• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Bree szyjka wskazuje,ze jestes przed owu-bo na owu mięknie i sie otwiera...

Wikula- ja mango poproszę :) chlusne i zmykam pod prysznic...

Kahaka- kartki piękności :)

Martusia- szaleństwo- :)))))szampan do kolacji:-)ojjj chyba coś bedzie:cool2:

Amalfi- piekności!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:szok:-pierwszy raz???aż ciężko uwierzyć :)
gratki!!!!!
rób,rób-blizniaki czekają na nakrycia głowy:))ta żółta czapusia słodka-wszystko piekne :)

Amalfi, cudowne!! Widzisz jakie to proste!! :-)
Śliczności!!

Ps. Jak chcesz żeby bucik ci się na piętce wyprofilował to pomijaj ostatnie oczko z rzędu.

amalfi cudne:)

wikula wszystkiego najlepszego samych szczęśliwych dni wspólnie spędzonych:) i spełnienia marzeń a szczególnie wiesz jakiego :):):)

ja nie mówiłam o stawianiu no ale jak częstujesz to poproszę zielonego:)
ale mam smaka na piwko:oo::oo: a tylko mam gengersa

o kurczę, amalfi, ale super! Zwłaszcza sukienusia mnie się podoba :tak: Więc chyba to nie jest jakoś bardzo trudne, może i ja spróbuję...

Ja zabieram jednego drinka i uciekam już dzisiaj.
Dobranoc!

Pierwszy raz przysiegam, wczesniej robilam tylko slupki i polslupki, to wszytsko co umialam zrobic i prostokat z tego. A ta zolta czapeczka jest na prezent wlasnie, corka kumpeli ma roczek i dam jej taki wlasnie prezent, jeszcze moze cos dorobie do tego. Ide robic kiecke jeszcze jedna, ale tym razem z glowy na bazie tego co sie nauczylam w ciagu dwoch dni hehheh

kahaka no jak ktos ma manualne zaciecie to nie jest takie trudne, ja robie na drutach, wiec to na pewno mi ulatwilo sprawe, ale szydelko bylo mi prawie obce

reklama
mamcia - hej :))
amalfi - rózowa sukienka piękna :)
kahaka - kolorowych :)

piwko, drinki ....mmmm... ja mogę się tylko smakiem obejść .....

..... a więc na usg byłam, fasolka zobaczyłam, urósł skubany z 0,5 cm na 1,23 cm w ciągu 9 dni :)
laugh.gif

Serducho biło, ale jeszcze nie słyszałam, bo doplera dopiero po 10 tyg włączają ...
Skonczyłam 6 tydzień :) zaczynam 7 my :))

a teraz idę spać, padam na twarz :) miałam pracowity dzień ... a jutro musze wstac o 7 bo do pracy idę ...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry