• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

lilith ja wkladam male sumy do kopert w ladna kartke np na urodziny i tak wysylam ;-)

A plamie albo tym razem juz z powodu za wysokiego progesteronu bo wczesniej mialam za niski i podleczylam dupkiem i mi minely plamienia i znow sie zaczely, wiec ginka kazala mi przerwac branie i to bedzie pierwszy cykl bez dupka. Albo plamie z powodu wysokiej prl ale biore na to leki a plamie coraz dluzej juz, bo wczesniej od 15-16dc ale od 13dc to nowosc jest, niedlugo pojde do niej i jej powiem czekam tylko na wynik prl, w tym tyg bedzie. Bo k....a na urlopie bede miala caly czas plamienia i jak tu kiecke zalozyc??????

reklama

Bree no ale znowu powiedzmy 50 zl piechotą nie chodzi..

Lilith nic się nie martw jakoś przeżyję ;))

No tylko z tą lutką to tak jak dziewczyny piszą kicha raczej.
Napisz mi konkretnie co Ci zapakować to jutro zakupię wszystko i nie będzie problemu. A co do kasy się nie martw jakoś to potem załatwimy. Faktycznie przez allegro będzie chyba najłatwiej.

Amalfi tulam skarbie - najgorzej to tak nie wiedzieć co się dzieje. O dobrego lekarza ciężko a jeszcze na obczyźnie to już w ogóle

Zmykam w tło bo na szydełku czapeczkę dziergam. Ale będę zaglądać :* 4 all

Ostatnia edycja:
Amalfi współczuję.. a nie możesz iść do normalnego lekarza albo tego centrum, co przy okazji można badania na choroby zakaźne porobić plus wiadomo cytologie etc?? Czy u was nie ma tego?? Pójdziesz, powiesz że plamisz tak cały czas i nie wiesz co się dzieję. Od razu Cię przebadają i gin. i badania porobią. Ja z każdą infekcją tam latałam, jak miałam zapalenie przydatków podobnie,m nigdy do GP z babskimi sprawami.

Bree kochana a kiedy Twój brat wylatuję? bo już kurka zapomniałam :D
Jeszcze się z moim dziś rozmówię i podeślę Ci na PW co mi potrzeba.

Amalfi a Ty masz jakieś polskie książki?? Czytała któraś z was książkę granicę w małżeństwie??

lilith ja robilam mnostwo badan teraz w polsce jak bylam, lecze prl mozliwe ze tj to, dopiero trzeci tydzien ja lecze, trzeba poczekac. Ja nie chodze do gp, tylko do ginki, ktora podobno zajmuje sie nieplodnoscia przy okazji.
Tak mam polskie ksiazki, zawsze przywoze z 8 ksiazek z polski a potem wysylam je mamie zeby poczytala, ale tej co poiszesz nie czytalam jeszcze

Bree- super ,ze pomagasz Lilith :))

Lilith- jak dostaniesz leki a teraz zajdziesz to zawsze możesz odesłać którejś z nas:))

Amalfi- mam nadzieje,ze z plamieniami szybko sie wyjaśni-&&

Bree kochana a kiedy Twój brat wylatuję? bo już kurka zapomniałam :D
Jeszcze się z moim dziś rozmówię i podeślę Ci na PW co mi potrzeba.

Amalfi a Ty masz jakieś polskie książki?? Czytała któraś z was książkę granicę w małżeństwie??
[/B][/I]

Lilith on wylatuje w piątek wieczorem. Także pewnie w poniedziałek by Ci wysłał (nie wiem czy w sobotę poczta będzie jakaś czynna)

A książki nie czytałam. Polecasz??

Lilith- jak dostaniesz leki a teraz zajdziesz to zawsze możesz odesłać którejś z nas:))

Dobrze mama gada!! A jajniczki się wystraszą, że już na nie wspomagacze szykujesz i jak się wezmą do roboty, to ani się obejrzysz jak będziesz z powrotem odsyłać.

Bree w sobote działa ale to aż tak się nie spieszy :) może spokojnie w poniedziałek wysyłać jak co :)
A co do jajniczków, to masz rację :D

Książki niestety nie czytałam :( koleżanka mi poleciła ale niestety nie mogę znaleźć w ebookach. Nie kupuję tu nic z polskich księgarni [ wysyłkowych bo innych nie ma ] więc jestem zmuszona czytać na lapcie i mam tego już szczerze dość.

Mama, widzisz, jak to mówimy, co my byśmy bez siebie zrobiły :)

Amalfi a co Ty czytasz? chodzi o gatunek czy też autora.

Oj ja czytam WSZYSTKO najbardziej biografie lubie teraz np powiesc ale pomieszana z historia od czasow cara w Rosji do wspolczesnych, o rezimie stalinowskim, NKWD i takie tam sprawy wywozenie ludzi na zeslania, wiezienia, tortury. lilith a co tak o ksiazki pytasz?

Acha, to ja zupełnie co innego :D
Uwielbiam książki w stylu Saga o.. czy tam Ziemiański, Sapkowski, Masterton etc.
Pisałam wcześniej kochana, że mam już dość czytania z ebooków a jakoś nie mam zwyczaju zamawiać z tych księgarni internetowych.

Zaraz mój wraca, to lece obiado wstawić.
Bree jeszcze wpadnę na pewno napisać CI co i jak ze mną a póki co się pożegnam bo nie wiem czy uda mi się jeszcze coś skrobnąć. I tak zawsze mam BB otwarte więc choć podczytam.

reklama
Lilith- no dokładnie-co my bysmy bez siebie zrobiły :):):))

Amalfi-ja tez lubię czytać-ale ja Karola Maya -ostatni mohikanin...lew krwawej zemsty...twierdza w górach-super wszystko opisuje-czuje sie jakbym tam była...
lubię też A.Christi...

mój poszedł na siatkę,dzieci spia ,podlałam ogród...no i na bb przyszłam:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry