reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki Weteranki...

hej laseczki
a u mnie cykl taki lajtowy wogole cyce mnie nie bola a zawsze masakra i dzis dzwonilam do labo robimy posiew nasienia tylko z emkiem ustalimy kiedy by mu pasowalo
laski a do posiewu tez jest potrzebna abstynencja bo zapomnialam tam pytac?

reklama
Nikuś jak ja sie czuje? dziś nijak bo wiem ze @ ma być :// no ale cóż. niech już bedzie to zacznę nowy cykl!! :tak:
a u ciebie jak? jest nadzieja że fasoleczka bedzie?

Widzisz Kinia - no niby mówią, ze dopóki @ nie ma to nadzieja jest... ale u mnie to wiesz, że jak w banku....są objawy, które ewidentnie złudzeń mi nie dają więc po co mam się nakręcać... Wiem, że dupa i już i też już chcę nowego cyklu...Wizytę u gina musiałam przełożyć :baffled: bo okazało się, że 10 mój M nie może a 4 to dopiero na 19:30 MASAKRA :baffled: Więc lecę dopiero 17 października to już ładna druga połowa cyklu październikowego będzie więc od razu zrobię posiew na ewentualne HSG... ot tyle mojej nadziei ;-)

Kinia- pewnie że się uda tylko ja chcem już :happy::tak:;-).... Ale powiem Ci, że dla mnie to i tak najgorsze są te dni fl kiedy ja już wiem, że dupa psia z tego...to mnie tak męczy, czuję taką wiesz... stratę czasu... bo dla mnie już nowy cykl mógłby być i nowa walka oooo to se zażyczyłam :happy2:

Balbinko sto lat kochana i wiesz co jeszcze:)))

Ja juz po pracy...pranka robie,bo slonko grzeje,super pogoda...

Nikusia juz nie krzyczymy..ale grunt ze sa zyczonka:)

kwiatku lajtowo--super podejscie...

reklama
Do góry