• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Witajcie ja dzis na chwile bede pozno wiec dopiero wtedy zajrze...

co za wredne te @ ale nowy cykl nowa nadzieja ...choc wiem ze fajnie sie mowi jak do mnie zawita za tydzien to pewno tez bede wsciekla ale coz zrobic...
pisze do wszystkich:
kochane moje prosze sie nie dolowac tulam wszystkie z calego serducha i buziaka w czulko daję na poprawe humoru
wiem ze nie jest lekko i szlag jasny trafia ... szkoda ze nie mamy jakiejs super mocy ... albo czarodziejskiej rozdzki... ale nic to twarde doooopki musmy miec i jeszcze kopniaczek dla wszytkich w tyleczki a co ;)
chcialab ym wlac w Was troche optymizmu ale wiem sama jak jest wiec zastosuje wobec Was to co powyzej napisalam :) a noz widelec :)
ja za tydzien jade do mojej psiapsioly do Rabki i mnie nie bedzie dlugo wracam po dlugim weekendzie i potem jade odpoczac znow w gory z siostra i psem moze moja babulenka kochana sie skusi .... moj pracuje niestety wiec bedzie dojezdzal potem wracam i od 22 lipca jade do Augustowa na rehabilitacje ale laptopika oczywiscie w Augustowie miec bede i w gorach moze tez tylko ze tam wolno chodzi ... takze przede mna relaks i rehabilitacja i podratowanie moge zoperowanego kregoslupa... moze nabiore dystansu do tego wszystkiego ale poki co jestem jeszcze wiec bede pisac :) alez sie rozpisalam..

ja dzis fryzjer potem do kumpeli zrobic jej depilacje i pedicure ...

buziam wszystkie raz jeszcze :*********** i kochane kto nie da rady jak nie MY!!!!!!!!

reklama
tymonka - super !!! Myśl tak dalej !!! Heheh wiem brzmi to dziwnie, ale ja właśnie tak o sobie myślałąm w tym cyklu i .... jakims cudem zaszłam ... :-D

mamuś - ja nadal zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

bree - nadzieja umiera ostatnia ...;-):tak:

amalfi - no szok ... tak poprostu powiadasz - a no tak po prostu bez specjalnych starań, w tym miesiącu przytulalismy się tylko 2 razy ;)

przestały mnie bolec piersi i mdłości ustąpiły, żołądek i jelita bolą okropnie, wzięłam no-spe i zaczynam się bac .... :-(

Amalfi- dzieki...

Martusia- witaj kurcze w klubie....

zrobiłam sobie nogi woskiem,byłam z Zuza na rowerze-Ona jezdziła,nie ja :)
teraz idziemy na koc...

dzis w nocy u nas mają byc podobno mega wyładowania atmosferyczne;/;/juz przywiązałam moje róże do dodatkowych kijków...jak mi wiatr połamie to....to go znajdę!!! :)

Betusia- dzieki :**
takie wsparcie jest nam potrzebne!!!

ojoe kurcze to dłuuuuuuuuuuuuuuuuugo Cię nie bedzie ;((
to znaczy dla Ciebie dobrze bo odpoczniesz a my tu tęsknić bedziemy!!
ale baw się dobrze!!

Palemka- wez no spe,przespij się...mdłości przychodza falowo-nie muszą być cały czas...nie martw się i myśl pozytywnie-zimą powiekszy Wam się rodzinka na bank :))

o żesz choroba!!! moja tesciowa jeszcze do mnie zadzwoniła żeby mi powiedziec że na bank nas okradna bo mamy jeszcze ciągle brame na działke nie zrobioną i wogóle nie dbamy o nasze rzeczy :szok: a był jakiś chłopak- dres podobno:szok: u nas i pytał o mojego m. ???!!! Rozmumiem troska, ale mogła by troche inaczej to okazywać???? i nie roztaczać czarnych wizji.
znów mi sie ciśnienie podniosło a ja jej prosto z mostu nie powiem na spokojnie żeby sie nie wtrącała tylko słucham a potem jak wypale to konkretnie.

ehhh

no nic u was mam nadzieje dzień mija spokojnie, bez stresów a nie tak jak u mnie.

lejesz miód na moje serce palemka! jak człowiek cały czas słyszy żeby wyluzować to sie uda- to w końcu zaczyna wierzyc że sam prowokuje to że sie nie udaje swoim nastawieniem... powinien byc optymistą cały czas, walczyc z czarnymi myslami itd

Palma odpoczywaj i mam nadzieje lepiej sie poczujesz zaraz. Mdłosci ustapiły bo chyba są poranne w ciąży a nie południowe zazwyczaj:) nie pozwole ci sie tu bać.

Betusia marzę o takim wypoczynku jaki przed tobą, zazdroszcze:)

Mama ty nic nie wiesz a pewnie tempka była rano bardzo wysoka!!!!

Jestem.. ale zaraz lecę sprzątać bo mam dziś masę roboty a nawet super się czuję :)

Tymonka u mnie 25dc i 10dfl.
Kahaka, jeszcze tempka tak nie spadła więc zobaczymy, choć taa to musi być męczące. No i jeszcze ten kolejny miesiąc taki.. chyba, że coś CI się poprzesuwa..

Mama, nie dołujaj się :* Jeszcze kilka dni i będzie wszystko jasne.
U nas wczoraj w nocy była potworna burza, a rzadko się to tu zdarza. Aż podskoczyłam w wyrku.

Bree, miło że się odezwałaś. Tule mocno.. i czekam na Ciebie.

Betusia, odpoczywaj jak najbardziej ^^ może w te dni relaksu nowe życie powstanie :D

Martusia zadzwoń tam i zrób awanturę, że mają oddać kasę albo wysyłać.

Palemko kochana, gratuluję fasolki. Nie martw się, że nagle przestały boleć piersi czy mdłości odeszły. Wiele kobiet tak ma, że są dni ciszy :) a później objawy znowu wracają. Najważniejsze się nie denerwować.

Grrr jak kogoś pominęłam to przepraszam.

I teraz mam pytanie..

Zmierzylam dziś tempoke 2 razy. Z racji tego że nie mogłam spać jedną zmierzyłam godzinę wcześniej. Po korygacji byłoby to 36,79 ale zasnęłam i zmierzyłam później godzinę poźniej niż normalnie i zaś wyszło: 36,96. No i co teraz?? Która z nich jest prawidłowa?? Obie są korygowanę o godzinę, jedna w przód druga w tył. Ale są nazbyt różne. Może mam wyciągnąć z nich średnią??
Pomóżcie :D

Witam witam :)

Ale u mnie dzis goraco.. kurcze dopiero 11 a juz prawie 30 stopni!!! No masakiera. Plamienia naszczescie ustaly i brzuch tez nie boli. Jakos sie dzis nie czuje.. za goraco.. lubie jak jest cieplo ale nie az tak. A i weny do pisania brak :(

reklama
Lilith ja z tempką nie pomogę bo mierzyłam rok temu i już nie pamietam a też wybitnym spacjalistą nie byłam w tej dziedzinie.
Jerra a ja mam przyjemnie chłodno w pracy wiec upały odczuwam tylko od 15:30 ale sie ciesze bo lubie sie wyleżeć w słoneczku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry