• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki Weteranki...

Bree- plan dobry-tak zrób-zbadaj prog. i dzwoń do gina po recepte..
u mnie tez szału narazie nie ma
od 5d.c. mierzę i
36,7
36,6
36,4
36,4
36,6
36.7
36,75-dziś..

wiec sama widzisz......
albo miałam w 9d.c gdzie skok jest z 36,4 na 36,6...albo jeszcze bedzie...albo i nie...:(
co nam pozostaje-tylko czekac i mierzyc ...

ja mam nadzieje,ze dzis testy owu przyjdą!!Tom zamawiał we wtorek..

reklama
Mama mi się wydaje, że Ty jeszcze przed. Bo Ty masz taką całkiem wysoką po owu, nie? Z tego co pamiętam to tak 36,9 do 37 i więcej nawet. Zobaczysz jak na dniach wyskoczy do góry, to juz Ci testy owu nie będą potrzebne, tylko te drugie ;))

Bree- hahahaha-te drugie testy to juz mam :))
no tak ja mam w II fazie tak 36,9..37..więc czekam na ten skok..
działania były we wtorek ,beda dzis i w weekend :)):-p
może w końcu uda sie owu dopaść :)

ja teraz ogród podlewałam niech roslinki piją i rosną na pocieche :))

Bree- hahahaha-te drugie testy to juz mam :))
no tak ja mam w II fazie tak 36,9..37..więc czekam na ten skok..
działania były we wtorek ,beda dzis i w weekend :)):-p
może w końcu uda sie owu dopaść :)

ja teraz ogród podlewałam niech roslinki piją i rosną na pocieche :))

No to spokojnie, jeszcze owu przed Tobą. Wy postarankujecie, resztę dopełni lutka i będzie oki.
A roślinek za bardzo nie podlewaj, bo dziś straszne burze zapowiadają na wieczór, to dostaną żyzną deszczóweczkę :)

Bree- tak zapowiadaja burze,ale znając życie -u nas pogrzmi i pójdzie bokiem;/

no mam nadzieje,ze bedzie jak piszesz:)))my działamy,śluzik jest wiec ~~~~o ~~~~o chłopaki maja luksusowe warunki :))) ,zeby tylko owu była no i lutka i ......II krechy :))

oooooo-jak pięknie pomarzyć :):):))

Bree- no lepiej bądz na czczo-ja zawsze zapomne zapytać jak wychodzę z labo...albo zadzwoń i zapytaj -o tak bedzie najlepiej :))

no ba..mam nadzieje,ze marzenia sie spełniaja :)

zrobiłam listę ,oko pomalowałam-smigam po zakupy!

Hej dziewczyny:) znowu sie nakrecam. dzis mam 35 dc i @ nie ma!!! w ostatnim czasie okres mialam w 32 lub 33 dc..wiem ze to male opoznienie ale dla mnie kazda godzina na wage złota teraz hehe raz tylko mi sie zdazylo dostac okres w 35 dniu jakies pol roku temu...wiec dalej czekam. Bardzo bola mnie piersi sa jak kamienie tzn nie twarde ale jak sie poloze na brzuchu to jest masakra...a pozatym to nic sie nie zmienilo no pozatym ze wczoraj w pracy kolo 14 to mnie taka sennosc zlapala ze myslalam ze nie wysiedze do konca pracy ale jakos dalam rade. Dziewczyny ktore maja juz swoje pociechy jak u Was bylo z piersiami w bardzo wczesnej ciazy???

mama ja tez mysle ze przed owulka jestes, takze bierz sie za chlopa i lutke zarzuc i moze dwie krechy to nie bedzie tylko marzenie a rzeczywistosc i wyluzuj, dzis w tvn o stresie i ciazy gadali, ze nie ida w parze
bree poczekaj troche jeszcze, zrob progesteron najlepiej na tydzien przed @, tak jest najlepiej

reklama
karolciak niestety ja ci nie pomogę bo nigdy w ciąży nie byłam:sorry: ale wiem jak jest, każdy dzień opóźniejącej sie @ to wielkie nadzieje. Trzymam kciuki żeby nie przylazła, w przyszłym tyg będę przerabiała to samo:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry