• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Cześć,
my już po komunii. Bylo bardzo fajnie, objadłam się jak świnia :-p Było 3 małych dzieci, więc wyżyłam sie pedagogicznie ;-)
mama, niezłą akcję miałaś z tym krwotokiem! :no: Może ten Acard Ci zaszkodził?

Ja dzisiaj rano znowu sie kiepsko czułam, ale na szczęście przeszło.
Myślę, że @ się zbliża wielkimi krokami, więc pewnie nie zatestuję jutro.

reklama
kahaka w zeszłym tygodniu byłam na komunii mojej chrześnicy, mało się nie poryczałam jak te dzieciaki śpiewały i mówiły wierszyki, zresztą ogarnia mnie chyba jakaś psychoza, chce mi się ryczeć jak widzę kobiety w ciąży czy z wózkami

kurcze coś bym zjadła i nie weim co :(

jestem :)

Kahaka- &&&&&&&&&&&,żeby jednak tempka jutro była wysoka i brak @ a na teście jak u Palemki II tłuste krechy!!
tego Ci życzę!! :)
ja jutro bede miała 22d.c.do piątku coraz bliżej :))

Kahaka-.... qrcze mać!!
no to chyba po ptokach...
zobaczysz czy się rozkręci i jakby co to zmierz tempkę i zobaczymy...chyba ,ze się rozkręci @....
ale skoro ten miesiąc był ćwiczebny to wiesz...niedługo wielki sprawdzian :))zaraz po @..

U nas weekend do poniedziałku bo jakieś święto jest więc korzystamy z wolnego.
Dziś czuję się jak na kacyku, nie wiem czemu. Tylko głowa nie boli. Tak więc leniu****ę w domu i gram z moim na ps3. Pogoda i tak do kitu, więc nawet dobrze.
A Ty jak tam z tym krwotokiem? Już dziś nic złego się nie działo?

Lilith-nie ,dzis nic takiego się nie działo..miałam kilka razy zawroty głowy,ale juz od kilku godzin jest oki..
nasze bąki już spią...
ja jednym okiem wiadomosci oglądam..

a Wy jak macie przedłużony week to super ;))

u nas pogoda średnia-nie pada,ale słonka mało..
może jutro bedzie lepiej ..
muszę czekać na pogode ,zebym wiedziała jakie ubranka uszykować dzieciom..

reklama
LILITH, tak, zdarzało się, że dzień przed @ miałam taki brunatny śluz (ale tylko w środku w zasadzie), więc niestety porażka :-(
Powiem Wam, że jak pomyślę, że muszę znowu CZEKAĆ na następne starania a potem na test, to mi się odechciewa...To czekanie jest najgorsze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry