rruurrkkaa
Mama Misiatków
amalfi zadzwonię dzisiaj do niego i się dowiem 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bry
Walczyłam jak lwica, nie dałam się i przesiedziałam u pana doktora 40 min![]()
zrobił usg, cysty nie ma, wszystko pięknie, zauważył śliczny pęcherzyk, a dziś dopiero 6 dc. Ale to nie ważne. Dostałam dupka i clo!!! w tym miesiącu tylko dupek, a clo od przyszłego. Dostałam po 2 opakowania. Jak się uda to dupka brać cały czas, a jak nie to w sierpniu znowu na wizytę. Ale ja wiem, że sie uda![]()
Ewciu witaj. My też już się stęskniłyśmy. Mama Cię tu nawoływała jużhej wam laseczki moje
jak ja sie stesknilam
Nie mialam weny pisania,wczesniej tez blam na wsi 3 dni,wiec tam kompa nie mam...potem troche klopotow wojen,,itp itd nerwow..ale juz w miare..
czekam na @..ktora miala przyjsc w pon....pewnie dzisiaj przyjdzie bo wczoraj chcialam kupic test,,wiec na 100% bedzie to dzis..ale spoko...
jade zaraz do pracki,,pewnie was nie nadrobie,,bo ze sto stron nastukalyscie...
Mam jedno pyt??
Jaka jest szyjka macicy przed okresem,a w sumie u mnie juz po spodziewanej??
Bo macam sie i nie ma pojecia co o tym myslec....
buziole...
No wlasnie mama i to ma sens, wlasciwie ja owulke mialam ale na za malym pecherzyku, wiec ona mowi ze do ciazy mnie to nie doprowadzi i dala zeby pechole mi rosly ale skoro rosna, to ja sensu nie widze niestety...
mama do pozniej, ja zaraz na silownie ide
Nie nie brałam. Wyszła mi ta cholerna tarczyca w wynikach i gin zalecił to najpierw unormować, bo samo to ma wpłynąć pozytywnie na owu. Poza tym przy takiej niedoczynności jak miałam przed leczeniem to strach był stypulować i zachodzić w ciążę, bo zbyt duże było ryzyko straty. Gin powiedział, że nie będzie indukował ciąży, żeby za dwa miesiące płacz był. No przykre ale przynajmniej gościu trzeźwo myślał, bo ja już napalona byłam.bree no wlasnie i wtedy jest sens brac clo, a ty bralas tez??
bree to chyba na dobrego gina trafilas, bo moja ginka to wszystko na opak robi ze mna masakra z nia jest, przysiegam!