• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Wikulka życzę wielu kolejnych lat w szczęściu!! No i spełnienia najważniejszego wspólnego marzenia.

Kahaka świetny blog!! Właśnie odwiedziłam :-)

A śluz mam taki normalny jak przed miesiączką. Gęsty, raczej nie wodnisty. aaa co będzie to będzie.

U nas burza szleje. Kolejna dzisiaj!! Lejeee jak z cebra.

Kahaka- Wikula drinki mmm mufinki :)))pojemy ,popijemy :))))

Bree- a ja siedze na tarasie...u nas chwile popadało i cisza ,spokój......jest trochę chłodniej-przyjemnie ..

Wikula: najlepszego!

U nas burzy wcale nie było, ani deszczu :(

Ja mam silikonowe foremki na muffiny, na 6 sztuk tylko ;/

Upiekłam dziś biszkopt, a juto będę krem robić-piekę ciasto dla mamy na piątek do pracy-ma imieniny...

Martusia- cześć :)
widzisz Wikula miała stawiac ,ale uciekła nam :)))

u mnie też burzy nie było-pogrzmiało 5 razy i przez 3 minuty popadało;/;/ot i wszystko...

Bree, ten blog to bardziej dla mnie samej niż dla ludu :-D jak widzisz nikt tam nie zagląda, bo i nikt o nim nie wie ;-) a z tym śluzem, to spokojnie, może lada dzień się pojawi, a cykl się wydłuży o parę dni, toż to nie tragedia :tak:
Marta, jak tam w pracy, podoba Ci się? Na długo masz umowę?

U as od południa przeszły ze 4 burze pod rząd, teraz jest spokój.

reklama
Bree, ten blog to bardziej dla mnie samej niż dla ludu :-D jak widzisz nikt tam nie zagląda, bo i nikt o nim nie wie ;-) a z tym śluzem, to spokojnie, może lada dzień się pojawi, a cykl się wydłuży o parę dni, toż to nie tragedia :tak:
Marta, jak tam w pracy, podoba Ci się? Na długo masz umowę?

U as od południa przeszły ze 4 burze pod rząd, teraz jest spokój.
kaha jak nikt jak ja byłam, ustaw sobie licznik to zobazczysz ile osób zagląda,
na moim blogu było tylko 2000 osób a istnieje prawie rok i mam tylko 5 komentarzy :(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry