reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Ja po silownii i obiadku, poczytam za chwile.
Nie mam juz sily, tylko tyle powiem, mam 13dc i juz plamie i tak bedzie do samej @ juz czyli coraz dluzej plamie juz, a coraz mocniejsze leki biore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mama tak myslalam o zmianie lekarza, problem polega na tym ze tu jest jeden polski lekarz, wiec szalu nie ma!!!

balbinka a jak tj jak sie plami, to ivf nie robia??? bo ja plamie juz z pol roku, na 2 miesiace sie udalo nie plamic prawie i znow po 2 tyg plamie! Nie zdarze tego uregulowac do wrzesnia!!!! Jestem zalamana

Ostatnia edycja:
Amalfi- o matko-tule Cie kochana...juz sie plamienia zaczęły..kurcze dopiero co @ miałaś-szlag by to!!!
no to faktycznie z lekarzem szału nie ma;/ !

a mi znów dzis głowa pęka...

Lilith- jakby co to mój Tom ma konto na allegro-ja nie umiem zamawiać-nie smiejcie sie....:))

Balbinko, to że nigdy tak na owulkę nie miałaś nie znaczy, że nie będziesz miała teraz lub, że zawsze będzie jak dawniej. Nasz organizm się zmienia, więc czasem na prawdę mogą wystąpić jakieś dla nas nietypowe odchylenia. W każdym razię czekam na wieści i trzymam && by to nie było nic poważnego.

Mama, już nawet o dziwo mój mówił, że niedługo się doczekam :D A to jednak u niego coś znaczy.. mi dało dużo więcej wiary, bo wcześniej mu nie zależało specjalnie.. Więc ani tego ani innego cyklu nie oddam :D

Kahaka, współczuję tego terminu.. a płatnie drogo Cię to wyniesie??

Mama, Kahaka, ja potrzebuję ten castagnus plus acard i coś tam jeszcze z polski.. nawet już ojca nie pytam bo to wieczny człowiek ;/ wczoraj dziwne miny robił. Aż mu powiedziałam, że jak nadal się tak zachowywać będzie to nie ma po co do nas przylatywać.
Wracając do tematu, myślałam że najłatwiej byłoby gdybyście wystawiły mi to do kupna, ja kupię i zapłacę od razu za przesyłkę i płace paypalem. Stąd moje pytanie :)

I żadna nie wie co z tymi bólami i aspiryną?

Idę po wiejskiego, głodna się zrobiłam :D

Edit:

ale wy szybko piszecie,

Amalfi ale czy Ty wiesz z jakiego powodu te plamienia? Ja się już pogubiłam, wybaczcie. Plamisz zaraz po skończonej @ czy nagle zaczynasz?

Ostatnia edycja:
Lilith- no to jak Kahaka pomoze Ci w zamówienie to spoko a jak nie to ja dam Ci znac jak Tomi wróci bo sie na tym wogóle nie znam ...

co do bólu to mysle,ze aspiryna nie ma tu nic do rzeczy...
ale spróbuj wziąć wieczorem i zobaczysz czy bedzie roznica..

Dziękuję :)

Zobacze jeszcze co Kahaka na to.
Chyba, że macie lepsze pomysły :)

Irytuje się brakiem tych bóli.. były i się skończyły a,le to zdecydowanie za wcześnie.. jak i ten śluz.. ech my to mamy z tymi cyklami.
Patrzcie, ten nasz miał być udany, miałyśmy zobaczyć wszystkie piękne II kreski bez względu na wszystko, to jak na złość zaczyna się coś pierdzielić, jakby się te nasze organizmy umówiły ;/

LILITH, nie prościej będzie, jak ja Ci to wyślę pocztą po prostu bez mieszania w to allegro? ;-)
mama, u mnie temperatura coś leniwa-taka sama jak wczoraj. Mam andzieję, że jutro bardziej skoczy, bo juz mi się nie chce starać :sorry2: jeszcze dziś seksik i koniec. Co do endokrynologa, to nie wiem jakie są koszty, bo ja nigdy w życiu nie byłam. Poza tym u mnie w mieście nie ma dobrego i musze znaleźć w Ciechanowie albo w Warszawie.

Kahaka- moja kumpela chodzi prywatnie do endo w Poznaniu i płaci 150-170zł za wizytę...

Lilith- no własnie ,moze prościej bedzie pocztą:))
a co do bóli to może castagnus tak zadziałał ,ze nic Cie teraz nie boli...ja z kolei nie miałam bóli a po nim mam,ale tez nie co cykl-róznie...
no wariuja te nasze organizmy;/
ale i z tym damy sobie radę !

Dziewczyny, chyba z godzinę szukałam w necie i znalazłam endokrynologa. Przyjmuje u nas prywatnie i dojeżdża z Warszawy raz na 2 tygodnie. Opinie ma dobre. Zapisałam się na 28 maja, wizyta 100 zł. Mam nadzieję, że sensowna ta babka będzie.

reklama
No to powodzenia Kahaka, oby kasa nie poszła w błoto :) Ale jak opinie są dobre to i lekarz taki być powinien.

A jak pocztą mam oddać kasę? O to mi chodzi..

To myślicie, że nawet jak za 2-3 dni będzie skok a bóli dalej nic to się nie przejmować?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry