• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

kahaka, gratuluje wakacji!!! Piekne kwiaty! Wlasnie przez ostatnie dni rozwazam, ze sie porobily czasy, ze mlodziez juz nauczycielom kwiatkow nie kupuje, nie jest wdzieczna itd, a tu taka niespodzianka! Ale to pewnie rodzice malych dzieci tacy obrotni sa... Pieknie! Zazdroszcze, bo pewnie pieknie pachna,..
Szydelkowanie Ci idzie niesamowicie! Przeurocza ta zabka, a czapusie taka chetnie zalozylabym mojej Córci. Masz zdolne rączki...
mama - szok! Jaka z Ciebie laska! Jakos zupelnie inaczej sobie Ciebie wyobrazalam. Zupelnie! Pewnie zaraz powiesz, ze to bylo kilka lat temu itd, ale jakos widzialam Cie jako ciemnowlosa, nie tak szczupla kobietke! Dodam, ze nie zalapalam sie ani razu na fotki, ktore wrzucalas do albumu... :(
oliwka, brzuch pobolewa tez przy ciazy... Czekamy do 13-14! Ale emocje!
Balbinka, a ile masz tych psiakow?

reklama
Kahaka-dzięki za wrzucenie foty :))

Kora -dzięki-i masz rację to było parę lat temu:))))
jesli jeszcze jesteś to wrzucę na chwilę fotki te co wtedy wrzucałam i zaraz usunę...

Balbinka- dziękować :))
napis słabo widoczny bo wiadomo jak to zdjęcie zdjęciu się robi i to jeszcze komórką...

Oliwka- dzięki nie,mam swój tłuszczyk :))))))))
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& czekamy jak nie wiem co:))

Kahaka-kwiaty piękności
bransoletka śliczna
i miło,ze tyle dostałas ,ze się nie mieści to o czymś świadczy moja droga :)))))))))))))
no i żabka prawie jak Kermit :)))

hej wam,,,
Hurraaaaaaaaa mam WAKACJE..jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ide wieczorkiem na 19 na piwo....z pracy..
potem wyjezdzam na wies,tam do domku swojego..juz sie spkaowalam,niedlugo po synka jade,,tata go zabierze z tobolkami,,a ja o 23 dojade,,mama mnie zawiezie po imprezie tam na wies...i zostaje narazie tam caly czas...
P mial przyjsc,,zadzwonil jak wracalam do domu,powiedzial,ze mam przyjsc do jego siostry,ja powiedzialam,ze nie,,to sie obrazil i nie przjdzie,,nie to nie,..

kasia juz wakacje???...
Balbinka i jak nie rozkladaj sie choroba na wakacje,,hee
trzymam kciuki za laseczki bez @,oby nie doszla...

Kora, mam 2 chłopców i 4 dziewczynki czyli razem 6 darmozjadów :-D;-)

..............................................................................................................................................

Mama, ja dopiero teraz fotki obejrzałam :szok: Ty normalnie masz nieziemską urodę!!!!!! Teraz jak już całą rodzinkę podejrzałam, to wiadomym jest po kim takie małe cuda są Zuzowo-Dominisiowe :tak: :-D

Ewcia, mam 36,9, także tragedii nie ma, poza tym nic mnie nie boli jak gardło, także na chorobę się raczej nie zanosi ;-)
Echhhh z tymi chłopami. To my babeczki czasami musimy wziąć wszystko w swoje ręce i pokazać im kto tu ma prawdziwe jaja, no! Ewcia nie daj się i pokaż mu, że jesteś twarda i jak mu zależy to niech wysili trochę swoje 4 litery

Ostatnia edycja:
Kora- dziekuję :):**

ja widzisz mam ciemne włoski :)

Balbinka- no ,no-hodowla :)

Ewcia- witamy na wakacjach :)))))))))

my siadamy do obiadu -ryz na mleku,popruszony cynamonem i na to mus z truskawek :-)

reklama
balbinka nie mnie tak latwo nie przerobi teraz....niech sie stara,,ale woli sie obrazac...trudno...oby nie rozlozylo...bierz jakie spylki na zzapobieganie
mamita dziekssssssssss......wpadam do ciebie na obiad ,masz pysnzosci...

musz epopakowac rzeczy na wies i cos do jedzenia tam zakupic..bo pusta lodowka zapewne...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry