reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Ale wam fajnie, że macie te lutki i inne dupki :-D

No to czekam cierpliwie albo na skok albo na owulkę, już mi obojętne co :szok: jak mówisz Mama, trza wrzucić na luz. Choć prawde powiedziawszy ja często tak przy was panikuję a jak mąż wraca to do pionu bez słów postawi.. że tak powiem, jak go widzę to zapominam, że to się coś spóźnia, to że bóli nie mam itd.:tak: czyli spory plus. Może instynktownie juz wiem, że wam powinnam się wygadywać za cały dzień :-D

U mnie już kurak leży w lodówce i szykuję się na obiad. Dziś na butelce :cool2:

Lecę ćwiczyć.

Czytam Was ale nie mam weny do pisania, trzymam kciuki tylko za Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zaraz do pracy ide i tak, calusy dla wszystkich staraczek weteranek cmok!

lilith a jak to robisz na tej butelce? Bo ja sie przymierzam ale mam pytanie ile piwa ma byc w tej butelce, bo nie pelna? I czym nacierasz tego kuraka?

Ostatnia edycja:
karolciak moje testy z tej samej partii produkcyjnej co twoje! ostatnio wogóle nie robię no chyba ze w cyklach w których miałam lut i dupka to muszę żeby wiedzieć czy przestać łykać czy nie.
Trzymam kciuki żeby to było to!!! a ty ile sie starasz, masz badania zrobione jakieś?

Amalfi, to zależy jakiego chcesz zrobić. Jak na piwie robię, to zostawiam z pół butelki max a kuraka wtedy nacieram od wewnatrz czosnkiem, solą i pieprzem, z zewnątrz tak samo ale bez czosnku. Natomiast jak robię na wodzie jak dziś to do butli z wodą dodaję papryki, majeranku, pieprzu dużo czosnku, i co mi wpadnie w rękę, a kurczaka lekko kroplę magą, lekko solę daje pieprz, paprykę i np. majeranek i tak leży obłożony tym z kilka godzinek [ nie trzeba, możesz od razu nałożyć i bach do pieca ].

Zrób sobie po swojemu, tak jak lubisz najbardziej doprawione mięsko. Wody czy tam piwa dajesz albo 1/3 butelki albo 1/2 jak wolisz.
Na pewno wyjdzie.

Mama no ba, chętnie ale ja dziś czyste proteiny, więc jutro zjem ogórka a dziś porcyja duża mięska dla Ciebie będzie naszykowana :-)

Mama.. pamiętam jak mówiłaś, jak to innym szybko leci, zapewne wiesz o co mi chodzi. Widziałam właśnie, że to leci wręcz w podwójnym tempie..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry