• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Lopop przykro mi z powodu paskudnej @ ;/

Kahaka &&&& i to bardzo mocne za jutro :)

Ciekawe jak tam nasza Bree..

Ja już idym i życzę dobrej nocki, papa.

Hej,
wpadłam tylko powiedzieć, że juz wszystko jasne - temperatura mi spadła, więc testu nie robiłam...
W czerwcu staranek nie będzie, bo mój mąż wyjeżdża na szkolenie na tydzień akurat w dni płodne (13-18.06). Jestem wściekła :wściekła/y:

Miłego dnia.

kahaka - ale małpa nie przyszła , wiec testuj !!! A brak objawów, to też objaw - co nie mama ???

Wczoraj byłam u ginki, bąbel ma 5 mm , od wczoraj przestało mnie jakims cudem mdlic, ale za to jelita znów dokuczają, bardzo się boję, że przez nie bedzie cos nie tak, do 12 tyg nie mam brac zadnych witamin, ale kwas foliowy ze względu na to, ze mnie czysci lekarka zwiększyła (biegunki) z 0,4mg na 5 mg ,ale jeszcze trochę poczekam, nie chce by znowu zaparcia mnie dopadły ...

macie zaciążać , bo ja nie chce byc sama ... macie myslec tak jak ja w ostatnim cyklu, ze jestescie mega bezpłodne i że macie juz to wszystko w d ..... ;-) ja tak myślałam i po ponad dwóch latach "w nie wiadomo jaki sposób zaszłam" macie nie jesc kwasów , witaminków ;-) i nie mierzyc tempki i to olac !!! Olać ciepłym moczem !!! :tak:

dobra a ja ide płakac dalej, płacze tak juz dobe ... z nieznanych nikomu przyczyn ... bez komentarza ...

wredna @ - a kysz od lopop !!! A kysz !!!

:laugh2: Palemka nooooo to ja mam wielkie szanse na zajście w tym miesiącu:-D
Generalnie nie wiem co sie dzieje, może to ta Femara którą sie stymuluje do IUI ale wku.... mnie wszystko i wszyscy. Najchętniej to bym poszła na zwolnienie siedziała w domu i płakała jaki to ja nieudany egzemplarz jestem, nigdy nie bedzie dziecka, wszyscy mają lepiej, mają lepszą prace, mają dzieci i są sczęśliwi a tylko ja pod górę cały czas.
M. sie dzisiaj oberwało że mrówki nam do domu wchodzą:eek:
Już nie mogę po prostu!

Mama trzymam kciuki! Jak tempka dzis.
Lilith który masz dzień cyklu? Generalnie takie mulenie i wymioty to zawsze jakiś objaw...
Jerra dzięki ja też za ciebie trzymam kciuki. Zeby badania wyszły ok, no może jakieś niewielkie odchylenia które sie wyleczy lekami i szybko bedzie junior.

Witajcie.
Wpadłam się przywitać. Nadrobiłam Was - choć nie było łatwo :)
Dziewczynki bardzo Wam wszystkim dziękuję za wsparcie, cieple słowa i za to, że o mnie myślałyście.
Dziś mamy pogrzeb. Jutro wracam do Was.
U mnie dziś 2 dc. @ przyszła w poniedziałek zgodnie z planem. Oby do płodnych.

Palemka gratki wielkie. Super, że się w końcu udało. Dajesz nadzieję!!
Dziewczyny zobaczycie, po kolei, po kolei i każda z nas zaciąży. Mamy niezły wynik co najmniej jeden brzuszek na miesiąc. :)

Bree czekamy tu na ciebie! Bardzo współczuje śmierci ojca.

Palemka kurka żeby teraz mieć jakiegoś dobrego lakarza od tych jelit coby ci w ciąży nie dokuczało... Bo że bedzie wszystko dobrze to jestem pewna. Cieszę sie z tych 5mm pod twoim serduszkiem:)

witajcie:)

u mnie nadal weny brak i jakos humor do bani ,jak to przed końcówką cyklu......

Kahaka- kurcze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:juz by sobie @ mogła dorowac to przyłazenie!!!!
tulę..

Bree- dobrze ,ze wleciałas na chwilę:sorry2:
sił dużo na dziś życzę......
no i &&& za nowy cykl..

Tymonka- witaj kochana,ja dzis tempki nie mierzyłam ..wystarczająco mam humor do bani...jakbym dziś zobaczyła tak jak wczoraj albo niżej to dół murowany a mam Zuze w domu bo mieli wycieczkę do Poznania -na przejażdżkę tramwajem ,ale stwierdziła ,ze sie boi i nie chce:sorry2:
tak więc Domi dzis wycieczka do agroturystyki a Zunia ze mną...

Palemka-powodzenia z folikiem ,oby Ci pomógł!!!! oby!
ściskam Cie mocno i Twojego groszka !! :);)

Wikula,Lilith,Iza,Ewcia,mmm,Lopop,Betusia i reszta gangu witam i pozdrawiam :)

tymonka ja tez bylam stymulowana femara jeden cykl ale wtedy tez zaczelam brac leki na prl i tez mialam PMSa caly cykl wtedy, to byl najgorszy cykl w moim zyciu z tego co pamietam, ale mi ginka powiedziala ze to raczej po parlodylu na prl
kahaka moze jednak nie przyjdzie, kto wie... zobacz jak na nowym watku wszytskie fasolkuja
mama to o watku to wlasciwie do Ciebie powinnam napisac hehh, patrz wyzej
nagapalma szok szok szok po 2 latach Ci sie tak poprostu udalo, szok! I nadzieja dla nas... A opowiedz tak skrotowo co przeszlas jakie badania co bylo nie tak, tak w jednym poscie jak doszlas do fasolki, bo mnie to zawsze interesuje

reklama
hej, i u mnie jakiś zryty humor... kupiłam sobie strój w sklepie netowym, zapłaciłam, ale od 8dni nikt mi nie raczy odpowiedzieć kiedy wyślą [a na str mają że w ciągu 2 dni!] No i pożarłam się z moim nie wiadomo o co....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry