Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bree, a gdzie Ty mieszkasz? Długo już jesteście po ślubie? Weź wstaw jakieś zdjęcie swoje! My na początku wątku wstawiałyśmy, ale Ciebie chyba jeszcze nie było. Ciekawa jestem, jak wyglądasz ;-)![]()
Martusiu byłam na diecie DukanaKasiu to strasznie późno ta Komunia jak ty o 11 się dopiero z domu wybierasz ;/ Ja już nie pamiętam kiedy byłam na jakiejś, a poszłabym sobie-zawsze to jakaś wyżerka
Dziś wstałam o 11Ale chciałam się wyspać bo dziś znów na nockę idę...
suzi, ale po suwaczku widzę, że już bardzo dużo schudłaś! Na jakiej diecie byłaś?
dla mnie rewelacja, tylko że brakuje mi wytrwałości
i przerywam dietę
...potem zaczynam od nowa! WIem że jest to złe...ale brak mi motywacji bo wyskoczyło wesele, urlop no i jakoś tak od dłuższego czasu miałam mega obżarstwo
i teraz mam 5kg do przodu. No i dodatkowo mam straszną tendencję do tycie więc jak tylko sobie pofolguję to zaraz kg idą w górę
Cześć dziewczynki.
Jestem. Właśnie wróciliśmy z M. z wycieczki rowerowej. Palić słońce zaczęło niemiłosiernie a my bez czapek.
Kahaka u mnie też @ w tym miesiącu mega dziwna!! Dwa dni niby normalnie, w trzecim dniu plamienie i cisza. Ja mam dziś 7 dc (zaraz zrobię suwaka). Cholera jak tak dalej pójdzie to mnie tu zaraz owulka zaskoczy. ;-)
Co do robótek to zaczęłam chłopięce buciki. Trochę się pomęczyłam, bo chciałam zrobić trampeczki a nie znalazłam schematu i sama kombinowałam. W sumie udało się. Zaraz zrobię zdjęcie.
No to wklejam.
Do tego planuję jeszcze czapeczkę i bezrękawnik.
Zobacz załącznik 360554
Zobacz załącznik 360555
Kolorki to taka soczysta limonka i jasny popiel - nie wiem czy widać na zdjęciach.
Lecę na obiad do mamy. Życzę wszystkim udanej niedzieli. :-)
Hej,
wrócilismy z Komunii. Znowu się objadłamOd jutra powrót do diety.
suzi, widzę po suwaczku, że na diecie jesteś. Dużo juz schudłaś, gratulacje! Ja byłam też w kwietniu-maju na diecie i schudłam 6 kilo. I teraz się muszę pilnować, żeby nie wróciły kilogramy. Babo kochana, ja mam 4 dc, to co TY mi tu o testach piszesz
Bree, mama, kurde, wszystkie miałysmy jakieś dziwne cykle. U mnie tak sam0-2 dni @, trzeci dzień plamienie, a dzis nic!
Bree, jakie cuda te butki!!! Ja też chcę takie!!!!
mari, jeera,amalfi witajcie!
No właśnie ja też pierwszy raz brałam Acard.
Też oglądam X-Factor nie wiem w sumie za kim jestem Ada ładnie śpiewa ale tak jak wiele innych wokalistek. Brakuje jej wyrazistości. Ja w sumie chyba jestem z Gienkiem. Bo Michał to jak dla mnie zbyt dużo wyrazu... ;-)
Co do Michała to jestem w tej połowie ludzkości która woli go NIE OGLĄDAĆ