reklama

Staraczki Weteranki...

mama ale jest twarda czy miekka??

Ja nie ebde testowala narazie,,poczekam,jeslid o piatku nie przyjdzie to w sobote rano zatestuje,,bo w niedziele komunie mam chrzesniaka i bedzie picie,wiec lepiej abym wiedziala co i jak..

boli mnie brzuch,,ale to nic od pon mnie codziennie boli...hmm...
a w piatek bylam u lekarza i troche popilamw czwartek,,poszlam po L-4,,i mu sciemnialam ze mam rozwolnienie,,on badal mi brzuch naciskal i zapytal czy jestemw ciazy,hmm?? zastanawia mnie to troche o co mu chodzilo....

no dobra lece do pracki..

milego dnia kochane

reklama
Ewcia moja szyjka była twarda i twrade powinna byc z tego co pamietam...

a skoro badał Ci brzuch to może masz powiekszoną macicę i dlatego tak zapytał....ja na bank juz bym testowała:)))
lec do pracy papa!

Dzien dobry!
Ledwo sie dobudzilam dzis po tym na prl, jestem ciagle zmeczona i niewyspana, niech juz w koncu mina te skutki uboczne, bo nie wytrzymam!!!
mama wiem ze nie od tego cyklu clo, ale po co w ogole skoro nie ma zadnych wskazan do tego skoro pecherzyki pieknie rosna, mnie nie rosly i bylo wskazanie, bo w polowie cyklu mialam malenki, ale skoro pechol ladnie rosnie, to dla mnie bez sensu sie truc tym.

Amalfi-ja też miałam Clo bo nie było owulki...
nie wiem Rurka wleci to napisze..
teraz nie biorę Clo juz od pół roku chyba-w staraniu teraz brałam może z 5 cykli ,ale mi endo tak uposledziło,ze lipa...a po Castagnusie tez mam owu więc zioła łykam...

miłego dnia ja zmykam narzie -bede po 12.00:)
jeszcze musze na poczte wlecieć bo awizo przyszło wcz.

Już jestem. On mi dał te clo dlatego, że mi pęcherzyki rosną tylko do któregoś dnia cyklu, a później się z nich cysty robią. Co usg to jest jakaś mała cysta.

No wlasnie mama i to ma sens, wlasciwie ja owulke mialam ale na za malym pecherzyku, wiec ona mowi ze do ciazy mnie to nie doprowadzi i dala zeby pechole mi rosly ale skoro rosna, to ja sensu nie widze niestety...
mama do pozniej, ja zaraz na silownie ide

reklama
Tzn rurka ze ci nie peka pecherzyk, ale rosnie przeciez, czyli tu jest twoj problem, Ty nie masz owulki poprostu, pregnyl potrzebujesz a nie clo, ja bym zrobila monitoring zanim clo wezmiesz i ogladnelabym jaki jest przebieg okresu do przewidywanej owulacji

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry