• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

witaj Suzi:) witamy na wątku i zapraszamy do nas jak najczesciej.

napiszcie cos wiecej o tych badaniach immunologii ja sie zastanawiam czy to nie jest problemem u nas. słyszalam ze strasznie drogie te badania. albo dajcie linka.

Mama ale to bedziesz cały czas pisać z nami ale nie bedziesz sie starac za wszelką cene zajsc tak? kochana bardzo by mi brakowało twojego powera- wszystko tak szybko robisz: sadzenie, gotowanie, sprzatanie piszesz że musisz zrobic a za chwile że gotowe!!!:-)

reklama
wal smialo i po prostu powiedz lekarzowi zeby ci immunologie zbadal.... jak chcsz to co moge linka podeslac gdzie jest obszernie napisane o wiekszosci przeciwcial i ich roli (bo za duzo by tu pisac)
To ja poproszę o linka...:]

witaj Suzi:) witamy na wątku i zapraszamy do nas jak najczesciej.

napiszcie cos wiecej o tych badaniach immunologii ja sie zastanawiam czy to nie jest problemem u nas. słyszalam ze strasznie drogie te badania. albo dajcie linka.
Witaj Tymonka:)
Ja też chętnie poczytam o tych badaniach...

Jestem już :)
Byłyśmy na zakupach a potem młoda lapta porwała. Widzę trochę napisałyście, więc mam co nadrabiać. A na to ciasto to i ja mam smaka.. może zrobie.. a dziś pierogi z truskawkami na deser :D
Idę zrobić sobie jakieś amu i wracam czytać :)

LILITH, mnie tez łeb boli, taka duchota. I tez poprałam, poprasowałam, naczynia w zmywarce, uff.

Rodzice mają nas wieczorkiem odwiedzić, pewnie mają jakis prezencik na dzień dziecka :-D

rety jaka ja sie czuje samotna na tych styczniówkach, nikogo tam nie znam ... mama jeszcze Ty teraz chcesz odejśc o nieeeeeeeeee :-(:-(:-( co ja mam napisać , chyba nic nowego nie wymyslę ... ale i tak wiem, że jestes juz blisko "celu' poprostu czuje to w kościach :tak:

kahaka
, lilith - jakie wy pracowite, a ja bałagan w domu i siedze u chrzesniaka na Dniu Dziecka - grila robimy

palemko, jeszcze jest szansa, że mama albo LILITH dołączą do Ciebie :tak: chyba, że juz na luty się załapią :sorry: a ja nie taka pracowita-ciuchy czekały na prasowanie od baaaaardzo dawna i musiałam poprasowac, bo juz nie mam w czym chodzić :-p
Bree, wracaj, bo tęsknię do Ciebie! :tak:

reklama
Tymonka- eee,no cały czas to pewnie z Wami nie będe :))
ale w ciągu dnia bede wlatywać :)
teraz wróciłam z tartaku-zamówiłam front ogrodzenia przed domem-drewniany półokrągły...brama wjazdowa,przęsła i furtka :)
ślicznie bedzie-matka polka wszystko załatwi..Tom właśnie z pracy wraca więc pierogi czas wstawić :)

zaraz jeszcze po spożywką smigam choc średnio mi sie chce,ale jutro pan przyjedzie dokładniejsze pomiary robić więc musze być w domku...

Palemka- nie odchodzę z bb bo za bardzo się z Wami żżyłam...ale juz staraczką nie jestem..
a Ty smacznie grilluj :)

Lilith ,Kahaka- mnie też głowa boli,ale ja to już nie pamiętam jak to jest jak nie boli...;/
Lolitka-witaj :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry