sorki dziewczyny ze nie piszę- mam dzisiaj ciężki poniedziałek w pracy- roboty od groma, wszyscy mnie wykorzystują i do tego mało płacą
, przy tej pracy trzyma mnie głównie perspektywa pójścia na macierzyński i wychowawczy
trzeba zajsc w ciążę w tym miesiącu bo sie wytrzymać już nie da!
Palma komu ja sie teraz wyżalę kiedy ty masz już fasolinke
Zastanawiam sie jak to jest że przez tyle cykli sie nie udawało kiedy wszystkie badania u was dobre tak jak i u nas, czy istniał jakiś powód czy po prostu my takie mniej płodne od innych kobiet.
Kahaka robisz teścik w najbliższym czasie?
Mama gdzieś zniknęła...
mmmm ale ty pyszności robisz
Lilith masz jakiegoś sensownego lekarza dla m u siebie? koniecznie trzeba sie skonsultować, żeby nie przegapic dobrego momentu na zabieg, czasem nie ma co czekać na cud nie wiadomo do kiedy...tylko trzeba zadziałać
, przy tej pracy trzyma mnie głównie perspektywa pójścia na macierzyński i wychowawczyPalma komu ja sie teraz wyżalę kiedy ty masz już fasolinke
Zastanawiam sie jak to jest że przez tyle cykli sie nie udawało kiedy wszystkie badania u was dobre tak jak i u nas, czy istniał jakiś powód czy po prostu my takie mniej płodne od innych kobiet.
Kahaka robisz teścik w najbliższym czasie?
Mama gdzieś zniknęła...
mmmm ale ty pyszności robisz
Lilith masz jakiegoś sensownego lekarza dla m u siebie? koniecznie trzeba sie skonsultować, żeby nie przegapic dobrego momentu na zabieg, czasem nie ma co czekać na cud nie wiadomo do kiedy...tylko trzeba zadziałać
Ostatnia edycja: