• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Palemka gratulacje kochana pozytywnie zazdroszczę widoku serduszka:) bardzo się cieszę
mama no z tymi mrówkami to jest masakra u mnie w tym roku krecik się pojawił:( będę z nim walczyła do upadłego:)
mmm super przepis już ściągnęłam mój synus uwielbia piec więc w sobotę wypróbujemy:):)
Bree lolitka ma rację z tym śluzem bo przecież są niektóre kobiety co wcale nie mają śluzu a mają dni płodne to zależy od typu kobiety a z kolei inne zalewa- cóż nikomu nie dogodzisz;-)

reklama
Lolitka,Bree witajcie ;))

Lopop- też walczyłam z kretem w tamtym roku!!! z cała rodziną mi się wprowadził:wściekła/y:
ale powiedziałam im won!!! i w tym roku -póki co ciiiiiiiiiiisza!!

Lilith- no ja tez muszę dżiny kupić....

zrobilismy z Tomem wylewkę pod bloczki-jutro bedziemy kłaść..teraz jest ładnie i równo:)
jestem kierownikiem budowy to nie może być inaczej:))))))

ale mi smaka robicie na to ciacho...tak się zbieram i zbieram i pewnie w sobote zrobię!!

Boże, nie uwierzycie. Oczy mi się zamknęły i zasnęłam przy lapku. Teraz się obudziłam. Po prostu padłam!!

a który to dc?

Właśnie dziś 10 dc a cykle mam 26 dniowe. Już powinno być mokro że ho ho!!

Bree, spokojnie, może owu parę dni później będzie niż zwykle. Co to za pesymizm? Dlaczego by miało nie być owu?
No dobra wstawię ze 2 karteczki:
Zobacz załącznik 361558 Zobacz załącznik 361559

U mnie dopiero 7 dc, a juz ze 4 dni mnie jajnik prawy kłuje. Ale śluzu zero na razie.
Bree, jak w pracy nowej?

Kahaka u mnie to straaaaasznie dziwne że śluzu brak. Martwię się że coś mi się porobiło po odstawieniu casta.

Karteczki prześliczne. Masz talent. Jak się okazja nadarzy to zamówię u Ciebie. Wiem, wiem, że nie robisz na sprzedaż!! Może zrobisz wyjątek...

W pracy fajnie bardzo. Trochę już się wdrożyłam i poczułam przez to odrobinę pewniej.

bree - nie musisz miec sluzu zeby byla owu.... tempka jest pewniejszym znakiem... jak jutro sie nadal bedzie utrzymywac to znaczy ze juz mialas...

a tak wogole to siemka wsiem
kahaka- fajowe te kartki

Lolitko wiem kochana, ale ja tak NIGDY nie miałam. Wiem, że nie ma reguły bo organizm to nie zegarek ale mój dotąd działał bez zarzutu, więc co jest, się pytam??? ;-)
Poczekam jeszcze zobaczymy. Ale normalnie zerowe zero płodnego. Samo białe mleczko - ilościowo też bez szału. No przy takim śluziku to się chłopaki nie przebiją nawet jak owu będzie.

Aaa no a ttempka to na bank zakłócona nigdy nawet w fl nie miałam takiej ptc - góra 36,8 - 36,9

Ostatnia edycja:
Hej!
Ja dopiero do domu dotarłam, to nawet nie bede odpisywala, bo za dużo tego...

Jakby któraś z was miał chęć to spójrzcie na mój wykres tempki i powiedzcie kiedy według was mogła być owulka???
Nie byłam na podgladanku i nic nie wiem...
28dni

mama ta moja suczka to cwana bestia :)

bee może faktycznie tempka zakłócona, a co do śluzu to ja w tym cyklu też płodnego nie zaobserwowałam a już 21 dzień :)

wikula ja stawiam na 19dc ale jutrzejsza tempka będzie decydująca

Bree, ale ten śluz to gęsty masz czy wodnisty? Bo jak wodnisty, to jak najbardziej płodny. Ja np. prawie nigdy nie mam śluzu Bj, zazwyczaj woda taka. Co do kartek-dla Ciebie zrobię wyjątek ;-)
wikulka, szkoda, że śluzu nie zapisałaś. Ale według temperatur i testów owu, obstawiam 18-19 dc.

U mnie ten cykl też chyba będzie dziwny...Od 4 dc (!) boli mnie jajnik, typowo jak na owu, a dzisiaj to już szczególnie (7 dc). Bez sensu!

Wikula- wszystkiego najlepszego na kolejne lata w szczęśliwym małżeństwie :))):tak::tak::tak:
3 lata to juz ładny staż :)

co do owu to myslę ,ze 17d.c. albo 19d.c.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry