• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

jestem wśród żywych ból głowy na chwilę przeszedł ,więc odpaliłam kompa,zeby sobie Was nadrobić:)

Amalfi,Martusia- dzięki za nazwę leku...kupie jak bede wracać od lekarza...

Kahaka-dzięki kochana...taki mój los.....

Esmeralda-witaj i rozgość się...widać w postach ,ze juz masz dość ,ze jestes zmęczona staraniami i niewiedzą gdzie jest problem-najważniejsze ze poszliscie do lekarza..poróbcie badania i zawsze coś się wyjaśni...

Lilith- &&&&&&&&&&&&& z całych sił!!!! :)

Wikula...ja nie kradnę:)) jestem niegrzeczna dziewuchą:-D:-D i policjant musi mnie ukarać :-p:-D
a czasem jestem pokojówką i nieeeeedokładnie sprzatam i kara musi byc :-D
ale mi bije.....:)

reklama
eeetam mama bije od razu. teraz jak sie już nie staracie to sie dopiero zacznie dziać w waszej sypialni;)
my czekamy zeby w końcu zrobic baby to zaczniemy sie na nowo kochać a nie starać, trochę sie za tym stęskniłam:-D no cóż presja jest po 2 latach nieudanych seksów nie ma sie co okłamywać. Jeszcze u nas jest tak że m sie dobiera z rana do mnie a ja wtedy śpie, ja chętniej bym wieczorkiem działała a on wtedy pada. Może nie dobrani jesteśmy nie wiem.

Mama - no teraz już rozumiem, heheh ciekawie tam u was:)))

zjola - ale @ jeszcze nie ma???

tymonka - e tam zaraz niedobrani... mój to zawsze ma ochote, ja dużo rzadziej, ale jakoś sobie z tym radzimy, tzn. mój zbiera sily i potem jest jak dynamit, hehehe

Zjola, przykro mi :(

Ha! Robi się ciacho.. a jak pachnie.. ale oczywiście gafa musiała być.. wylałam to ciasto na blachę, mała nakłada truskawy i.. przypomniałam sobie, że nie dałam oleju i olejku :-D szybko zdjęłyśmy owoce i na tej blaszce to dodałam i wymieszałam, później wygładziłam i było ok :-D tylko ciekawe czy teraz ciacho wyjdzie :-D
Co do blaszki to to obojętne jest jakiej wielkości? Początkowo wydawało mi się, że moja za duża.. bo tak jakby płasko to ciasto leżało i tylko trochę moczyło truskawy [ dałam w całości - kroić ?:-p ] ale później jak zerknełam do pieca to widziałam, że już tych truskaw prawie widać nie było.. a i w przepisie piszę, żeby dać 0,5kg a mi zeszło więcej..
No nic, za niecałe 30 minut wyciągam to zobaczymy czy zjadliwe zrobiłam :cool2:

cześć tyle naskrobałyście że nie wiem kiedy to przeczytam :(

u mnie bez zmian gdyby nie to że miałam @ (wprawdzie 4 dni wcześniej niż zwykle) pomyślałaby,m że to może ciąża

LILITH, ja dawałam truskawki w całości, tylko te większe na pół kroiłam. Blaszkę mam prostokątną, sporą dosyć, truskawki się nie topią w tym cieście, jak się je wkłada, tylko wystają właśnie, później przy pieczeniu się schowają :tak: mam nadzieję, że Ci wyjdzie, bo jak nie to się uśmieję, hehe.

Ja kartkę kolejną robiłam ;)

Mmm taka smutnawa i humorzasta jesteś?? :(

Ciasto wyszło ale muszę mieć inna blachę jak nic. Ta jest do duuupy i nie wiem jak z niej ciasto wydobyć :D:D Trochę mi się boki przypaliły [ odrobinę ] bo mam taki starodawny piec co od boków grzeje ;/ a i tak się robiło na niższej temp i krócej. Na dniach zrobie nowe to już na pewno wyjdzie eleganckie choć to też całkiem niezłe [ bo już boki wycięłam haha ]:D

Kahaka.. no napisałaś moment przede mną. W sumie troszkę się pośmiać można :D

Jaki ja mam dziś cudny humor.. i nawet dobrze się czuję :) pogoda potrafi zdziałać cuda :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Tak, jak odkrawałam te górne brzegi to uskubałam kawałek :tak: Jeszcze pudrem nie posypałam..
A jak myślisz, wyjdzie dobre jakbym też banana trochę dodała?? Córka sobie życzy takie.. a mi to jakoś się nie widzi.. pewnie dlatego, że ja mam te dwie ręce do pieczenia :-D

Może poczytaj coś?? Ile ja bym dała za normalną książkę a nie ebooki..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry