• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

LILITH, nie próbowałam z bananami, za to z jabłkami i śliwkami wychodzi bardzo dobre też.
Jakoś ostatnio nie chce mi się czytać...Ciekawe co ja zrobię ze sobą w wakacje, jak nie będę do pracy chodzić... :sorry:

Bree, gdzie jestes?

Ostatnia edycja:
reklama
No to sprawdzę, ciacho jest tanie i szybkie faktycznie więc żadna strata jak wyjdzie nijakie. Tylko na pewno muszę piec w 160 st i na jakies 30-35 min.

A może być zaczęła robić więcej takich pięknych kartek i ozdób i to później sprzedawała?? Jakieś to zajęcie jest, przyjemność do tego i jeszcze kaska.

Ja za przykładem Bree zamierzam zacząć robić na drutach z pomocą yt :D Tylko przeraża mnie to, że nie mam jeszcze do niczego wzorków, nie wiem jaką włóczkę wybrać.. moja mam to zbierała sobie swego czasu takie z gazet wzory i wlepiała do zeszytu a później to już sama wszystko.. mi też zdałoby się od czegoś zacząć, dobrze że teraz to google sa ;p

LILITH, z tymi kartkami, to juz mi nawet jedna osoba sugerowała. Ale ja nie wiem, czy to się opłaca-jedna kartkę robi się długo, czasem parę godzin, to musiałabym drogo sprzedawać :-p Robię póki co dla przyjemności i rozdaję na wszelkie możliwe okazje. Jakby ktoś chciał karteczkę ode mnie zrobiona, to chętnie.

Nie mam pojęcia ile u was takie kartki kosztują ale nie są to byle jakie kartki ozdobne więc i cena powinna być przyzwoita właśnie :D
A jak nie kartka to może coś innego, co mniej czasu zabiera a wygląda równie atrakcyjnie.
Możesz też zapisać się na jakiś kurs wakacyjny :-pod tak, dla samej siebie.

Kurcze, coś nie tak z tym ciastem jest ;( ono ma być takie mokrawe i u spodu?? Dziwnie trochę smakuję, może dałam za dużo olejku .. no nic, w moim wypadku to chyba trza poćwiczyć robienie takiego nawet najprostrzego ;/ Albo ja wydziwiam.. poczekam na męża to się dowiem..

LILITH, mnie nigdy nie wyszło mokrawe. Może to wina tego oleju, który dałaś dopiero na blasze - pewnie opadł na dno.
A ja taka kartkę zrobiłam dziś (trochę reklamy nie zaszkodzi :-p ):
Zobacz załącznik 360222
A taką wczoraj:
ZJqizgwgYBtkBKKGeB.jpg

jestem troche mi zeszlo jeszcze w domku troche roboty mialam...
ale chlodna woda na basenie cudna... @ jeszcze nie dostalam...

amalfi ja tam wybieram uzaleznienie od bb :)
lilith nasz Ty cukierniku :) wilgotne moglo sie zrobic od truskawek to ciasto :) nie martw sie cwiczenie czyni mistrza :) a co do pioecow to rozne sa i trzeba je dobrze poznac ;)
ciesze sie ze masz dobry humor i dobrze sie czujesz
mamus dobrze ze głowka juz przeszła
esmeralda witaj nie doluj sie za wczesnie , tak jak dziewczyny pisza zrobcie badania to bedziecie wiedziec na czym stoicie ale nie poddawaj sie badz dzielna a z nami yu mozesz sie wygadac kiedy tylko chcesz zawsze razniej z weterankami :)
zjola poki malpki nie ma to &&&&&&&&&&&, czesto testy potrafia wychodzic dopiero tydzien po planowanym terminie malpiszona ... sciskam Cie mocno!!!!
kahaka te Twoje kartki są przesliczne :)))))))))))))))

jestem po lekarzu..nie czytałam bo dopiero kompa odpaliłam a zaraz kolacje trzeba robić...

więc pani wypytała o wszystko i na początek kazał iśc na pomiar ciśnienia i gluzozę...
110/70 a glukoza 122...
powiedziała,ze w normie...

dalej dała skierowanie na wszystkie badania z krwi...nie rozszyfruje tego...wiem ,ze morfologia ,ob ,tsh i w 2 rubrykach jeszcze coś wypisała,ale nigdy nie miałam tych badan robionych to nie wiem co to-badania ide robic jutro po 9...

powiedziała też ze kwalifikuje sie do rezonansu magnetycznego,ale na skierowanie od niej-czyli od ogólnego-bede czekała z 6 tyg.więc ona robi taki "wałek" ,ze daje mi skierowanie do chirurga...na skierowaniu postawiła jakis tajemniczy znaczek i chirurg mi wystawi skierowanie na ten rezonans ,ze niby po urazie głowy jestem i wtedy bedzie szybcie ten rezonans zrobiony bo juz wciągu 7-10 dni...
tak więc cieszę sie,ze nie olała mojej sprawy..

do chirurga też idę jutro na 9.45.
wystawi mi to skierowanie na CITO i jak bede sie umawiac w szpitalu to mam podać ,ze na CITO i wtedy bedzie szybko...powiedziała,ze czasem robią się jakieś mikrozakrzepy i inne cuda i musi być wynik rezonansu...
jak odbiorę wyniki w poniedziałek z krwi to jesli wszystko bedzie w normie to mam czekać na wynik rezonansu i wtedy przyjść do niej ,a jak jakieś wyniki beda nie halo to w poniedziałek od razu mam do niej przyjść....

tak wyglada moja sytuacja na tą chwilę...

aaaaaaaaaaaaa przepraszam -jeszcze @ dostałam o 16.oo

Mamus dobrze ze udalo Ci sie tak syzbko wszystko zalatwic , MR lepszy tak jak dr powiedziala... to dzialaj i dawaj szybko wyniki badan :) &&&&&&&&&& żeby wszystko bylo ok :)))))))))
co do @ to powiem tylko tyle niech ja ....j strzeli ....

a zapomnaialm Wam napisac zakupilam sobie ksiazke polecana na bocianie:
Drogi ku płodności. Wszystko o diagnostyce, leczeniu i metodach wsparcia w niepłodności |
wczoraj do mnie przyszla i jak dla mnie jet to calkiem przyzwoite kompendium wiedzy , bardzo fajna i wiel ciekawych rzeczy w niej umiescili takze ja polecam :)))))))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry