mama a przecież możesz do nas zaglądać nie??? chociaż co kilka dni- to twój wątek wiec tak całkiem nas nie opuścisz- nie wierzę w to!
Tymonka- i bede kochana zaglądać bo przecież zżyłam sie z Wami kochane...nadal Wam mooocno kibicuję
Kahaka- ja nadal bardzo pragnę tego maluszka ,ale wiem ,ze głową muru nie przebiję...no kurcze próbowałam i nie da się!!
wiesz-jak zaczynaliśmy starania to daliśmy sobie pół roku(ja byłam PEWNA ze w tym czasie zajdę bo od razu hormony dostałam i Clo i monitoring byl)...minęło juz półtora roku więc sama widzisz...ale pragnienie wciąż jest...
Tymonka- wiesz co ????trzymaj &&&& za tą wpadkę u nas -może ...może kiedyś...tyle,ze ja 32 mąz skończył w kwietniu 39...czas nas goni...ale zbliżają sie wakacje ,może ....a dobra juz nie pisze bo naprawdę zamykam temat starań...
Amalfi-witaj kochana urobiona na siłowni-za Twoje blizniaki też mocno zaciskam &&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
podwójnie nawet
Kahaka- czyli jak plamienie to i @ za zakretem...
Lilith- przytulam Cie-wiem co byś mi powiedziała...
no-to już nie ma się co smucić-Wy działajcie,ja Was powspieram i bede Was dopingować do działania

)
komu córkę ???
komu syna???
trzymam &&&&& zeby było po Waszych myślach babki i...wlatywać będe...ale teraz .....rozwieszam pranie i śmigam .......tak..do ogrodniczego po gozdziki-ostatnio kupiłam tak 1 krzaczek na próbę i ...matko jaki mają piękny kolor i zapach-także jadę póki nie wykupili

)
Suzi- cześc kochana-pewnie ,ze możęsz dołączyć-rozkładaj kocyk i zapraszamy ...
mów co sie stało-jak to znowu strata??może miałas tak jak ja-test pozytywny a i tak przylazła @??czy wczesne poronienie-byłaś na usg???
Tymonka- będą z tego dzieci-&&&&&&&&&&&

))