Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Lilith no u mnie ten cykl też jakis dziwny
Hej,
Bree, u Ciebie mogło być podejście do owulacji, ale wygląda na to, że jej jeszcze nie było, skoro znowu masz śluz. Więc działajcie dalej!
LILITH, sto lat dla córci! Ja mam konto na allegro w razie czego.
Ja poszłam się zapisać do endokrynologa...I się załamałam...Najbliższe wolne miejsca W GRUDNIU!!! No masakra, prędzej człowiek umrze niż się wyleczyMuszę iść prywatnie...
Ja po silownii i obiadku, poczytam za chwile.
Nie mam juz sily, tylko tyle powiem, mam 13dc i juz plamie i tak bedzie do samej @ juz czyli coraz dluzej plamie juz, a coraz mocniejsze leki biore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mama, Kahaka, ja potrzebuję ten castagnus plus acard i coś tam jeszcze z polski.. nawet już ojca nie pytam bo to wieczny człowiek ;/ wczoraj dziwne miny robił. Aż mu powiedziałam, że jak nadal się tak zachowywać będzie to nie ma po co do nas przylatywać.
Wracając do tematu, myślałam że najłatwiej byłoby gdybyście wystawiły mi to do kupna, ja kupię i zapłacę od razu za przesyłkę i płace paypalem. Stąd moje pytanie
[/B]
No to powodzenia Kahaka, oby kasa nie poszła w błotoAle jak opinie są dobre to i lekarz taki być powinien.