reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
A ja od wczoraj nie mam netu, tego normalnego, domowego...
dopiero teraz podłaczyłam taki bezprzewodowy, ale on coś wolno działa i mnie to strasznie denerwuje...
ale nie mogłam się powstrzymać i musiałam podczytać co u was i oczywiście czytanie zajęlo mi mnóstwo czasu...ale udało się...
Pamiętajcie, że jestem z wami....
Mam nadzieję, że jutro podłączą mi neta i będe mogła być na bieżąco...ale w domu będę dopiero wieczorkiem... bo najpierw jadę muszę pojechać do zajrzec do miieszkania znajomych, posprzątać, podlać kwiaty i takie tam, potem jadę do kosmetyczki a na koniec zakupy, muszę załatwić sprawę tego prezentu na komunię...
BUZIAKI dla wszystkich!!!

Rurka- pewnie,ze pęchol da sobie rade bez pregnylu:tak:&&&&

Wikula- częśc kochana :) nawoływałam Cie dzis do tablicy:))):-D:-D
fajnie,ze wleciałas-czekamy na Ciebie jutro-wiem jak działa bezprzewodowy-własnie tak mam i jak czasem mam nadzrobic to (^%$#$%^&*(!! ale coż taki mam i z takim musze sobie radzić :sorry:

Mama zauważyłam, że mnie wołałaś dlatego pomimo powolności internetu postanowilam zdecydować się na napisanie chociaż paru słów:))

mam jeszcze jeden problem, bo nigdy nie byłam na komunii (jako już dorosła osoba), powiedzcie jak się tam ubiera??? Tak elegancko ale bez przesady, prawda?? Jeżeli założe spódniczkę i elgancką bluzkę to bedzie ok???

wikula, fajnie, że wpadłaś! Myślę, że taki strój będzie ok. Ja zakładam szarą spódnicę i bluzkę koszulową z krótkim rękawem.

Ja już się żegnam na dziś.
Dobrej nocy!

Bry:)

Walczyłam jak lwica, nie dałam się i przesiedziałam u pana doktora 40 min
laugh.gif

zrobił usg, cysty nie ma, wszystko pięknie, zauważył śliczny pęcherzyk, a dziś dopiero 6 dc. Ale to nie ważne. Dostałam dupka i clo!!! w tym miesiącu tylko dupek, a clo od przyszłego. Dostałam po 2 opakowania. Jak się uda to dupka brać cały czas, a jak nie to w sierpniu znowu na wizytę. Ale ja wiem, że sie uda
laugh.gif
Kurde! Czegos nie kapuje, skoro w 6dc masz piekny pechezryk, to po co dal ci clo:szok::szok:?????????????????????????????????????
I czy w tych cyklach z clo bedziesz chodzic na monitoringi bo moje zdanie jest takie ze koniecznie musisz isc na monitoring przy stymulowanym cyklu!!!!!!!!!!!!!!!! Koniecznie!! Bo mozesz sobie zaszkodzic a teraz podobno wszystko jest ok:szok:

mama szybka jestes hehehh niech armia dobiegnie do celu zaciskam kciuki &&&&&&&&&&&

wikulaa ja bylam w zeszlym roku i bylam w sukience i wszystkie babki byly w sukienkach, ale mysle ze kazdy elegancki stroj bedzie odpowiedni

witajcie kobietki:)

Amalfi- myślę ze Rurka teraz nie bedzie brała Clo bo i tak męża nie ma-wyjechał..bedzie brała od przyszłego cyklu ....chyba-zreszta wleci to sama napisze:tak:

a my szybkie bile jesteśmy-poł godziny i po wszystkim:-D:-Dpotem troche poleżakowałam i na film i na chwilę na bb;-)

tempka u mnie dziś 36,7...stopień wyżej niż wczoraj..zobaczymy jeszcze kilka dni i bedzie wiadomo,czy owu wogóle bedzie:baffled:śluzik typowo płodny jest:tak:
wczoraj Tomi zamówił mi testy owu i ciążowe na allegro..

ja przy kawie i sniadanku-miłego dnia kochane:-)

hej wam laseczki moje
jak ja sie stesknilam

Nie mialam weny pisania,wczesniej tez blam na wsi 3 dni,wiec tam kompa nie mam...potem troche klopotow wojen,,itp itd nerwow..ale juz w miare..

czekam na @..ktora miala przyjsc w pon....pewnie dzisiaj przyjdzie bo wczoraj chcialam kupic test,,wiec na 100% bedzie to dzis..ale spoko...

jade zaraz do pracki,,pewnie was nie nadrobie,,bo ze sto stron nastukalyscie...

Mam jedno pyt??
Jaka jest szyjka macicy przed okresem,a w sumie u mnie juz po spodziewanej??
Bo macam sie i nie ma pojecia co o tym myslec....
buziole...

reklama
EWCIA- CZEŚC I CZOŁEM :)
CO DO SZYJKI TO U MNIE OSTATNIO PRZED @ BYŁA WYSOKO-LEDWO JA DOSIĘGŁAM a @ i tak przylazła..według wykresu szyjka idzie do góry przed owu i otwiera sie a na 2 dni po owu zamyka sie i schodzi na dól...
&&&&&&&&&&&&&&&& za II krechy-testuj kochana i daj znać:)))))

PALEMKA- ????????????????????????????????
tęsknię...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry