• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

a czas płynie nie ubłaganie, nie wiem kiedy my zdążymy tą całą radosną gromadkę spłodzić :P chcieliśmy mieć conajmniej troje, a tu z jednym problem, teraz widzę, że życie wcale nie jest takie jakim człowiek sobie je zaplanuje, czasem dzieje się coś niezależnie od nas..a powiedzcie jeszcze czy ktoś dzielicie się jeszcze z kimś swoim problemem, wie ktoś jeszcze ?? no oprócz męża.. no i tutaj na forum? bo u mnie nikt nie wie, jak ktoś się mnie pyta dlaczego jeszcze nie mamy dzieci, to ja się tylko głupio uśmiecham i mówię, że jeszcze mamy czas..albo porpostu jak ktoś mnie zadręcza tymi pytaniami i irytuje, to mówię, że nie lubimy dzieci... no i to wszystko, a tak naprawdę jest mi bardzo przykro i smutno z tego powodu, niby to takie proste, nie myśleć już o tym wszystkim, ale teraz to dopiero się zaczęłam martwić, prędzej tak nie było, już nie wiem, poprostu czuję pustkę ...

reklama
teraz jest mój czas, znaczy mój i męża ;) , 23 czerwca mam dostać @ zobaczymy .. co będzie, a jak tam mój suwaczek?? widać go?? u mnie się nie wyświetla nie wiem czemu?? ;/ coś chyba nie tak zrobiłam, przy wstawianiu go... :confused:

Hej,
tymonka, oby pęcherzyki pieknie rosły!
mama, to miałaś dzień :-D no i kciuki za wyniki badań
esmeralda, ja też za dużo myslę o tym wszystkim-moje pierwsze dziecko powinno mieć już 10 m-cy, a teraz powinnam być w zaawansowanej ciąży...:-(Staram się odganiać te myśli, bo idzie zwariować. U mnie o poronieniach wiedzą rodzice, teściowie i jedna kuzynka. Nikt więcej.
wikula, i jak film bo mój mąż chce iśc koniecznie.

esmeralda, nie widać suwaczka. Co do Acardu-ja biorę na zlecenie gin. Jestem po 2 poronieniach, nie wiadomo jaka była przyczyna. Acard zapobiega mikro zakrzepom.

Ostatnia edycja:
jestem...
zakupy zrobione,rozpakowane :)
pelargonie juz w doniczkach na parapetach :)
gozdziki w ziemi wkopane-myslałam ,ze ducha wyzione na tym skwarze....jeryyyy jak gorąco:szok::baffled:

Wikula- no dokładnie..nie każdy teraz chetny do pomocy a oni przyjechali i to jeszcze przyczepkę na towar załatwili i betoniarkę...
bardzo nam pomogli:tak:
a ile smiechu było:-Doczywiście każda budow musi mieć swojego kierownika :tak:
ja nim byłam:-D:cool2:

Esmeralda- musisz skopiować bb code i wkleic w sygnaturę :tak:moze nie ten kod skopiowałaś..

Kahaka- dzięki za &&&
wyniki odebrane i niestety wszytko jest w normie...myślałam,ze gdzies jest przyczyna tych bóli głowy,tych zawrotów..tego krwotoku ,ale nie...teraz uszę się w szpitalu na rezonans głowy umawiac...

TSH MAM 1,54 A NORMA TO 0.27-4.2
hemoglobinę mam super bo 13.9 -norma 11.5-15.7...ostatnio jak robiłam to była 11.3..
OB mam 6 norma 2-15
kreatynina ,sód,potas-wszystko si
badanie moczu --------//---------

genaralnie jestem zdrowa:baffled:

mama, to niby dobrze, że wyniki ok, ale dalej nic nie wiadomo... Ale TSH masz piękne :-D oby tylko w tym rezonansie nic nie wyszło.

Mnie się nudzi trochę..........

Kahaka- ja się nie znam na tarczycy....ale skoro piszesz ,ze mam piekne no to si:-D
czyli tych fs3 fs4 czy jakos tak-nie trzeba robić???

a ja juz tak urobiona jestem ,ze marzę o chwili ,zeby posadzić dooopkę..teraz własnie kawe zrobiłam i troche na bb pobede ..

prysznic chłody sobie strzeliłam co za radość:tak:
chłodny prysznic przy uchylonych oknie:-)

a gdzie Lilith,Lopop,Bree,Tymonka,Betusia,Ewcia,Iza?????????????i reszta gangu?????????????

za 2 godziny jadę po Zuzę więc mam troche czasu ,zeby sie wybyczyć...

Hejka,

na tym wątku jestem pierwszy raz. Staramy się ponad 2 lata, więc już też jestem weteranką :tak: mieliśmy w tym cyklu podejśc do IUI. Niestety moje policystyczne jajniki nie zareagowały na clo i metformax i nic z tego w tym cyklu. Do tego zmarnowały mi się kolejne 4 pęcherzyki. A mam niską rezerwę jajnikową. Nic tylko wrzeszczec się chce :realmad:
Czy któraś z Was stosowała kiedyś Femarę?

czesc :)
przepraszam , że się nie odzywałam, ale moje jelita i żołądek dają mi się we znaki w moim obecnym stanie, myślalam, że przejdzie, ale nic z tego ;(

pozdrawiam WAs gorąco :) i idę spać :))

kasik, witaj na staraczkach. Ja nie pomogę, bo się nei znam na PCO. Zaglądaj do nas, tu jest fajnie! Ten wątek jest szczęśliwy-juz 3 brzuchatki mamy!

palemko, nie daj się mdłościom! Kiedy suwaczek zrobisz? ;-)

reklama
Palemko- witaj kochana..przykro mi ,ze nadal cierpisz....ale idz spać ,najlepiej zrobisz...groszek rosnie zdrowo to najwazniejsze :))
ściskam Cie kochana :*

Kasie- witaj,ja nie brałam tego leku,ale chyba Amalfi brała Femarę....
przykro ,ze masz niską rezerwę i organizm niezareagował na clo...mój reaguje,ale za to endo upośledza i tak czy tak-lipa...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry