• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Hej, my u teściów...
Bree, właśnie kupiłam włóczkę grubą dość, dziś wieczorem popróbuję. A Ty swojego zmolestuj dziś. Ja swojemu też nie daruję, chociaż mam coraz większe wątpliwości, czy oby na pewno ta owu się zbliża...

mama, Właśnie dostałam wiadomość z sierpniówek, że jednej z nich zmarł wczoraj synek :-( Boże, płakać mi się chce. Okropne stracić ciążę na wczesnym etapie, nie wyobrażam sobie jak to jest już w 3 trymestrze. Tak mi szkoda tej dziewczyny...

Straszna wiadomość!
Współczuję:(

Mama,no niestety,nie da się...przyjechał,pomilczeliśmy i pojechał.Żadne słowa nie wydusiło:(
Pojechał do pracy i pewnie długo tam zostanie:( KUŹWA! Życie... :(

reklama
Hej już jestem.

mama05 no włąsnie wiem, sama tak myśle. Lekarz mnie wkurzył, bo niby lekarka, która będzie mieszac nasionka, będzie dopiero jutro wieczorem. Mówił, że jeszcze zadzwoni do niej i moze będzie jutro wcześniej. A ja sie wściekam, bo każda godzina jest ważna. Jak zaczynaliśmy rozmowy na temat IUI, to mówił, że zrobi mi podwójnie, raz na nie pęknietym i potem na pęknietym. A teraz dupa, olal mnie. Bo nie ma lekarki, a co mnie to w sumie obchodzi, to oni się powinni dopasowac do mnie, wkońcu płace im za to. No jestem wściekła na maksa, co ja mma teraz robic....??? Przeciez nie pojade do innego lekarza, nikt mi nie zrobi zabiegu jak nie zna cyklu itd. Masakra...

Kasik dopiero teraz doczytałam Twój post. Wkurzyć się można. Lekarze podchodzą do nas jak do histeryczek. Im wszystko jedno czy się uda czy nie. Nie zdają sobie sprawy ile nas to nerwów, emocji i przeżyć kosztuje???? Pani doktor pewnie ma grilla dzisiaj i nie może się urwać!!

Bree- nie wydaj za dużo ;)))

No za późno przeczytałam... Masakra 170 zł wydałam a w sumie kupiłam tylko trochę chemii i
żwirek dla kotów.

Hej, my u teściów...
Bree, właśnie kupiłam włóczkę grubą dość, dziś wieczorem popróbuję. A Ty swojego zmolestuj dziś. Ja swojemu też nie daruję, chociaż mam coraz większe wątpliwości, czy oby na pewno ta owu się zbliża...

mama, Właśnie dostałam wiadomość z sierpniówek, że jednej z nich zmarł wczoraj synek :-( Boże, płakać mi się chce. Okropne stracić ciążę na wczesnym etapie, nie wyobrażam sobie jak to jest już w 3 trymestrze. Tak mi szkoda tej dziewczyny...

Kahaka no to trzymam &&& za powodzenie w szydełkowaniu. Tylko się nie wciągnij jak Amalfi bo na męża Ci czasu nie starczy ;-)
Ja mojemu dziś nie daruję!!

Boże nie mam słów. Nie wyobrażalna strata. Podziwiam kobiety, które się podnoszą po takiej tragedii. Ogromnie jej współczuję. Potrzeba jej teraz wsparcia najbliższych i dużo siły.
Aniołkowi z pewnością lepiej po drugiej stronie. Nie czuje bólu... Ale mamie z pewnością serce pękło.

Lecę do mamy na obiad.

Bree, u mnie to chyba dupa z tą owulacją....Susza cały dzień, tylko rano, po wstaniu z łóżka śladowe ilości śluzu...:-(Wściekła jestem, bo mąż w poniedziałek rano wyjeżdża i cykl stracony.

Kayah - Za późno - tekst piosenki, tłumaczenie piosenki, teledysk na Tekstowo.pl

Z dedykacją dla wszystkich które się kłócą ze swoimi połówkami-właściwie to piosenka dla Waszych połówek :)

Kasia, straszna wiadomość... ;/ kurcze mojej jednej znajomej synek miał się urodzić w sierpniu, urodził się w maju... tzn wyjęli go bo przestał rosnąć... nadal są jakieś komplikacje... Mam nadzieję, że wszystko będzie ok...

Ostatnia edycja:
reklama
Dziekuje dziewczyny za wsparcie. Dzwonilam poraz drugi i prosiłam o wczesniejszy zabieg, lekarz sie upiera, ze i tak pecherzyk jescze nie pękł, wiec jutro nie powinno byc za późno. Dla mnie "nie powinno" to za mało. Powiedział też, że mozemy dzis sami popróbowac, że i tak plemniki będą wspomagane wiec mozna dzis ich uzyc. I tak zrobimy, ale jeśli się nie uda w tym cyklu, to będę wiedziała czyja to wina. Ale co by nie było, to już nigdy do niego pójde. Zobił mi dobrze hsg, ładnie udrożnił jajowody, dwa miesiace później zaszłam. To że poroniłam, to już inna kwestia. Ufałam mu i wierzyłam. Ale teraz to już przesada, brakuje słów po prostu. Dla mnie ten zabieg teraz nie ma sensu. Mówił, że zrobi podwójnie, a teraz sie z tego wycofuje. Najpierw walka z jajeczkami, teraz z lekarzem... Oszalec można!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry