reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
No właśnie nie :wściekła/y: nie mogę robić przelewów takich do polski, w dodatku kiedyś w innym banku jak była możliwość było to zupełnie nie opłacalne. :wściekła/y:
To kombinuje jak by to zrobić by od razu zapłacić :-(

Lilith no u mnie ten cykl też jakis dziwny

Nic dziwnego, ze cykle te nam się wydają dziwne. Przecież to TEN cykl u każdej z nas. Nic dziwnego, że inny - wyjątkowy :)

Hej,

Bree, u Ciebie mogło być podejście do owulacji, ale wygląda na to, że jej jeszcze nie było, skoro znowu masz śluz. Więc działajcie dalej!

LILITH, sto lat dla córci! Ja mam konto na allegro w razie czego.

Ja poszłam się zapisać do endokrynologa...I się załamałam...Najbliższe wolne miejsca W GRUDNIU!!! No masakra, prędzej człowiek umrze niż się wyleczy :sorry2: Muszę iść prywatnie...

No może to było podejście. dziwnie tak jakoś :)
Co do lekarza to ja sie do tej co pisałam - dobrej endokrynolożki zapisywałam w marcy na 1 lipca. Lipa jak nie wiem z tymi lekarzami.

Lilith dołączam się do życzonek dla córci - 100 Lat!!

Ja po silownii i obiadku, poczytam za chwile.
Nie mam juz sily, tylko tyle powiem, mam 13dc i juz plamie i tak bedzie do samej @ juz czyli coraz dluzej plamie juz, a coraz mocniejsze leki biore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ojjj, tule. A to może progesteron za niski...

Mama, Kahaka, ja potrzebuję ten castagnus plus acard i coś tam jeszcze z polski.. nawet już ojca nie pytam bo to wieczny człowiek ;/ wczoraj dziwne miny robił. Aż mu powiedziałam, że jak nadal się tak zachowywać będzie to nie ma po co do nas przylatywać.
Wracając do tematu, myślałam że najłatwiej byłoby gdybyście wystawiły mi to do kupna, ja kupię i zapłacę od razu za przesyłkę i płace paypalem. Stąd moje pytanie :)

[/B]

Lilith nie wiem czy doczytałaś... Proponowałam Ci, że mogę Ci podać te rzeczy przez mojego Brata. On leci w piątek do East Midlands. Mogę dać mu co trzeba a on Ci prześle pocztą od siebie i będzie szybciej i taniej. Jak chcesz to mogę Ci coś wystawić na allegro (coś innego, bo leków nie można) wpłacisz kaskę zgodnie z aukcją a ja Ci zrobię paczkę co tak będziesz chciała. No jak uważasz. Jak coś to daj znać.

No to powodzenia Kahaka, oby kasa nie poszła w błoto :) Ale jak opinie są dobre to i lekarz taki być powinien.

Kahaka też trzymmn &&&

Bree, no zapisałam się prywatnie, zobaczymy...Mam nadzieję, że już będą moje wyniki tarczycy, to od razu jej pokażę. Jak nie to się przepiszę na inny termin. Dzwoniłam do mojej gin i mi te wyniki odbierze, w następny czwartek do niej idę.
LILITH, co do bóli owulacyjnych, to absolutnie się nie przejmuj! Przecież nie wszystkie je mają. A poza tym, ból może byż zarówno parę dni przed, jak i parę dni po owu, więc nie wykręcisz się od roboty hehe.

Bree nie doczytałam, wybacz.
Nie wiedziałam, że leków nie wolno na allegro wystawiać ;/
Ja tam najpierw chciałabym zapłacić a dopiero później wysyłkę. Zliczyłaby mi któraś ile to może wynieść? Myślałam wziąć 2 opakowania acardu plus 2 castagnusa i lutkę [ po ile jest ta nie na receptę?? ] no i przesyłka. Z UK faktycznie byłoby dużo dużo szybciej i taniej.

Kahaka, nawet nie śmiałabym się wykręcać :D Obecnie czuję się na powrót zakochana i wręcz te przerwy są wymuszone :D Aż czekam by ich nie było ;p Tylko pytam, bo jednak ja zawsze bóle miałam.. no chyba, że coś się przesuwa u mnie dziwnie.

I oczywiście pamietam, że dziwny bo wyjątkowy z II krechami :D

Ostatnia edycja:
Lilith bez sensu. Jak dostaniesz i wszystko będzie ok. To wtedy się rozliczymy. Przecież to nie jest jakaś wielka kwota. Zobaczymy ile tam za przesyłkę będzie itd. Napisz tylko co byś chciała. O tej lutce nie na receptę to ja za bardzo nie wiem. To może ktoś się wypowie jak nazwa handlowa itd. Acard kosztuje 4,9 PLN u mnie a castagnus około 15 pln, 15 z groszami

Kurde ;/ byłam pewna że jest.. jak z małą w ciąży byłam to poszłam i wzięłam bez recepty, pamiętam też że była różnica w tej dopochwowej a podjęzykowej pod względem ceny i to wszystko..

Bree no ale znowu powiedzmy 50 zl piechotą nie chodzi..

jestem-rozmawiałam przez telefon:)

Kahaka- super,ze udało sie umówić do endo:)

Bree- :* pewnie,ze wyjątkowy ten cykl :)

Lilith- a Bree pisała o bracie..to może z tego warto skorzystac :)) a lutke u nas jest tylko na receptę..
Tom płacił za acard 6,9 a za castagnusa 15,50..

śmigam po Zuzę :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję za życzenia dla małej :)

Z tym bratem Bree to świetny pomysł, tylko się trochę schizuje co by nie zapeszyć, w końcu ma to być udany cykl a ja sobie wspomagacze zamawiam :-)

Zbieram się pod Judke powoli i na zakupy.
Do później ;*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry