• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Wikulka, już kiedyś pytałam o to, ale przegapiłaś :) Jak dać w sygnaturce link do wykresu, żeby była jak u Ciebie ikonka 28dni?
sorki, że wcześniej nie zauważyłam Twojego pytania...
Nad wykresem masz taki różowy napis :"kody do wklejenia w stopkę forum:, klikasz na ten nais, pojawiają się dwa kody i któryś z nich wklejasz w sygnaturkę, tera tylko nie pamiętam który..

Mmm nie wiem.. mój czuję od dawna dyskomfort w lewym jajeczku, plus widać z wyglądu, że wygląda nieciekawie, są na nim nietypowe uwypuklenia właśnie takie żylne i w dotyku czuć jakby hmm grube rureczki, torbiele wielkie podłużne. Nie wiem jak to wyjaśnić.
Rozmawiałam z nim i sam mówi, że idealnie by pasowało i chcę iść jak najszybciej do lekarza z tym. Czyli ma nadzieję w czerwcu już z tym coś zrobić.
I ja już ani trochę doła nie mam. Bo właśnie pocieszam się tym, że jeśli to faktycznie jest to, to wiemy na czym stoimy i co powodowało że miał tylko 10% normalnych plemników. Wiem, że raz dwa pójdzie z tym załatwiać bo sam ma już dość dyskomfortu. Załuję tylko, że dopiero teraz mi się przyznał.. a w 2008 roku, kiedy mu gp robił pierwsze badania sam to zasugerował ale wydało nam się to śmieszne, bo przecież wcześniej problemów nie było.. sami sobie jesteśmy winni.

Głupio to zabrzmi ale strasznie się uspokoiłam.. ciesze się, że pójdzie do lekarza zaraz po wizycie z pigułą, że coś zacznie się dziać.. bo jeśli to jest tym problemem, to wierzę, że to wyleczą i zajdziemy kiedyś w ciąże normalnie, bez kombinacji większych. Oczywiście ja GP też poproszę o skierowanie do kliniki lub na same badania zrostów i drożności.

Ja juz zjadlam barszczyku bialego troszke bo glodna bylam. Weszlam a twojego bloga... i slina mi cieknie na mysl o tych pysznych racuszkach... gdyby nie moja dieta juz bym olej grzala :)

wikulka, dzięki, już kiedyś próbowałam tym sposobem, ale chyba się ikonka 28 dni nie pokazuje. Zobacze teraz.
LILITH, zobaczysz, że szybko się z tym uporacie.

A ja juz mam dość. Już mi się płakać chce-ani @ ani 2 kresek. Kto i po co wystawia mnie na taką cierpliwość... :-(

edit: no i nie wyświetla się...

Nie dołuj się kochana, ja wiem, że to na prawdę tak ciężko jest wyczekiwac i nie wiedzieć co się dzieję ale co poradzisz? Tak mamy niestety pod górkę :( Ja sama z niecierpliwościa czekam na Twoją jutrzejszą tempkę.

Na bocianie właśnie wyczytałam, że leczenie tego i operacja gófffno daje ;(
No ale przynajmniej zacznie już coś dziać się w keirunku leczenia ech.

Leczyć to tak ale nie koniecznie wyleczyć.
Teraz przeczytałam coś podobnego:

Dziewczyny chciałam się z wami podzielić moim szczęściem. Jestem w 12 tygodniu ciąży
icon_smile.gif
Rok temu, jesienią u męża zdiagnozowano żylaki powrózka. Urolog zalecał zabieg ale stwierdziliśmy, że zainwestujemy w witaminki i poczekamy jeszcze trochę. Startowaliśmy od 6,5mln plemników a po 3 miesiącach stosowania witamin (macy, salfazinu, foliku i vitaminy c) liczebność 3-krotnie wzrosła. Poza tym ejakulat się nie upłynniała ale na to też pomógł pośrednio NASZ-BOCIAN. Zgodnie z wskazówkami forumowiczek zwiększyliśmy dawkę witaminy c, poza tym mąż pił syrop na kaszel. Ostatni wynik nasienia jaki robiliśmy wykazał 25mln, a ejakulat się upłynniał
icon_smile.gif
Teraz jestem w 12 tygodniu. Nie załamujcie się, będzie dobrze! a z operacją zastanowiłabym się kilka razy. Może i wam uda się rozwiązać problem bez krojenia biednego męża
icon_wink.gif
Rychłego zafasolkowania życzę z całego serca
icon_smile.gif

~~ 09/2010 - ostatnia miesiączka :)
~~ 11/2010 - piękne, mocne 2 kreseczki na teście

Plus to, że inne dziewczyny piszą, że to nic nie daję tylko czasem się pogarsza to ja serdecznie dziękuję ;/

Muszę przestać chyba myśleć o tym, tylko spokojnie poczekać na wizytę mojego u lekarza. Bo tak to same czarne scenariusze sobie wymyślę a nie tak miało być. Pozytywne myślenie i tyle.

Idę pizze wstawić ;p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry