• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Amalfi-tak,brałam anty-Cilest-zeby zajść..chodziło o to ,zeby zablokowac jajniki i po 3 cyklach z anty beż przerwy na @ czyli przez 63 dni brałam po 1 (z Zuzą)..po odstawieniu @ i potem jak sie jajniki wzięły do pracy to............miałam az 1 pecherzyk...który na szczęście pękł i jest Zuza...
przy Domisiu na początku starań była ta sama taktyka...tyle ,ze w okolicy 30 tabletki zaczełam plamic i gin kazał brać 2 naraz po odstawieniu @ i....nic-ani jednego pęchola...dostałam Clo i jest Domi...

a teraz i anty brałam i 0 pęcholi ...po Clo rosna ,ale się kurczą....brałam Estrofem na endo ,ale lipa tylko 10 kg przytyłam i nic poza tym.....

Kahaka-dobranoc i &&&&&&&&&&&&&!!! nie puszczam jeszcze!!

reklama
A teraz kapuje mama wszystko, ja mam tylko 3 listki anty wiec nie ma szans zebym to zwiekszyla, musialabym znow do niej isc a trza kase oszczedzac na blizniaki
kahaka trzymam kciuki &&&&& za wysoka tempke i dobranoc papappa

Oj na bliźniaki to faktycznie trzeba troszkę kasy, heheh Amalfi - może jednak to plamienie Cię opuści!!! Za to trzymam kciiuki, bo @ czy tez plamienie na urlopie to nic fajnego...da się przeżyć, ale...

Mama - to niezłą przeprawę ze swoimi ciążami miałaś...o każda walka...więc i teraz na pewno sie uda, a scenariusz jest inny niż przy poprzednich podejściach...

A tak w ogóle to wy tu o oczekiwaniu na dwie kreseczki m owicie, a ja dopiero na owulkę czekam...jeszcze tyle czasu przede mną...

Ja też uciekam :)

Kahaka trzymam mocno, z samego rana zaglądam do Ciebie w nadziei, że zobacze dobre wieści :D
Mama, właśnie, brak objawów to też dobrze, objawy na @ też dobre.. nie pozostaje nam nic innego tylko czekać.. i mocno wierzyć :)
Amalfi, współczuję tego plemienia ;/ ale jak nie przejdzie do czasu urlopu to trudno, szkoda sobie nawet tam psuć humor problemami codziennymi
Wikula zobaczysz, że szybko zleci :)

Co do szyjki to ja się uczyłam, że na @ jest na górze.. później schodzi po nisko i wraz z dniami płodnymi i coraz bliższą owulką idzie do góry po czym znowu opada i na @ leci do góry. Szyjka przy tym ma być miękka i otwarta.
Ja póki co mam wysoko twardą i zamknięta, ale to się może i na godzinę przed @ zmienić niestety ;/ W tym cyklu ciągle od owulki jest wysoko i do tego mam tony śluzu aż się zastanawiam czy to nie jakaś infekcja, że mi się po nogach leje :D może te tabsy casta taki cud sprawiły bo w końcu i plamień się pozbyłam ??

No nic, lecem i &&& mocno trzymam :)

U mnie lipa...Temp spadła dalej, ale @ ani sladu! No wkur***na jestem na maksa, nawet jednej kropelki :angry: Test zrobiłam dla formalności-jedna krecha of kors. Mam dziś 16 dfl, zastanawiam się czy dobrze wykres zinterpretowałam.

Miłego dnia i dzięki za kciuki.

Kahaka-no to faktycznie lipa....
jak jeszcze ze 2 dni nie dostaniesz to może dzwoń do gina niech da lutke na wywołanie czy co.....

nie zazdroszczę nerwów.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry