kahaka, gratuluje wakacji!!! Piekne kwiaty! Wlasnie przez ostatnie dni rozwazam, ze sie porobily czasy, ze mlodziez juz nauczycielom kwiatkow nie kupuje, nie jest wdzieczna itd, a tu taka niespodzianka! Ale to pewnie rodzice malych dzieci tacy obrotni sa... Pieknie! Zazdroszcze, bo pewnie pieknie pachna,..
Szydelkowanie Ci idzie niesamowicie! Przeurocza ta zabka, a czapusie taka chetnie zalozylabym mojej Córci. Masz zdolne rączki...
mama - szok! Jaka z Ciebie laska! Jakos zupelnie inaczej sobie Ciebie wyobrazalam. Zupelnie! Pewnie zaraz powiesz, ze to bylo kilka lat temu itd, ale jakos widzialam Cie jako ciemnowlosa, nie tak szczupla kobietke! Dodam, ze nie zalapalam sie ani razu na fotki, ktore wrzucalas do albumu...
oliwka, brzuch pobolewa tez przy ciazy... Czekamy do 13-14! Ale emocje!
Balbinka, a ile masz tych psiakow?
Szydelkowanie Ci idzie niesamowicie! Przeurocza ta zabka, a czapusie taka chetnie zalozylabym mojej Córci. Masz zdolne rączki...
mama - szok! Jaka z Ciebie laska! Jakos zupelnie inaczej sobie Ciebie wyobrazalam. Zupelnie! Pewnie zaraz powiesz, ze to bylo kilka lat temu itd, ale jakos widzialam Cie jako ciemnowlosa, nie tak szczupla kobietke! Dodam, ze nie zalapalam sie ani razu na fotki, ktore wrzucalas do albumu...
oliwka, brzuch pobolewa tez przy ciazy... Czekamy do 13-14! Ale emocje!
Balbinka, a ile masz tych psiakow?
;-)
Ty normalnie masz nieziemską urodę!!!!!! Teraz jak już całą rodzinkę podejrzałam, to wiadomym jest po kim takie małe cuda są Zuzowo-Dominisiowe