• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
mmm a mam takie pytanie czy twóm m robił badanie tylko w gamecie czy powtarzał jeszcze w innym lab? mam znajomych którym badanie pierwsze wyszło żle potem ona faszerowała swojego m witaminami i różnistymi preparatami i po 1,5 mies badania są duuużo lepsze ale też robili w innym laboratorium a pierwsze u tego lakarza co ty. Ja też sie leczyłam u tego lekarza ale nie ufałam mu kompletnie. niestety u nas nie ma innych lekarzy znających sie na rzeczy.
Pozdrawiam was dziewczyny.

WItam się i ja,

Kahaka, tempka śliczna, a testy jak to testy lubią oszukiwać bez względu na czułość. Pewnie masz już dość i nie ma się co dziwić ale jeszcze ze 2 dni wytrzymaj a może betkę zrób jutro jak dalej tempka będzie ładna??

Mama, nie dołujaj się bo ja sama dziś tak się niefajnie czuję.. spadła mi tempka z prawie 37,1 na 36,80 .. czuję się nawet dobrze, noc spokojna w końcu a tu doły z powodu tempki.. musimy się wziąć w garść i jakoś wierzyć jeszcze, że się udało.. choć mi trochę ciężko :( ale razem to raźniej!

Mmm przykro mi.. wiem jak to jest bo sama ostatnio spotkałam tak znajomą..

Jera a jak szyjka?? Bo może to plamienie owulacyjne?? Czujesz coś jeszcze poza podbrzuszem??

Betusia, mocno kciuki za wizytę zaciśnięte. Wpadaj później raz dwa napisać co i jak wam powiedział lekarz.

Mam pytanko, jak się mają napoje energetyczne do armii?? Jest w nich kofeina to spory plus, ale jest tam też taki składnik, podobny do składnika amfetaminy o ile się nie mylę a to już dobre nie jest. Czy ktoś wie coś na ten temat??

Tymonka, ja tak mojego faszerowałam ale badanie miał robionę w tym samym miejscu. Ponoć ma to znaczenie gdzie robi się powtórne badanie.

pierwsze badanie robiliśmy na prostej, ilość wyszła trochę większa (3 mln), morfologia w normie ale ruch do kitu, w gamecie ruch byłbdb ale za to morfologia 3% i ilość 1 mln + bakterie.
jeszcze musimy powtórzyć badania, może nawet w czerwcu jak się uda

Lilith ja nie wiem jak sprawdzac.. bo nawet tempki nie mierze.. ale trzeba bedzie zaczac. No oprocz bolu podbrzusza (i to po wysilku bo tak normalnie jest oki) innych objawow nie ma... no moze po raz pierwszy od dlugiego czasu wyskoczyly mi gigantycznie wielkie prychole na twarzy. Moze sie niepotrzebnie stresuje. moze rzeczywiscie to jest tylko okoloowulacyjne plamienie??

koniecznie powtórz z m. badania. my robilismy w vitamed tylko nie wiem jaka ul w Kielcach, komputerowe badanie i dokładne. nam zawsze morfologia wychodziła ok i normozoospermia lub lekko ponizej normy. latem była wzmozona aglutynacja a teraz w invimedzie morfologia kiepska tzn ok8 ale lakarz mówi ze badania dobre. w każdym razie tak samo jak u was każde badanie inaczej, podobno nasienie zmienia sie bardzo. Ja też muszę m przypominać o witaminach bo tak to nic by nie łykał.

reklama
mi tez sie wydawalo ze jakosc nasienia mozna poprawic poprzez jakies witaminki... wiec mmm... mam nadzieje ze bedzie wszystko oki.

Tymonka i za Ciebie trzymam kciuki!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry