• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Hej Mama:)
U nas nici z działania:(((
Nie było gdzie i jak,cykl stracony a ja siedzę w domu sama i zapłakana:(

Oliwka- zabraniam tak mysleć !!!!
pęchol i endo piekne !!działania już raz były??były..
mieliście rano dzis działać tak?? nie działaliście bo pewnie dzieci...
podziałajcie wieczorem-bedzie git!!a ja &&&&&&&& zaciskam ...wytrzyj gile,przygotuj pyszną kolację i do pracy rodacy...nie mazać mi sie tu :)))))))))))))

bedzie dobrze-tylko trochę wiary i optymizmu :)):tak:

Kasik-jeśli był taki pęchol to jutro rano ja bym molestowała gina....bo jak pęknie za kilka godzin to komórka jajowa jest zdolna do zapłodnienie przez 24h może być wieczorem za pózno i kasa pójdzie w błoto..a przeciesz ~~~~o jeszcze muszą dolecieć do jajka...
ja bym poszła na IUI dziś wieczorem lub jutro rano...moja kumpela miała IUI i wiem ,ze tu każda godzina jest ważna ...

Martusia witaj kochana,fajnie,ze wleciałaś ...czyli dzis na nockę idziesz?;/
a śluzik najważniejsze zeby był w środku dla ~~~~o na zewnątrz nie musi się pokazywać :)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć weteranki.

Kahaka, mama nic wczoraj nie podziałaliśmy!! :-( M wrócił z imprezy po 1 w nocy i lekko nie w stanie!! To znaczy jemu się wydawało że w stanie ale ja się obawiałam że mi krzywdę zrobi. Poza tym zapach nie był zachęcający ;-)

Mama no to lipa z tą Twoją główką. Zatoki to paskudna sprawa. Ja też miewałam kiedyś nawracające stany zapalne. Polecam Ci ibuprom zatoki. Pomaga. Ale raczej radzę wziąć na noc. Fajnie wysusza ten katar no i głowa tak nie boli. To tak doraźnie.

Amalfi ale się wkręciłaś. Dawaj fotki kolejnych dzieł.
Kahaka polecam do bucików sztywniejszą włóczkę - grubszą. Będzie Ci łatwiej na początku.

Ostatnia edycja:
mama05 no włąsnie wiem, sama tak myśle. Lekarz mnie wkurzył, bo niby lekarka, która będzie mieszac nasionka, będzie dopiero jutro wieczorem. Mówił, że jeszcze zadzwoni do niej i moze będzie jutro wcześniej. A ja sie wściekam, bo każda godzina jest ważna. Jak zaczynaliśmy rozmowy na temat IUI, to mówił, że zrobi mi podwójnie, raz na nie pęknietym i potem na pęknietym. A teraz dupa, olal mnie. Bo nie ma lekarki, a co mnie to w sumie obchodzi, to oni się powinni dopasowac do mnie, wkońcu płace im za to. No jestem wściekła na maksa, co ja mma teraz robic....??? Przeciez nie pojade do innego lekarza, nikt mi nie zrobi zabiegu jak nie zna cyklu itd. Masakra...

Bree- ja tez nie lubie jak Tom po imprezce jakieś wraca i ten tego...ale on sam jakis czas temu powiedział-alkohol wzmaga pożądanie ale osłabia wykonanie ;))))))))))

mój żadko chodzi na imprez -chyba że z pracy,ale jak raz zrobilismy patologie i sami podrinkowaliśmy i mi sie wzięło na amory to tak własnie było-działał ,ale finału niet:sorry::-pi teraz juz wie ,ze po alko nie ma co się zabierac :)))
więc ja nie wiem jak po pijamku mozna dziecko zrobić :-D:-D

Kasik dzwoń i molestuj o każdą wczesniejsza godzinę !!!płacisz i wymagasz...nie twoja wina ,ze to w weekend wypadło..

Ostatnia edycja:
Mama,dzięki...tracę nadzieję,ginek kazał co 36h,raz było,dzisiaj nie i już nie będzie,oboje mamy nastroje bardziej na pogrzeb niż na staranka:(

Kasik, Co do pęcherzyka po zastrzyku uwalniającym to ja zatrzyk dostałam wieczorem ok 20 a komórkę pobierali rano ok 10-11...zapładniają chyba dobę po pobraniu...ale jak jest z samą inseminacją to nie wiem więc nie pomogę:(
Współczuję Ci bo wiem jakie to ważne...
Może zadzwoń i opiernicz go zdrowo to się weźmie w garść doktorek?

Bree- ja tez nie lubie jak Tom po imprezce jakieś wraca i ten tego...ale on sam jakis czas temu powiedział-alkohol wzmaga pożądanie ale osłabia wykonanie ;))))))))))

mój żadko chodzi na imprez -chyba że z pracy,ale jak raz zrobilismy patologie i sami podrinkowaliśmy i mi sie wzięło na amory to tak własnie było-działał ,ale finału niet:sorry::-pi teraz juz wie ,ze po alko nie ma co się zabierac :)))
więc ja nie wiem jak po pijamku mozna dziecko zrobić :-D:-D

A mój M to te imprezki w pracy ma co roku takie integracyjne (musi się integrować, bo pracuje tylko na część etatu i nie ma za bardzo kontaktu ze współpracownikami na co dzień)
i zawsze źle się to kończy ;-)

A co chęci to się zgadzam choć z możliwościami - jak mówisz - kiepsko.

Lecę do sklepu.

Ostatnia edycja:
Oliwka- ale do wieczora jest jeszcze trochę czasu to moze Wam się humory poprawią...wiem,ze to dołujące..ja brałam Clo i jak gin mówił po usg ,ze dziś działać a tu nagle coś nie wyszło to nagła krew mnie z nerwów zalewała....!!wiem jak się czujesz,ale jeszcze nic straconego...działajcie wieczorkiem ,skoro rano nie było mozliwości...

Bree- nie wydaj za dużo ;)))

Oliwka- i bardzo dobrze!!
pogadajcie i ze spokojem do tematu podejdzcie...nie zawsze sie da tak jak lekarz radził,ale 1 działanie było i teraz bedzie drugi ,a że parę godzin pózniej niż zalecił...Twój pechol miał 20mm tak??to jeszcze nie jest za pózno.

wierz,ze dacie radę-&&&&

reklama
Hej, my u teściów...
Bree, właśnie kupiłam włóczkę grubą dość, dziś wieczorem popróbuję. A Ty swojego zmolestuj dziś. Ja swojemu też nie daruję, chociaż mam coraz większe wątpliwości, czy oby na pewno ta owu się zbliża...

mama, Właśnie dostałam wiadomość z sierpniówek, że jednej z nich zmarł wczoraj synek :-( Boże, płakać mi się chce. Okropne stracić ciążę na wczesnym etapie, nie wyobrażam sobie jak to jest już w 3 trymestrze. Tak mi szkoda tej dziewczyny...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry