reklama

Staraczki Weteranki...

Dziewczyny a może to przez tą aspirynę co codziennie z samego rańca pożerałam? Dziś wezmę dopiero wieczorkiem i zobaczymy.. dwa dni temu mi waga skoczyła typowo na owulkę, więc już nie wiem czym to sobie tłumaczyć.

Tak Mama, skończyła, była wczoraj baardzo podekscytowana :D a ja miałam czas na wspominki.
Śluzik był.. piękny, aż wkładka się przydała, nietypowo bardzo wcześnie i że w ogóle był.. działania też były codzienne, ale byłam pewna, że do owulki trochę brakuję a tu widzisz, taka dupa ;/ Jak ją miałam już to codzienne przytulanki raczej zaszkodziły.

Ostatnia edycja:
reklama
Ewcia trzymam kciuki i proszę nie trzymaj nas w niepewności testuj:)

Rurka no to mamy jakiś trop, a na clo to tak jak dziewczyny piszą bez monitoringu raczej nie chodź, mogą sie porobić jakieś torbiele, lepiej na monit i jak gin zauważy że jest duzy pęcherzyk to da coś na pęknięcie i 2 krechy będą:)

Ostatnio miałam w moim otoczeniu dwa przypadki wpadek po pierwszym dziecku. Ostatnio przyjaciółka ze studiów zadzwoniła że nie dostała okresu po karmieniu małej, poszła na monitoring a tam dziecko w brzuchu-ręce, główka, wszystko. nie wie kiedy zaszła i jakim cudem bo kochali sie ze dwa razy w ostatnim czasie.

Kurde wszyscy w koło płodni jak króliki tylko my tu stajemy na głowie i nic!!!!:angry:

Lilith no u mnie ten cykl też jakis dziwny ale pod kątem tempki...ale co tam działamy bo walkowerem cyklu nie oddam:)
najważniejsze ,ze śluz był czyli organizm reaguje na Casta-ja tylko po nim mam taki piękny płodny śluz:)
a,że wcześniej...wiesz-jak to Twój pierwszy cykl z Castem to moze dlatego...a starania codzienne nie zaszkodziły-nie myśl tak o tym :)) bedzie si:)

Tymonka- no dokładnie,wszystkie w koło płodne jak króliki...moja kumpela (MA 3 SYNÓW) powiedziała mi ostatnio-ja nie wiem jak to jest kochać sie z mężem w dni płodne i nie być w ciąży???ja anty biorę i w 3 -cią ciąże zaszłam..
tak jak Twoja kumpela-poszła na usg kontrolne po jakims czasie od porodu a tu -ciąza...
oczywiscie w domu płacz bo nieplanowali,nie stac ich i anty brała i karmiła...no i teraz ma 6 latka ,4latka i 3latka...

a my dziergamy najbardziej w płodne,leki bierzemy i lipaaaa!

ale doczekamy sie na pewno!!!!!

ja właśnie ogóraski małosolne zrobiłam...za 2,3 dni beda gotowe-do tego świezy ,ciepły chlebek z masełkiem i zimne piwko:))))))która chętna:))???:))

Hej dziewczyny!

Nie ma szans, nie nadrobię Was choćbym bardzo chciała...
Ja ostatnio od rana do wieczora ciągle poza domem a wieczorkiem padam na pysio, w weekendy ciągle mamy gości (to takie moje małe usprawiedliwienie ;-))

Piszę do Was, bo właśnie przed momentem skoczyło mi ciśnienie i omal nie zemdlałam... Zacznę od tego, że odkąd sięgam pamięcią @ była regularna. Dokładnie wiem kiedy mam się jej spodziewać. Rzadko spóźniała się o kilka dni. Ale do rzeczy - ostatnią @ miałam 03.05 czyli 2 tygodnie temu. A tu przed chwilą patrzę, a ja krwawię :szok: Cykle mam 28-30 dniowe a tu raptem 2 tygodnie od ostatniej @! Nie chorowałam, nie biorę żadnych leków, suplementów, cały czas prowadzę taki sam tryb życia. Czasem czuję lewy jajnik, ale w ogóle nie czuję się jakby miała przyjść @ a ja zawsze pierwszego dnia umieram.
Poradźcie coś, co to może oznaczać?????? Mam umówioną wizytę dopiero na czerwiec, bo tak planowałam w tym czasie zrobić posiewy...
Ja pitolę... Zawsze coś :-(

Ale plamisz czy krwawisz?? Możesz plamić z powodu owulki, czasem się to zdarza. Przykro mi, że coś nie tak jest ;/

Mama, Ty masz konto na ebay czy allegro?? Bo jak tak to ja bym sobie zamówiła rzeczy od Ciebie :D Co do śluziku, nie wiem czy to mój czy co, bo kilka dni chodziłam strasznie napalona na męża :D Tak czy siak, sucho na szczęście nie było. Walczyć będę dalej, do 3 dni po skoku ;p też cyklu nie oddam, szczególnie że to ten udany :D

O płodności innych nawet się nie wypowiadam.. jak wy mogłabym podać mase przykładów..

Mama, ja miałabym ochotę ogromną. Dziś ostatni dzień warzyw mam i wskakuję od jutra na utrwalanie jednak. Z tym, że to czwartek będzie to proteiny :D Ale później.. mniam mniam :D

Balbinka- witaj ,ja tak miałam w 7d.c. krwawienie jednorazowe...a potem pół dnia plamienie...teraz cisza..zobacz co sie bedzie działo do końca dnia i jutro najwyżej zadzwoń do gina i porozmawiaj choć przez tel.jak wizyte masz dopiero w czerwcu...
a może sie przepracowałaś???:sorry2:

Lilith- niestety nie mam tam kont:no:
a co potrzebujesz???
nie oddawaj cyklu :-Dtak jak piszesz to ten udany -więc walczymy:-D
no i wlatuj na ogórki jak najbardziej:tak:i sernik na zimno jeszcze jest;-)

Hej,
Balbinka, a może to krwawienie śródcykliczne? Może właśnie masz owu? Masz przy tym krwawieniu śluz jakiś?
Bree, u Ciebie mogło być podejście do owulacji, ale wygląda na to, że jej jeszcze nie było, skoro znowu masz śluz. Więc działajcie dalej!
Ewcia, testuj!:tak: Chcemy mieć tu z okazji 200 stron następną ciężąrówkę :-D
LILITH, sto lat dla córci! Ja mam konto na allegro w razie czego.

Ja poszłam się zapisać do endokrynologa...I się załamałam...Najbliższe wolne miejsca W GRUDNIU!!! No masakra, prędzej człowiek umrze niż się wyleczy :sorry2: Muszę iść prywatnie...

Generalnie teraz wypadałby dzień owulki. Ale - nigdy przy owulce nie miałam żadnych plamień, a to co przed chwilą mnie spotkało, to normalne krwawienie. Nie jakieś tam plamki. Poczekam chwilkę, może to było takie jednorazowe, a jak to przedziwna @ to się normalnie chyba potnę :-(

mama, ja generalnie dużo fizycznie pracuję zawsze i nigdy coś takiego mnie nie spotkało. No w szoku jestem. Ale pójdę za Twoją radą - poobserwuję dzisiaj, a jak taki stan się utrzyma do jutra to będę się kontaktować z ginem.
Mam tylko nadzieję, że nic złego się nie dzieje, bo chyba bym nie przeżyła jakbym miała znowu odkładać termin do IVF :-(

Ostatnia edycja:
Balbinka pojęcia nie mam co to może być?! ja tak jak ty zawsze mam bardzo regularne. a może miałaś cykl bez owul albo co... pisz jak sie sytuacja rozwija.

reklama
Kahaka- cześc kochana :) jak tam dziś temperaturka :)???
działacie jeszcze ?

no i termin do endo powala na kolana...;/;/!!

Balbinka- tak bedzie najlepiej jak sie z ginem skontaktujesz...nic nie nie martw narazie...mocno &&&&&&&&&&&&& zacikam ,zeby In vitro było w ustalonym terminie ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry