• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

Ewcia -wlatuj -jeszcze trochę zostało :) dzieci migiem wciągnęły i na końcu popiły kefirem ;)
podeszły do mnie i mówia-mamą dziękujemy za przepyszny obiadek-jesteśmy z ciebie dumni
a093.gif
a093.gif
c029.gif
c007.gif

reklama
Wiecie co, przyznam się Wam do czegoś, ale obiecajcie się nie śmiać :zawstydzona/y:

Parę tygodni temu, na ulicy zaczepiła mnie babeczka i zapytała mnie czy jestem zapisana w jakiejś agencji reklamowej :szok: że niby ja??? :szok:
Jak odparłam jej, że nie, dała mi wizytówkę i zaprosiła na jakiś casting :sorry2: W domu nic nie mówiłam, bo sama się z tego śmiałam, ale właśnie jak jednego pięknego razu mój m mnie wnerwił, poszłam sobie odreagować do fryzjera i wyciągając portfel znalazłam tą wizytówkę. Tego samego dnia zadzwoniłam, powiedzieli że mogę podjechać więc podjechałam, ale prawie stamtąd nie zwiałam :sorry2:

2 tygodnie później chcieli mnie do jakiegoś serialu "głęboka woda" czy jakoś tak, miałam tam odegrać jakąś postać, ale zrezygnowałam. A tydzień temu dostałam rolę do jednego z tych seriali na Polsacie i też zrezygnowałam :unsure:
Powiedziałam o tym mojemu Kubie, na początku się śmiał a potem powiedział, że szkoda że nie wiedział bo by mnie tam zaciągnął :zawstydzona/y:

A trema? Kamera przecież pogrubia i w ogóle przecież się nie nadaję :ninja2: no i jak sobie pomyślałam, że zobaczyliby mnie znajomi to mieliby ubaw do końca życia :rofl: Nie, nie, nie - to nie dla mnie :huh:

Hej, byłam w mieście, tacie na jutrzejsze święto kupiłam wodę toaletową. No i test ciążowy na niedzielę :sorry2:
Ewcia, ja juz prawie wakacje mam, bo jeszcze rada ped. dzisiaj...Udanego wyjazdu!
Balbinka, szkoda, że się nei zdecydowałaś, może byłaby to fajna przygoda? Ale z drugiej strony, jakbys się miała stresować, to może rzeczywiście nei ma sensu...
mama, ale dzieciaki kochane, podziękowały za obiadek, kto by pomyślał :-D
kora, hej hej :-)

cześć

podczytałam was w pracy i teraz mogę poodpisywać :)

lopop nie mam niestety namiarów na tą wróżke, ona jest gdzieś z pod krakowa i ood czasu do czasu przyjeżdża do miejscowości gdzie mieszkają teściowie,. ostatnio teściowa u niej była i spisywała wszystko co wróżka powiedziała :)

bree dziwne te grzyby ale jakie dobre :)

tymonka ja tam jestem dobrej myśli i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kora obieecuję że przepis dzisiaj wrzucę, a jeśli o tą wróżkę chodzi to nie napisała o przełom którego roku chodzi więc jeszcze się łudzę :)

oliwka zaglądałam z pracy kilka razy żeby zobaczyć czy jest wynik trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&

ewcia musisz być twarda i zobaczyć czy faktycznie mu zależy, nie tańcz jak ci zagra!! to on nabroił i niepozwól żeby całą winę zrzucił na ciebie, niech zatęskni :)

balbinka WOW!!

Ostatnia edycja:
kasia trzmam &&& do niedzieli.....ja mam rade we wtorek,,ale i tak uwazam ze juz wakacje..
mmm helołka..staram sie byc twarda,,ale ja tez tesknie..ale sie nie dam...

Balbinka- no wiecie co???myślałam,ze to tylko w filmach tak jest ,ze idziesz ulicą a tu....

szkoda,zę sie nie zgodziłaś-mielibyśmy gwiazdę na bb i dla Ciebie przygoda :)
no ,ale to Twoja decyzja i ją szanuję :)

kamera pogrubia-błagam Cie Ty i Twoje 46 kg....
i047.gif

Stres by był, nawet jak ktoś mnie filmuje amatorską kamerą to bardzo tego nie lubię, ale ponoć na Castingu wyszło mi super :zawstydzona/y:
Ale wiadomo, jak przyszło już na poważnie się zastanowić to widziałam same minusy tej przygody i wymiksowałam się z tego :eek:

Mama :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: no pogrubia, pogrubia ;-)
Gdyby zaczepił mnie facet tak na ulicy to pewnie by w zęby dostał, ale na wizytówce TAKO MEDIA, sprawdziłam, jest. Ehhhhh nie ma co żałować, jestem gwiazdą domowego serialu u nas w chałupie ;-) mój Kuba zawsze powtarza, że jestem jego gwiazdeczką :sorry2:

Ostatnia edycja:
Balbinka, to niezla hodowla! A przygoda z serialami moglaby byc fajna, a znajomi to mysle, ze nie mieliby ubawu tylko pozazdroscili :P Moze sprobuj nastepnym razem jak zadzwonia?

mmm, dzis robie sernik na zimno wg Twojego przepisu :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry