• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Haha no ładnie Mama już kombinację jakieś? ;>

No to ja wyszłam jak słońce świeciło i lać przestało w końcu.. doszłam do sklepu nr1 i lunęło. U nas niestety nie ma aż tak ciepłego deszczyku.. bo jak słońce zajdzie to jest zimno.. teraz za to zaś skwar.
A czemu Mama u Ciebie ogrodów nie można podlewać? :szok:
@ mi się już skończyła, fajno :) Jeszcze po powrocie ze sklepu odkryłam że mi spodnie na tyłku pękły haha :D to jeszcze nic, bo niedawno moje ukochane jeansy przetarły się na pośladkach i nawet nie zauważyłam kiedy pękły z obu stron i wszystko odsłoniły :-D
Sałatkę już zrobiłam na obiad kluski/pierogi z cebulką i boczusiem i do tego barszczyk. A później ciacho robie. Mój to zjadą na dzień blache tego Kahakowego ciasta :-D

reklama
LILITH, chciałabym Cię zobaczyć w tych pękniętych dżinsach :-D cieszę się, że ciasto smakuje!
mmm, zjadłabym takie muffinki, ale muszę sie pilnować, żeby znowu nie przytyć :baffled:

U nas burza mała przeszła a teraz od nowa grzmi.

hej
Lilith ładne pośladki masz to mozesz je pokazywać:)
palu przykro mi ale nie poddawaj się znam dziewczynę co z takim samym jak ty przypadkiem zaszła po pierszym IUI:)
mama a warzywniak też masz???? czy nie bawisz się w takie rzeczy

u mnie wczoraj popadało dzisiaj znowu burza krąży:) może mocniej zleje ziemię:):)

jestem ..dzieci odebrane-lody wcinamy..
taras otwartu-grzmi i pada-to znaczy taki kapusniaczek..

Lopop-miałam warzywniak ,ale....mrówki przeżerają wszystko-żodkiewka wygladała jak sitko to odcedzania makaronu:szok:i dałam sobie spokój..

mmm-mówisz,ze nie trzeba się na kontrast zgadzać?????????

Lilith- hahaha-no tak,poslady ładne to pokazuj:)

Martusia..:)))))) powiadasz,ze mnie znajdziesz jak sie nie zapiszę :))

nie,no z taka ekipą nie ma co zadzierać...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry