reklama
Ale wam fajnie, że macie te lutki i inne dupki
No to czekam cierpliwie albo na skok albo na owulkę, już mi obojętne co
jak mówisz Mama, trza wrzucić na luz. Choć prawde powiedziawszy ja często tak przy was panikuję a jak mąż wraca to do pionu bez słów postawi.. że tak powiem, jak go widzę to zapominam, że to się coś spóźnia, to że bóli nie mam itd.
czyli spory plus. Może instynktownie juz wiem, że wam powinnam się wygadywać za cały dzień 
U mnie już kurak leży w lodówce i szykuję się na obiad. Dziś na butelce
Lecę ćwiczyć.
No to czekam cierpliwie albo na skok albo na owulkę, już mi obojętne co
jak mówisz Mama, trza wrzucić na luz. Choć prawde powiedziawszy ja często tak przy was panikuję a jak mąż wraca to do pionu bez słów postawi.. że tak powiem, jak go widzę to zapominam, że to się coś spóźnia, to że bóli nie mam itd.
czyli spory plus. Może instynktownie juz wiem, że wam powinnam się wygadywać za cały dzień 
U mnie już kurak leży w lodówce i szykuję się na obiad. Dziś na butelce

Lecę ćwiczyć.
amalfi
Fanka BB :)
Czytam Was ale nie mam weny do pisania, trzymam kciuki tylko za Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zaraz do pracy ide i tak, calusy dla wszystkich staraczek weteranek cmok!
lilith a jak to robisz na tej butelce? Bo ja sie przymierzam ale mam pytanie ile piwa ma byc w tej butelce, bo nie pelna? I czym nacierasz tego kuraka?
Zaraz do pracy ide i tak, calusy dla wszystkich staraczek weteranek cmok!
lilith a jak to robisz na tej butelce? Bo ja sie przymierzam ale mam pytanie ile piwa ma byc w tej butelce, bo nie pelna? I czym nacierasz tego kuraka?
Ostatnia edycja:
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Kahaka- AAAA,JAK PODJĘZYKOWA TO BIERZ DUPKA
))))
mama05
Amalfo- dzieki za &&& i leć do pracy-przyjemności
Lilith- ooo,kuraka z butelki to bym zjadła-podziel sie a ja dorzuce ogórki małosolne

Lilith- ooo,kuraka z butelki to bym zjadła-podziel sie a ja dorzuce ogórki małosolne

karolciak moje testy z tej samej partii produkcyjnej co twoje! ostatnio wogóle nie robię no chyba ze w cyklach w których miałam lut i dupka to muszę żeby wiedzieć czy przestać łykać czy nie.
Trzymam kciuki żeby to było to!!! a ty ile sie starasz, masz badania zrobione jakieś?
Trzymam kciuki żeby to było to!!! a ty ile sie starasz, masz badania zrobione jakieś?
mama05
Tymonka- część babeczko 
Amalfi, to zależy jakiego chcesz zrobić. Jak na piwie robię, to zostawiam z pół butelki max a kuraka wtedy nacieram od wewnatrz czosnkiem, solą i pieprzem, z zewnątrz tak samo ale bez czosnku. Natomiast jak robię na wodzie jak dziś to do butli z wodą dodaję papryki, majeranku, pieprzu dużo czosnku, i co mi wpadnie w rękę, a kurczaka lekko kroplę magą, lekko solę daje pieprz, paprykę i np. majeranek i tak leży obłożony tym z kilka godzinek [ nie trzeba, możesz od razu nałożyć i bach do pieca ].
Zrób sobie po swojemu, tak jak lubisz najbardziej doprawione mięsko. Wody czy tam piwa dajesz albo 1/3 butelki albo 1/2 jak wolisz.
Na pewno wyjdzie.
Mama no ba, chętnie ale ja dziś czyste proteiny, więc jutro zjem ogórka a dziś porcyja duża mięska dla Ciebie będzie naszykowana :-)
Mama.. pamiętam jak mówiłaś, jak to innym szybko leci, zapewne wiesz o co mi chodzi. Widziałam właśnie, że to leci wręcz w podwójnym tempie..
Zrób sobie po swojemu, tak jak lubisz najbardziej doprawione mięsko. Wody czy tam piwa dajesz albo 1/3 butelki albo 1/2 jak wolisz.
Na pewno wyjdzie.
Mama no ba, chętnie ale ja dziś czyste proteiny, więc jutro zjem ogórka a dziś porcyja duża mięska dla Ciebie będzie naszykowana :-)
Mama.. pamiętam jak mówiłaś, jak to innym szybko leci, zapewne wiesz o co mi chodzi. Widziałam właśnie, że to leci wręcz w podwójnym tempie..
Ostatnia edycja:
mama05
Lilith- dziękufka
))
Amalfi- polecam Ci tak zrobionego kurczaka-jest przepyszny
)))
ja własnie pom.koktajlowe wcinam
Amalfi- polecam Ci tak zrobionego kurczaka-jest przepyszny
ja własnie pom.koktajlowe wcinam
reklama
Podziel się: