reklama

Staraczki Weteranki...

Tymonka Dziękuje albo lepiej nie dziękuje;-) Sama nie wiem jak bedzie lepiej..hehe no ja już fioła pomału dostaje. 3 mam mocno za Ciebie kciuki fajnie by bylo jakbym za pare dni mogła Ci fluidki posłac;-( zobaczymy... Ja miałam przed terminem @ dużo białych upławów...a przedwczoraj i wczoraj w terminie @ zauważyłam bardzo jaśniutko brązowe plamienia ale malutko..nie wiem czekam...testów nie robie bo tyle ich juz zrobilam ze mi szkoda nerwow wole sie powkrecac i czekac a teraz sie jakos tak czuje jakbym zaraz miala dostac@.. zeświruje i co chwile mam inne mysli raz ze to napewno sie wkoncu udalo a zaraz dola ze dostane @ jak zwykle..ahh

reklama
Jestem kochanę :)

Karolciak, u mnie z cycami było tak, że z jakieś 2-3 dni przed @ zaczęły nietypowo pobolewać i ciągnąć. W dniu @ już nie można ich było dotknąć, dosłownie się wylewały ze stanika i były porównując - cyce jak donice. Nie dość że wielkie to jeszcze takie kamienne właśnie.
Trochę mnie tym nakręciłaś, bo ja właśnie po cycach poznałam bez testu, że to na pewno to.. więc kochana, leć po teściora i jutro z rana się melduj z II krechami :D

Dziewczyny ja nadal bez skoku ;( Libido mi też trochę spadło i waga wraca do normy, skóra.. jakbym już po owulcę była, śluz zresztą to samo..

Lilith testowi narazie mowie wielkie i stanowcze NIEE!! nienawidze testow mam do nich uraz..hehe wszytskie sa zepsute i pokazuja tylko jedna kreche..dziadostwo!!!!!!!!
A ból głowy strasznie mnie"czoło" boli....hehe

Ostatnia edycja:
Hej,
Bree, na moje oko, te temperatury 36,5 to już dwie pierwsze wyższe, ale żeby potwierdzić owu jutro musi być o 0,2 wyższa temp. od najwyższej z 6 niskich.
mama, u Ciebie też dzisiaj chyba pierwsza wyższa, bo wzrosło o 0,05...
karolciak, no w końcu się odezwałaś. Co do piersi, to mnie w obu ciążach bolały, w drugiej mniej, ale jak wiadomo te ciąże nie były prawidłowe. Śluzu białego miałam mnóstwo, a plamienie w terminie @ to dobry znak!
LILITH, temperatura skoczy w końcu, zobaczysz. Ja w cyklu ciążowym miałam skok dopiero 4 dni po dni szczytu śluzu.

Ja od dziś zaczynam brać Duphaston (czy lepiej Luteinę?). Testować planuję w następną sobotę, to będzie 12 dzień f.l. Bree, Ty ze mną, czy czekasz do 30 maja?

Kochana u mnie było tak: cyce, zgaga, potwornę zawroty głowy,ból podbrzusza i krzyża, dużo białego śluzu i ból głowy właśnie. To przed @ się zaczęło i z dnia na dzień wzmacniało. Po @ doszły ochotki [ jeszcze nie byłam świadoma ] i np. ser który jadłam po południu spowodował u mnie mdłości wieczorem, gdy poczułam jego zapach. To było chyba 2-3 dni po spóźniającej się @, wtedy też wieczorem zrobiłam test i piękne grubaśne II krechy były. Od dnia następnego doszła senność, wcześnie zasypiałam ale też budziłam się z rana i o godzinie 5-6 się zdarzało. W dzień też usypiałam, od 5 tygodnia nie wychodziłam już do 2 miesiąca po porodzie z wc :D A i siku często latałam plus od dnia kiedy miała przyjść chyba @ miałam zatwardzenie straszę.

W 1 ciąży w zasadzie nic mi nie było, tylko ciągle bym jadła ogórki i śledzie :)

Kahaka, mi się zdaję, że ja szczyt miałam 2 dni temu.. lało się jak nigdy tyle że pewna nie jestem czy to śluz tylko czy z napalenia właśnie [ wybaczcie ]. Tylko ten brak bóli.. czasem mnie zaboli coś od 2-3 dni ale tak, że jakbym się nie wsłuchiwała to pewnie bym nie zauważyła..
Ciesze się, że w tym cyklu ten wykres prowadzę. Od razu mi lżej, tak pewnie bym panikowała co się dzieję.
I całkiem możliwę, że nawet te 3-4 tabletki castagnusa mi coś przestawiły, skoro i plamień cudem nie miałam.

Ja bym brała lutkę, a dupek ponoć dużo droższy, co??

Ile chcesz jeszcze czekać? ;> Może idz na betkę? Czy wolisz do poniedziałku odczekać??

Ostatnia edycja:
Hej,
Bree, na moje oko, te temperatury 36,5 to już dwie pierwsze wyższe, ale żeby potwierdzić owu jutro musi być o 0,2 wyższa temp. od najwyższej z 6 niskich.
mama, u Ciebie też dzisiaj chyba pierwsza wyższa, bo wzrosło o 0,05...
karolciak, no w końcu się odezwałaś. Co do piersi, to mnie w obu ciążach bolały, w drugiej mniej, ale jak wiadomo te ciąże nie były prawidłowe. Śluzu białego miałam mnóstwo, a plamienie w terminie @ to dobry znak!
LILITH, temperatura skoczy w końcu, zobaczysz. Ja w cyklu ciążowym miałam skok dopiero 4 dni po dni szczytu śluzu.

Ja od dziś zaczynam brać Duphaston (czy lepiej Luteinę?). Testować planuję w następną sobotę, to będzie 12 dzień f.l. Bree, Ty ze mną, czy czekasz do 30 maja?
No zobaczymy jak tam mi się ta tempka rozwinie. Coś przekonana nie jestem. Wydaje mi się że ta owu mi kuleje coś. Chyba progesteron za niski a prl znowu skoczyła jak odstawiłam Castagnusa (ponad 4 miesiące brałam non stop). Pójdę do gina teraz z wynikami niech daje mi bromergon i luteinę.

Lecę na zakupki

Lilith jezeli do mnie bylo skierowane Twoje pytanko...to ja czekam nie wiem do kiedy ale narazie czekam...Jutro zobacze co bedzie jak @ by nie było...ale jakos staram sie opanowac emocje;-) Mojemu powiedziałam ze mam @ nie chce go tez znowu nakrecac...zaoszczedze mu tego;-) Jak narazie pobolewa mnie brzuszek...cos mi sie w jelitach przewraca...

LILITH, u mnie dopiero 3 dzień wyższych, więc do testowania daleko! Na betkę nie pójdę, bo w tygodniu nie mam kiedy, a w sobotę następną to już będzie czas na test. Dupek jest droższy, ale ja mam i to i to w domu, więc zastanawiam się, co lepsze.

reklama
Karolciak- witaj i masa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie !!! oby to kiełkowała fasolla-obiawy piękne :)

Zjola- cześć babko-wlatuj częściej:tak:
co tam u Ciebie ??
dzięki za &&&&:)

mama ja tez mysle ze przed owulka jestes, takze bierz sie za chlopa i lutke zarzuc i moze dwie krechy to nie bedzie tylko marzenie a rzeczywistosc i wyluzuj, dzis w tvn o stresie i ciazy gadali, ze nie ida w parze

Amalfi- tak jest!! :) :))

Kahaka- no jakiś tam maleńki wzrost tępki jest..nadal trza czekac i mierzyć i działać i mieć nadzieję itd:):):)))
&&&&&&&&&&&&& dal Ciebie :)

Lilith- &&&&&& i dla Ciebie
musimy wrzucic luza i może owu się pokaże :)

ja po zakupach,Domi odebrany-bawi sie na kocu w ogrodzie..

Kahaka- dziewczyny często dostają i dupka i lutkę więc może rano bierz dupka bo jego sie połyka a na noc lutkę bo po ona sie rozpuszcza i trzeba z wkładką chodzić:-p:-p
a jak chcesz brak raz dziennie to obojętnie w sumie-ja mam lutkę i bede brała na noc -tak jak wtedy gin powiedział:tak:a jak test wyjdzie pozytywny to miałam brać na noc 2 a rano 1:tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry