reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
DZIEŃ DOBRY :-)
mmm- no patrz bo koty ponoć wszystko kumają, tylko udają głupków :-p:-)... i takich ej o co kaman?
Balbinka -do usług... aby się spełniły :tak:
Lopop- cześć:-)...jakby co to ja do kotów nic nie mam te Twoje w avatarku wyglądają przeuroczo :tak::-);-)
Kwiatuszek - ja już więcej nie spłodzę... chyba że w następnym cyklu :baffled:
Koralikowa - mh... no wiesz my już tam Ci na Grupie mówiłyśmy...Twoje życie, Twój wybór!
Kinia???? Jak tam, jak się czujesz ... nadzieja jakaś jest???
U mnie bz. standardowe co cyklowe objawy @...bolą mnie tylko cycki tak fajnie bo bezdotykowo..czuję ból.. ale jak dotknę to i mniejsze i takie małe nic :baffled:...napisałam bo to jedyne co jest innego niż w poprzednich cyklach...no ale dopisuję jako już teraz typowy objaw @
Także zostaje liczyć na październik itd... od nowa.... EHHHH ŻYCIE....

Hej babolki!
Balbinko, widzisz to tylko tu dostajesz życzenia przez 3 dni z rzędu haha.
Nikusia, a ja Ci życzę, żeby cyklu październikowego nie było, o!
mmm, koty są mądre podobno, chociaż ja wolę psy ;-)
Kinga, &&&&&&&& za ten cykl!
lopciu, no co Ty, poddajesz się??? Tzn. wiesz, może to i dobrze tak odpuścić, ale tylko hmm "pozornie", bo w głębi serca i tak na pewno chcesz...Żeby się udało w końcu!

U nas ok. Agatka śpi kiepsko, wyszedł jej trzeci ząbek (3 zęby w 3 tygodnie!) i czwarty już widać.
Ja nie mogę się otrząsnąć po tym wypadku. Bez przerwy myślę o tym i widzę twarz tej Beaty. Ta myśl mnie prześladuje wręcz.

Babolki proszę o kciuki na jutro. Mam już dużego stresa i cały czas się zastanawiam, co mnie opętało na stare lata, takie klocki sobie fundować :dry:. Sorki, że nie czytam co u was, wracam do nauki.

Buziaki dla wszystkich

Ostatnia edycja:
Kahaka - Ty dziewczyno spójrz na mój wykres...aż się prosi o zakończenie go...z takich kulfonów tylko jedno może być ...niestety @ :sad:
Agacia widać chciałaby już sucharki jeść skoro tak zębole jej wychodzą :tak:
Zjola -&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A ja tam bym na studia wróciła....z ogromną przyjemnością :tak:...ale jak widać Pan Bóg ma wobec mnie inny plan... ani dziecka ani studiów...ciekawe co???????:confused::confused::confused::-)

reklama
Mama - Twoja Zuzia w 1 klasie jest prawda??? Kurcze moja jakoś ma mało na razie lekcji :-) najwięcej z religii ostatnio siedziała :tak:
MIŁEGO WIECZORU LASECZKI....
Zjola - &&&&&&&&&&&&

Do góry