• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Hej,
MOJE WAKACJE UWAŻAM OFICJALNIE ZA ROZPOCZĘTE :-):-):-)
Ale powiem Wam, że tyle kwiatów, co dziś, to jeszcze nigdy nie dostałam...Mam w domu tylko 2 wazony, poupychałam te biedne kwiatki i jeszcze dzbanek wykorzystałam. Aż fotki cyknęłam:
CrSDMq3QrsC55NtBoB.jpg bub1nIhHwguN4Mm7VB.jpg IBZvOBrENe4DqiBrDB.jpg
Do tego jeszcze czekoladki i komplet biżuterii (niepotrzebnie, zawsze mi głupio brać te prezenty), bardzo ładny-bransoletka i kolczyki.
Dziś jeszcze o 15 mamy radę ped.
Póki co wstawiam Wam obiecane zdjęcia:
Najpierw nasza gwiazda-mama na plaży tunezyjskiej :-D

Teraz moje twory-ostatnia czapeczka i żabcia :-) specjalnie położyłam na dłoni, żeby było widać, że jest malutka. Widać też fragment prezentowej bransoletki
peDzVY0EDBosQlrY0B.jpg 0HtllKqffGAxx6nrFB.jpg HzbpRotW9MAGICqZGB.jpg
No i jeszcze wczorajsza torebka od mamusi mojej:
akGTQBbpNlNGjztNaB.jpg

oliwko kochana, nie płacz, teraz i tak nic nie zmienisz. Wynik jest już przesądzony. Trzymam mocno kciuki!
Gwiazdeczko, witam się z Tobą, bo się nie znamy jeszcze :tak:

Załączniki

• MgDIBNyCbt2gZqBGDB.jpg
    MgDIBNyCbt2gZqBGDB.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 72
Ostatnia edycja:
Mama,chudzielcy Ty!!!:) Chcesz trochę tłuszczyku?:)))

Brzuch zaczyna znowu boleć na @:(
Rano miałam ''mokro'' jak nie wiem a teraz znowu biały,gęsty śluz,małe ilości...
Pewnie przed @ :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Kahaka, widze, ze uzdolniona z Ciebie babeczka:tak:Super sprawa! No i pieknie, ze juz masz wakacje :-) my tez juz niedlugo:cool2:i jedziemy do PL nareszcie ;-) moj synciu nie moze sie doczekac, ja zreszta tez. Juz rok nas tam nie bylo:baffled: A tam domek, ogrodeczek i dziadkowie, wiec pelny luksus :blink:. No ale to dopiero w sierpniu. Teraz w piatek wyjezdzamy na 2 tyg do znajomych, tez bedzie fajnie :-)

Oliwkakarolina - kciuki zacisniete!!!

Mama, fotka WYYYYYMIAAAAAAATAAAAA :-D:-D:-D Wyszłaś bombowo :-)

Kahaka, powiedz mi Kochana, czy te Twoje piękne wyroby sprzedajesz gdzieś do jakiejś galerii, może na Allegro? Ja na taką czapusię to bym się już skusiła :sorry2:

Gwiazdeczka &&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejszą wizytę
Oliwka &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejszy wynik, czekam z niecierpliwością :tak:

Wikula, Dynia poza tym że wygląda jak koszmar z ulicy Wiązów ;-) to czuje się doskonale. Ma apetyt, roznosi ją energia i nawet się nie drapie. Zachowuje się jak zdrowy pies. Dzisiaj chciała do mnie na rączki, więc 24kg miłości miałam do tulenia ;-)
Pozostałe darmozjady zazdrosne i też chcą łykać prochy, także nielubiane przez nie tabletki z wapnem nagle zaczęły im smakować :-D

Balbinka mój 60kg szczeniaczek łapkę rozwalił (poduszkę) no i oczywiście jak to chory pacjent domaga się czułości:) Próbuje bydlozord wleźć na mnie!
I tak słodko wygląda bo nosi kolorowe skarpetki Ninki:))) tylko na chorej łapce:)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Balbinko, nigdzie nie sprzedaję, muszę o tym pomysleć...
Gwiazdeczko, zazdroszczę wyjazdu. My dopiero w drugiej połowie sierpnia jedziemy w góry, więc czeka mnie prawie 2 m-ce siedzienia w chałupie i nudyyyyyyy

Kahaka ja jestem pierwsza w kolejce na zakup takich cudności! :)
Zmywam się powoli,postaram się wrócić jak najszybciej,ale pewnie przed 14 dopiero będę.Chyba,że zdarzy się cud i beta będzie wysoka to wracam taksówką Was poinformować...

reklama
Kahaka, masz talent kobieto i pomyśl, pomyśl... Bo skoro lubisz to co robisz, a jeszcze jakbyś mogła na tym parę groszy dorobić to same korzyści :-)

Oliwka, opuszka ciężko się goi i paprze się ciągle, ale nasze jak sobie coś w stopę zrobią to też śmigają w dziecięcych skarpetkach i mam wtedy radochę je kupować :-D;-)
U nas tak 35-kilowy Groszek, któremu się wydaje że jest malutki, jak siedzę na dywanie to próbuje cały zmieścić się u mnie na kolanach. I stęka i sapie i zdziwiony, że tu pupa się nie mieści, tam łapa wystaje i patrzy wtedy na mnie jakby chciał powiedzieć - "no nie gap się tak tylko zrób coś!" :-D:-D:-D
Teraz są po śniadanku i obowiązkowa drzemka, potem napuszczę im wody do basenu, bo widzę, że ładna pogoda się robi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry