraj dużyyyyy dół był też spotakałam koleżankę która nie planowala i ma:szok:bo mają dwulatka i teraz nie planowali myslałam że uduszę sorki za wyrażenie ale już wtedy niech nie gada tak:-(

mama pytanie do sernika --- jajka ucierasz na gazie ?????przecież się zetną !!!! rozumiem dodajesz potem - a właściwie dzisiaj czepiam się:sorry:jestem strasznie drażliwa
dlaczego inni mają a jak my chcemy do pudło???

świete słowa dziewczęta :)

a w piekarnikiu z termoobiegiem tez 200 stopni?
zreszt asprawdzę sama jutro upiekę
no a u mnie wlasnie leje brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

betusia pojecia nie mam ja tu nie mam termoobiegu, ale poczytaj na necie
lopop czepiaj sie ile wlezie, ja caly cykl sie czepiam przez dostinex na prl, takze nie krepuj sie;-)

witaj lopciu :*
no mnie wtedy tez krew zalewa ale coz zrobic ;/ wlasnie jak to przetrwac nie wie nikt jesli bardzo chcemy i nnam nie wychodzi a inni pyk i juz :(
tulam mocno i niech dół ucieka gdzie pieprz rosnie...

Hej hej melduję się ;-)

U nas nic ciekawego, M buduje dzieciakom wielki domek na ogródku. Pobyłam tam z dzieciakami i podawałam deseczki i taki tam rzeczy, co nie wiem jak się nazywają :P różne narzędzia jednym słowem :tak:

Wy znowu o jedzeniu, ech :)

właściwie po przerwie w zażywaniu biorę bromka i jakoś teraz niestety nie służy mi:(
i to chyba dlatego:(
dziękuję dziewczyny

reklama
lopop oj to pewnie dlatego, przez te leki ma sie PMSa caly cykl, ja sie dzis klocilam z moim na silownii heheh
iza superowe takie domki sa, ja tez zrobie blizniakom kiedys :-), no i my znow o jedzeniu;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry